Startsida     Onsdag 29 januari 07:57   Din profil   Live Trot   V75-kalender   Fem tippar   Nybrinks tips
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V75 Eskilstuna 25 januari
V75-1, Silver, 2 140 m, auto

 

1 Raja Ribb (Mika Forss) har ingen toppform men gör säkert ett bra lopp. Han har en hög lägstanivå och kan hänga med till en hyfsad placering på innerspåret. Om vi skulle vara fyra eller femma så får jag vara nöjd med honom den här gången. Det blir en svensk jänkarvagn och någon form av stängt huvudlag, säger, Kristoffer Jansson.

2 Hazard Boko (Erik Adielsson) är snabb ut och har ett bra utgångsläge. Får Erik Adielsson i vagnen. Strax utanför kupongen.

3 Sign Me Up Too (Emilia Leo) har fått ett bra läge och är snabb ut. Visst kommer jag testa mot ledningen men jag kommer inte köra sönder hästen bara för det här loppet. Han känns väldigt fin i träning utan att för den delen vara så bra som han var tidigare. Om vi skulle komma till tätpositionen så kommer vi absolut att köra där framme. Eventuellt blinkers, säger Emilia Leo.

4 National Prince (Anders Eriksson) känns fin efter förra starten men jag tycker det är svårt att veta var vi har formen för dagen. Utgångsläget är i alla fall bra och vi kör med en svensk jänkarvagn, säger Christian Riedl.

5 Dom Perignon (Kenneth Haugstad) känns normal och han går bra varje gång. Jag är nöjd med utgångsläget och jag skulle inte bli förvånad om vi skulle kunna blanda oss i segerstriden. Inga ändringar är planerade i nuläget, säger Per-Erik Pettersson.

6 Doctor Doxey Zenz (Mathias Andersson) fick ett otroligt hårt tryck av Pacific Face under förra loppet samtidigt som inte banan  passade min häst. Jag tycker han känns nästan ännu finare nu och jag tror mycket på min häst. Det bör vara en bra chans och vi kör med ett helstängt huvudlag den här gången, säger Mathias Andersson.

7 Digger Lord (Rikard N Skoglund) har gjort det bra hela vintern men den här gången får han ses som en extrem skrällchans. Vi behöver mycket flax nu och jag ligger lågt. Inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

8 Urgent Call (Oskar J Andersson) var tapper som tvåa senast och gör sällan ett dåligt lopp. Tyvärr fick vi ett dåligt läge och vi får slå ur underläge. Har kapacitet för att vinna men främst får vi vara nöjda med en peng. Han går utrustad med bike, rycktussar och troligen blinkers, säger Oskar J Andersson.

9 Flash Håleryd (Carl Johan Jepson) ska endast ses som en storskräll den här gången och jag måste ligga lågt på förhand. Läget kunde varit sämre men är ändå chansartat. Jag är nöjd om vi tjänar pengar och han går precis som senast, säger Ulf Stenströmer.

10 Southwind Hydro (Örjan Kihlström) kommer säkert att göra ett bra lopp och med rätt ryggar och lite klaff så kommer han säkert att tjäna fina pengar. Inga ändringar är planerade just nu, säger Roger Walmann.

11 Pascha Tilly (Ulf Ohlsson) har blivit behandlad och benen känns riktigt fina nu. Formen är bättre nu än på Romme men utgångsläget är inte det bästa. Om det skulle bli stenhårt tempo på loppet så tycker jag vi har en bra chans att vara med där framme i segerstriden. Sommarskor nu vilket är ett stort plus för honom, säger Jari Kinnunen.

12 Neo Neon (Ante Lisell) är uppanmäld nu och har fått ett tråkigt utgångsläge. Det är alltid tufft på V75 och från dessa lägen är det nästan omöjligt att komma till. Vi ligger otroligt lågt på förhand och tar gärna sista pengen. Inga ändringar, säger Tina Lisell

 

?
 
 

 

?
 V75-2, Stolopp, 2 140 m, volt

 

1 Veritas Grif (Mats E Djuse) kan mycket om hon lever upp till sitt kunnande och är inte sämre än någon annan. Hon kan vara ojämn men gynnas av en fin bana. Rygg ledaren vore perfekt, säger André Bood.

2 Flying Knight (Kajsa Frick) har blivit behandlad för hjärtflimmer men var bra i montékvalet. Jag hade önskat ytterligare ett lopp till i kroppen för henne och jag tror det kan saknas lite den här gången, säger Li Hanné.

