Startsida     Måndag 19 mars 23:18   Din profil     Live Sport   Live Trot   Equidia Pro   Prix d`Amerique
User:   Password:     Login   Become member
V75     V86     V65     V64     V4     DD     LD     Resultat     Vass eller kass/V75-mixen     Hultmananalysen     V75-Propositioner     Tränarintervjuer     Miljonklubben     V75-kalender     Baninfo      Gör Maharajah.se till din startsida
For YOUR language, use translate function belowSyns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET

Solvalla flyttar tisdagens travtävlingar


Solvalla flyttar kvällens V64-tävlingar till Mantorp.
Det milda vädret i Stockholm har gjort att tjälen släppt och därmed är Solvallas banunderlag inte i tävlingsmässigt skick.
- Vi kan inte garantera hästvälfärden som det ser ut just nu, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Vädrets makter fortsätter att ställa till problem. På grund av otjänlig bana flyttas tisdagens travtävlingar på Solvalla. - Väderomslaget har gjort att tjälen har släppt i vissa delar av kurvorna. Vi kan inte garantera att banan håller så för hästarnas säkerhet ställer vi in ikväll och flyttar tävlingarna till Mantorp, berättar Anders Malmrot. Kvällens V64-tävlingar innehåller bland annat fyra högklassiga unghästlopp i Margaretas Tidiga Unghästserie. - Det är väldigt olyckligt att vi måste flytta när vi har en sådan toppdag med Margareta-loppen som håller toppklass. Men samtidigt är jag tacksam att Mantorp med kort varsel kan ta över och arrangera tävlingarna, säger Malmrot. Spel sker fortsatt till Solvallas bankod, 05. Återbetalning av redan gjorda insatser är möjlig.

V86 på Solvalla Anders Malmrot räknar med att banan är i ordning tills i morgon och att onsdagens V86-tävlingar körs som vanligt på Solvalla. - Som det är just nu kan de jobba med banan i kväll och det ska bli kallt i natt så det ska inte var några problem att köra tävlingarna i morgon.


Publicerad: 2018-03-13 12:00:09