3 Rapide Cash (Kim Eriksson) har varit bra i loppen för oss och vi får se var vi hamnar nu. Läget är bra och skulle vi nå spets så ökar våra möjligheter. Inga ändringar känns aktuella just nu, säger Eric Martinsson.

4 Wannabe Young (Rikard N Skoglund) var helt överlägsen senast i ett mycket billigt lopp. Helt andra förutsättningar nu med tuffare hästar. Får svårt att räcka till seger.

5 S.G.’s Atalanta (Oskar J Andersson) gör det helt okej utan att glänsa. Hon ser fin ut i träning och kan leverera en bra spurt, säger Jimmy Dahlman i stall Jörgen Westholm.

6 The Perfect One (Lars-Åke Söderholm) är behandlad efter senaste starten men har jobbat 1.19/2 100 meter inför detta. Får svårt att utnyttja springspåret och hoppas främst hitta ner till en position där hon får smyga med. Jag får hoppas på en slant den här gången, säger Lars-Åke Söderholm.

7 Anthara Bi (Carl Johan Jepson) var fin i comebacken senast och rann undan. Enda orosmolnet till seger är volten men klarar hon det ska hon räknas med en bra chans, säger Anton Sverre i stall Björn Goop. 

8 Frida’s Daylight (Ulf Ohlsson) var brunstig senast så det hoppas jag vi slipper nu. Hon har en bra spurt och kan ta en peng. Inga ändringar, säger Frida Wikström.

9 Allie Hanover (Oskar Kylin Blom) är ute i ett öppet lopp och är inte sämre än någon annan. Hon har gjort två starter i januari och satt fast med gott om krafter kvar senast på Färjestad. Med lite klaff kan vi vara med långt fram, säger Veronica Sundberg.

10 Timetoleaveagain (Svante Ericsson) har varit förbättrad i de tre senaste starterna. Här gäller samma taktik som med min andra häst. Jag hoppas på en slant i första hand, säger Lars-Åke Söderholm.

11 Fleur Mearas (Jorma Kontio) har hög kapacitet men är inte gynnad av volt. Hon är bra för klassen och får hon sitt lopp ska hon räknas en bit, säger Johan L Sundgren.

 

2 160 meter:

12 I’m a Believer (Kenneth Haugstad) har haft oflyt men kommer med fin form. Det är bra hästar med där framme men med lite draghjälp under vägen kan det räcka långt. Vanlig vagn, säger Stefan P Pettersson.

13 Sahara Sun (Örjan Kihlström) var bra senast och är väl i ordning för dagen. Alltid spännande med kuskrotation och hon är en av de som ska räknas med chans vid klaff. Inga ändringar, säger Gunnar Lassis.

14 Saga Doc (Troels Andersen) behöver sitt lopp i ryggar då vi kör de sista 300 meterna. Det är främst pengar som gäller denna gång. Inga ändringar, säger Stellan Tidelius.

15 Melizza (Erik Adielsson) har fortfarande fin form och har fått tråkiga lopp på slutet. Lite enklare emot nu och jag tycker att hon ska räknas väldigt tidigt, säger Ulla Fredlund

 

?
 
 

 

?
 V75-3, Guld, 1 640 m, auto

 

1 VästerboontheNews (Rikard N Skoglund) är helt klart på väg uppåt och satt fast med krafter kvar i den senaste starten. Nu har vi ett spännande utgångsläge och kommer satsa allting på ett kort. Det är ledningen i det här loppet som hägrar och kommer vi dit så kör vi så länge lampan lyser. Det ser ljust ut och jag tror ingen tar en längd på oss. När vi har så här spännande förutsättningar tycker jag det känns otroligt intressant att låta honom visa vad han går för. Inga ändringar, säger Lars Brindeborg.

2 Snowstorm Hanover (Örjan Kihlström) gjorde det bra i skymundan i senaste loppet och har ett bra utgångsläge. Jag hoppas han trampar iväg ordentligt och det ser lite spännande ut då Disco Volante fått ett sämre utgångsläge. Det blir ett helstängt huvudlag, säger Stefan Melander.

3 Star Advisor Joli (André Eklundh) STARTAR EJ

4 Let’s Dance D.E. (Magnus A Djuse) är snabb ut men tar ingen längd på Sofias häst. Tanken för oss är att komma ner till sargen och jag ser det som otroligt långsökt att vi skulle vinna loppet, säger Klaus Kern.

5 Narold Vox (Mats E Djuse) har gjort det bra på slutet och höll i tappert senast på Bergsåker. Formen är god och det blir troligen offensivt. Jag räds inte för dödens och han är en av flera som räknas med chans. Inga ändringar, säger Krister Jakobsson.

6 West Wing (Oskar Kylin Blom) har fin form och favoriten Disco Volante har aldrig vunnit från bakspår. Han blev störd senast och är en av kanske sex hästar som kan vinna. Plastskor fram, säger Micael Broberg.

7 Deep Sea Dream (Erik Adielsson) känns uppåt efter att ha haft en liten svacka. Han tränar fint och vi laddar iväg ordentligt från start för att försöka nå ledningen. Om vi kommer dit kör vi där och jag är förvånad att vi är så lite spelade. Han är en av de bättre hästarna hemma i Norge och jag känner mig inte slagen på förhand. Inga ändringar är planerade just nu, säger Gaute Lura.

8 Highspeed Call (Anders Eriksson) gjorde det bra som femma senast på Örebro och borde gått fram. Från detta läge får vi försöka ta oss till innerspår och ta det vi kan få. Inga ändringar, säger Nicklas Pettersson.

9 Ajlexes Cubano (Jenny A Björk) fick gå i dödens senast vilket han inte tyckte var lika roligt. Jag är nöjd med läget och det kan vara nyttigt att gå i ryggar för honom. Han får spurta till slut så får vi se hur långt det räcker härifrån, säger Anders Jonsson.

10 Disco Volante (Ulf Ohlsson) är riktigt bra i ordning för dagen men är helt klart missgynnad av bakspåret. Vi är lite bortlottade men jag måste säga att han aldrig känts finare än han gör just nu. Trots läget ska det vara en bra chans, säger Stefan Melander.

11 Baron Gift (Rickard Svanstedt) laddade jag lite för hårt med senast och tyvärr kom galoppen. Han är normalt travsäker så det är bara att glömma den starten. Kan vi få lite draghjälp av någon bra häst så fäller han många till slut. Trots läget känner jag mig inte slagen, säger Rickard Svanstedt.

12 Super Zantos (Ante Lisell) var i den senaste starten ute på en lös bana som kunde liknas vid strösocker så den starten kan vi glömma. Från det här utgångsläget får vi vara nöjda med den sista pengen. Det blir inga ändringar, säger Tina Lisell

 

?


?
 V75-4, Ungdom, 2 140 m, auto

 

1 Accolade (Magnus A Djuse) är en fin häst som har ett innerspår som jag inte är så nöjd med. Han kan bli ambitiös från innerspåret och ledningen blir svår att hålla den här gången. Han ska oavsett räknas med chans om det skulle lösa sig lite längs vägen och går som senast, säger Eric Martinsson.

2 Imakeyouproud (Kim Moberg) har haft stolpe ut på Solvalla den senaste tiden men har tagit loppen väl och borde gått fram. Han kan öppna raskt och det blir eventuellt helstängt och en bike, säger Anneli Ekman.

3 Justwalkonby (Linus Lönn) gör bra lopp varje gång för oss och fick äntligen vinna senast. Vi har ett bra läge och skulle det klaffa så kan vi dyka upp långt fram. Han fungerar bäst på en fin bana och nu kör vi med bike för första gången i min regi. I övrigt är det inga ändringar, säger Joakim Elfving.

4 Zagor Grif (Marcus Lilius) har ett bra läge och de värsta emot har fått sämre lägen. Trots att han inte startat på ett tag är han väl i ordning och vi har siktat mot detta lopp. Jag tycker han är så bra så han skulle kunna utmana om segern. På förhand är jag lite optimistisk även om man får ha respekt för motståndarna, säger Mathias Blomquist.

5 Deep Sea (Victor Rosleff) kommer med två fina insatser i bagaget. Första häst i loppet att utmana min V75-spik.

6 Star’s Fighter (Mats E Djuse) är väldigt startsnabb och tog i somras tre segrar från just ledningen. Senast blev det helt fel med omstart och ett materialfel så den starten är bara att glömma. Om vi skulle nå ledningen så kör vi där och jag är faktiskt lite optimistisk på förhand. Halvstängt norskt huvudlag och en jänkarvagn, säger Rikard Lindh.

7 Ekebys Ia (Ida Riesterer) känns fin men har ett tråkigt läge. Hon är hygglig den första biten men vi behöver flyt för att hitta ner. Trots allt är jag lite uppåt om det skulle lösa sig i loppet. Inga ändringar, säger Li Hanné.

8 Guilty Pleasure (Lukas L Svedlund) är snabb ut men har fått ett uselt läge. Vi möter tuffa hästar och jag tror det blir svårt den här gången att komma in i loppet. Hästen är inte så tokig men att vinna ett sånt här lopp känns inte aktuellt, säger Hannu Korpi.

9 Bear Gift (Jenny A Björk) är inte snabb ut så läget är helt okej för vår del. Hon har gjort fyra starter för oss varav tre av dom är jag nöjd med. Det blir tufft att vinna och vi hoppas på en slant, säger Thomas Lönn.

10 Blue Star Cantab (Andreas Espebu Lövdal) tog två raka segrar i december och senast passade inte banan. Vi får hoppas på stenhårt tempo och jag tror vi kan vara bland de fem främsta. Sedan om det skulle lösa sig längs vägen med rätt ryggar och lite klaff så kan det bli betydligt bättre än så. Hästen har gått bra tidigare och sedan får vi se hur långt det räcker. Eventuellt blir det någon form av ändring av huvudlag, säger Fredrik Palm.

11 Barista Oak (Gustav Johansson) har hög kapacitet och duger väl i klassen. Det är klart att det behövs flax från bakspår men jag tycker ändå han ska räknas. Han är väl i ordning och jag är nöjd med hur han tränar. Inga ändringar, säger Christoffer Eriksson.

12 Langen’s Airborne (Alice Molin) har fått ett riktigt tråkigt utgångsläge och det är bara att ligga lågt med dessa förutsättningar. Motståndet är hårt och vi behöver hårt tempo och massa tur för att komma till härifrån. Det är bara pengar som gäller för båda mina i loppet. Inga ändringar är planerade på någon av mina hästar i loppet som jag känner till just nu, säger Hannu Korpi

 

?
 
 

 

?
 V75-5, Klass II, 2 140 m, auto

 

1 Go Around (Lars-Åke Söderholm) har jag svårt att uttala mig om då jag tycker det är svårbedömt. Innerspåret är ej optimalt och vi spetsar troligen inte den här gången om jag skulle gissa på förhand. Jag var nöjd med den senaste insatsen och han får ses som outsider i loppet. Jag planerar inga ändringar med honom, säger Malin Bergström.

2 Father of Sun (Emilia Leo) har gått framåt och var inte trött i mål senast. Hästen är snabb ut och duger väl i klassen. Jag tror ingen tar en längd på oss och kommer vi till tät så kör vi där. Jag är lite optimistisk och han går som senast, säger Sandra Luomala.

3 G.R.J.’s Wolverine (Kim Eriksson) hade en ofrivillig vila inför senast och Örjan sa att det var synd att det inte löste sig för hästen kändes väldigt fin. Det är ingen katapult från start men vi borde få en fin position. Han är stark och tål jobb. Inga ändringar är aktuella med honom, säger Mattias Bergdahl.

4 Indy D. (Örjan Kihlström) har gjort ett par fina lopp men är ganska seg ut den första biten. Vi hoppas komma ner på ett bra sätt för då kommer han att ta ner många till slut. Inga ändringar, säger Roger Walmann.

5 Bottnas Fantom (Jorma Kontio) känns fin och sköter jobben precis som han ska. Vi har fått ett bra utgångsläge och trots att han gått upp en klass så tycker jag han ska vara med där framme någonstans och utmana om en framskjuten placering. Inga ändringar som jag känner till just nu, säger Andreas Espebu Lövdal i stall Timo Nurmos.

6 Staro Mojito (Erik Adielsson) är en kapabel travare som gjort det bra vid ett flertal tillfällen på slutet. Får Erik Adielsson i vagnen nu. Ska inte nonchaleras. 

7 Tiger Journey (Carl Johan Jepson) var lite trög senast men om han lever upp till sin kapacitet kan det räcka långt. Vi har kollat upp honom och allt är som det ska. Vi laddar från start men känslan är ändå att det blir svårt att vinna ett sånt här lopp. Skor är alltid ett minus på honom, säger Marko Korpi.

8 Rally Hans (Ulf Ohlsson) blev struken senast då han fick en febersläng men känns fin i träning efteråt. Jag tror hästen är bra i ordning och det gäller att hitta ner i banan. Helt iskallt är det väl inte trots att det aldrig är kul med spår åtta, säger Stefan Melander.

9 The Noble One (Mikael J Andersson) är ute i ett väldigt öppet lopp och jag tycker han ska vara rankad fyra, femma. Det är en stark häst som skulle kunna vara bland de tre om det verkligen klaffar, säger Per-Åke Holm.

10 Ivanhoe (Oskar J Andersson) gjorde ett bra lopp senast och avgjorde säkert, men han såg inte riktigt den andra hästen när vi kopplat greppet och därför blev det hårdare till slut än vad som behövdes och till den här gången så öppnar vi därför upp murphybländaren. Han sköter träningen bra efteråt och formmässigt ska han ha gått framåt med loppet i kroppen, då han hade tagit det lite lugnare runt jul och nyår. Spåret blev okej även om det givetvis kunde ha varit bättre och vi är därför lite utlämnade till hur loppet utvecklar sig, men räknar med en fin insats och tycker vi har en häst med kapacitet dyka upp långt fram, säger Oskar J Andersson

11 Edmund (Thomas Dalborg) har fått ett iskallt läge den här gången och vi är verkligen utlämnade. Han har svårt att växla tempo och det är främst pengar som gäller härifrån. Inga ändringar, säger Johan L Sundgren.

12 Ace to Play (Isac Lindberg) vann från ledningen senast på Eskilstuna men betydligt tuffare nu från ett svårt läge. 

 

?
 
 

 

?
 V75-6, Klass I, 2 140 m, volt

 

1 Deux En Un (Jorma Kontio) är en bra häst med hög rätt så hög kapacitet. Innerspåret i volten är jättebra för honom och han var helt okej på Eskilstuna i den senaste starten, säger Pinja Iltanen i stall Pia Huusari.

2 Ingo (Erik Adielsson) var jag nöjd med senast på Kalmar och jag tror han behövde det loppet i kroppen. Han kan öppna bra från start och vi borde få en fin position härifrån. Jag tycker han är en av de som ska räknas med segerchans. Eventuellt blir det en vanlig vagn, säger Christoffer Eriksson.

3 Surf’n Turf (Ulf Ohlsson) känns det väldigt spännande med och jag är riktigt nöjd med var jag har hästen för dagen. Volten ska inte innebära några problem för honom och han står sig väl i klassen. Jag tycker det är min bästa chans i omgången och jag är optimistisk på förhand, säger Stefan Melander.

4 Italiano Boko (Örjan Kihlström) felade senast i spets och blev nog lite för ensam där framme. Han blev helt enkelt lite för okoncentrerad och nu är det ett fjärdespår i voltstarten som kan innebära galopprisk. Inga ändringar, säger Roger Walmann.

5 Valour Kronos (Kim Eriksson) gjorde det bra senast och håller V75-klass. Spåret gör att vi inte kan komma iväg så bra som jag vill då han trivs i ledningen. Realistiskt sett så är det bara en liten platschans. Norskt eller can’t see back, säger Dan Widegren.

6 Xanthis Coktail (Mats E Djuse) är en fin häst som inte ser så mycket ut från sidan. Han har styrkan som främsta vapen och viljan att springa. Det är viss vingelrisk härifrån men han är en av flera som ska räknas med segerchans, säger Krister Jakobsson.

7 Bossy Alley (Ville Karhulahti) gjorde det förvånansvärt bra senast efter vila och nu har vi ett spännande springspår. Han ville verkligen tävla och jag håller honom högt i det här loppet, säger Ville Karhulahti.

8 The Lucky One (Carl Johan Jepson) känns fin i intervaller och i övrig träning. Läget är inte optimalt men hästen har kapacitet. Skulle det klaffa så kan vi vara med långt fram. Inga ändringar, säger Dick S Jansson.

9 Odds Indicator (Alexander Nilsson) känns fin i jobben och det ska bli roligt att köra själv nu. Han var okej senast utan att glänsa och jag är nöjd med läget då han fått en del tuffa lopp. Jag tycker att han duger väl mot dessa hästar och kan vara med långt fram. Att vi nu får så lite spel på oss beror väl på att jag kör själv förstås. Inga ändringar är planerade, säger Alexander Nilsson.

10 Barney Granit (Oskar J Andersson) gjorde det bra senast och satt fast med krafter kvar. Formen är god och jag tror han duger en bra bit om det skulle bli lite tempo på tillställningen. Det blir en bike nu, säger Jimmy Dahlman i stall Jörgen Westholm.

11 Rasmus Raz (Micael Stjernström) har ett tråkigt utgångsläge och vi möter många väldigt bra hästar. Mycket avgörs hur loppet blir kört och även om jag inte känner mig slagen på förhand så får jag vara realistiskt att det kan bli tufft. Hästen har verkligen gjort det jättebra och mött bra motstånd tidigare, men nu är det väldigt många bra där framme som har bättre lägen än vad vi har. Inga ändringar just nu, säger Tjelvar Andersson.

12 Digital Class (Rikard N Skoglund) är otroligt bra i ordning för dagen men har ett svårt utgångsläge. Det är en stark häst men det kan bli svårt den här gången med många att runda. Jag tycker det kan vara värt att ha koll på honom framöver i andra lopp. Inga ändringar, säger Stefan Melander

 

?

 


 

?
 V75-7, Brons, 2 640 m, auto

 

1 Remarkable Feet (Erik Adielsson) var bra senast men det blev fel i loppet. Han känns fin i jobben och jag skulle inte bli förvånad om han går och vinner den här gången. Vi borde få en bra resa och jag är optimist. Alla våra fyra hästar kommer till detta race med väldigt bra form för dagen vilket är jättespännande. Inga ändringar, säger Jimmy Dahlman i stall Jörgen Westholm.

2 Wind Knight (Mats Gunnarsson) gör det bra men är inte snabb nog för att ta någon ledning. Han skulle gynnas av hårt tempo och realistiskt sett är det nog en tredje, fjärdeplats som är möjlig. Inga ändringar, säger Jimmy Dahlman i stall Jörgen Westholm.

3 Ronaldo Malibu (Mika Forss) gjorde det bra senast från ledningen och är snabb ut. Jag vet inte om jag laddar för spets eller inte men det är inget som är nödvändigt över den här långa distansen. Jag är nöjd och han borde räknas tidigt, säger Mika Forss.

4 Religious (Jorma Kontio) ser det ännu bättre ut för nu än senast då spåret är att föredra nu. Mika tyckte han var lite för vass i den senaste starten och vi siktar mot ledningen som flera andra också gör. Inga ändringar, säger Nina Petersson Perklén.

5 Rocky Tilly (Rikard N Skoglund) har en jäkla fin form och levererar hela tiden. Han är snabb ut och skulle vi nå ledningen så är han hästen att slå. Rikard känner hästen väl och visst måste jag vara optimistisk även den här gången. Inga ändringar, säger Jimmy Dahlman i stall Jörgen Westholm.

6 Pikachu Face (Ulf Ohlsson) gjorde det bra senast men det är tuffa hästar nu på V75. Han kan öppna bra från start och det blir ett litet test för honom. Det är mycket svårbedömt att spekulera i hur långt det kommer att räcka. Vi planerar inga ändringar med honom, säger Jacob Croon.

7 Vincent Chase (Örjan Kihlström) är kanske ute på en för lång distans nu och jag får nog ändå ligga lågt. Om vi skulle vara trea, fyra är jag nöjd, säger Stefan Melander.

8 Bo C. (Kim Eriksson) var otroligt fin senast på Örebro och visade han inte behöver vara med i främre träffen. Nu har vi ett dåligt läge och det är tufft på V75 men hästen är bra men kan tappa intresset i lopp ibland. Det är lite svårt att räkna på hur det ska bli för att i loppen kan han bara lägga av om det inte passar honom. Att det finns skyhög kapacitet i den här hästen, det tror jag alla vet och det fick vi ett bevis på senast. Det var en häftig känsla på Örebros upplopp då han avslutade fantastiskt bra, säger Kim Eriksson.

9 Radjah d’Inverne (Oskar J Andersson) har gjort två superlopp på slutet och satt fast med allt sparat senast på Bergsåker. Han känns fin i jobben och är helt klart mycket bättre än raden gör gällande. Det blir en jänkarvagn den här gången, säger Jimmy Dahlman i stall Jörgen Westholm.

10 Global Unspoked (Oskar Svanberg) hade oflyt i loppet senast och nu står vi med ett svårt utgångsläge. Jag tror på en bra insats men har ingen riktig känsla för att vi kan vinna detta lopp. Inga ändringar är planerade med honom, säger Oskar Svanberg.

11 Aramis Amok (Susanne Österberg) avslutade vasst senast på Romme men borde få svårt att räcka till från ett svårt läge. 

12 Nero Maximus (Markus Waldmüller) tränar riktigt bra och vi är nöjda med honom. Utgångsläget är en liten nackdel för honom, men han är så pass bra, och skulle allt vara normalt kan vi vara bland de tre främsta, säger Marc Elias i stall Conrad Lugauer.