Startsida     Lördag 26 september 05:08   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing
User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..
V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Åby/Solvalla 23 septemberV86-1, 2 140 m, auto

 

1 Golden Guard (Jonathan Bardun) var ju trea i derbyuttagningarna där han var riktigt fin och senast valde Jonathan att släppa då han blev lite överambitiös efter att han laddat hårt för ledningen. Det är inte säkert att han håller upp ledningen nu men på Åby får man ju chansen oavsett och han har form för att kunna vinna, säger Claes Svensson.

2 Floalts Cesna (Bengt A Nilsson) har fått ett bra utgångsläge. Smyger med och jagar pengar i första hand.

3 Attack Photo (Henna Halme) tränar på bra men var en liten besvikelse senast utan att jag har någon bra förklaring. Det är nog pengar som bäst här och det blir helstängt huvudlag nu, säger Veijo Heiskanen.

4 Sweetman (Adrian Kolgjini) var väldigt fin senast från spets och siktet är mot ledningen igen. Allt känns bra och det blir inga ändringar nu, säger Lars I Nilsson.

5 Global Venture (Peter Untersteiner) har tränat fint och jag förväntar mig en god insats. Bra för klassen och det blir jänkarvagn nu, säger Peter Untersteiner.

 6 Chili Jordan ( Mats C Nilsson) kan ha blivit litet ömfotad senast så jag sätter på lätta aluminiumskor fram nu. Kan vara fyra-femma, säger Roland Rutgersson.  

7 Knowledge’em (Christoffer Eriksson) gick hela vägen från utvändigt ledaren senast och han känns bara bra efteråt. Hoppas han kommer till härifrån. Det är en bra häst för klassen, säger Christoffer Eriksson.

8 Timo Lane (Robert Bergh) gör första starten för oss. Varit till Åby en gång och det känns som en stark häst men vi får se nu hur han går i lopp. Jag tror han gör ett bra lopp. Barfota bak, säger Dwight Pieters.

9 Pols Crazy Diamond (Kevin Gondet) har varit fin i träningen och jag får köra till slut med honom härifrån. Han går med en can’t see back på den vänstra sidan, säger Kevin Gondet.

10 Benjamin S.H. (Fredrik Persson) är allt bra med. Det ser intressant ut och jag tror han är i segerstriden, säger Fredrik Persson.

11 Rudisha (Dwight Pieters) är uppåt i form och känns bra. Jag får köra till slut med honom härifrån och han kan ta en bra placering, säger Dwight Pieters.

12 Zipolo (Björn Goop) kom i fin författning och verkar helt okej i träningen. Svårt säga hur han står sig här men känslan är att han gör ett bra lopp. Får ändå ligga lågt härifrån. Barfota och amerikansk vagn, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

 

?

 

? V86-2, 2 140 m, auto

 

1 Running Like Hell (Lars D Carlson) var bra senast och allt verkar bra efteråt. Öppnar bättre när han har spår längre ut men jag får försöka öppna så gott det går. Hoppas han ska vara långt framme om det löser sig, säger Lars D Carlson.

2 Rocky Rauk (Petter Karlsson) har varit duktig hela tiden och han känns fortsatt lika fin i träningen. Det är hårda hästar emot och han får ett smyglopp här, säger Johan Franzén.

3 Darlington (Hussein Kassir) är väldigt fin i träningen och är snabb ut. Jag tycker det ser ut som en bra uppgift, säger Gordon Dahl.

4 Orongo (Per Linderoth) har gjort det bra. Öppnar bra men han ska gå i ryggar och vi hoppas han är bland de tre-fyra främsta. Barfota fram, säger Per Linderoth.

5 Rotate (Örjan Kihlström) är inte så tokig och han har en ganska så bra form. Han blev för het senast så det blir ett öppet huvudlag nu, säger Stefan Melander.

6 Gazoline Mearas (Ulf Ohlsson) gör bra lopp varje gång och han måste bara få sin seger snart. Formen är i alla fall helt på topp och jag räknar med en ny fin insats här. Skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då tror jag att han slutar långt framme här, säger Svante Båth.

7 Magnolia Boy (Fredrik B Larsson) har en bra form men det är ett svårt läge och tufft motstånd så vi jagar pengar. Jänkarvagn nu, säger Fredrik B Larsson.

8 Super Sarah (Erik Adielsson) är klart på gång. Senast kändes hon fin både före och efter galoppen och förhoppningsvis så sköter hon sig nu. Läget drar naturligtvis ned våra chanser men skulle hon komma till då tycker jag att hon är en fidus, säger Svante Båth.

9 Timotee Journey (Jorma Kontio) var jag nöjd med senast och han tränar bättre nu, så jag hoppas han gått framåt. Spåret är nog ett minus då han är startsnabb. Provar honom utan framskor, säger Marko Korpi.

10 Boston Wise L. (Rikard N Skoglund) var jättefin i senaste starten och var positiv. Han tränar på bra efter och jag tror att han kan räcka en bit här. Jänkarvagn nu, säger Andreas Lövdal.

11 Borin T.N. (Torbjörn Jansson) visade inget extra senast och han måste gått framåt ordentligt för att segerstrida i det här loppet.

12 Speedy Tilly (Kim Eriksson) kan bättre än han har visat i loppen. Det blir inte lätt härifrån men allt ser bra ut i träningen inför, så han kan nog ta en okej placering här, säger Dwight Pieters.

 

? 

 

? V86-3, 2 140 m, monté

 

1 Super Grabben (Josefine Ivehag) hade halsinfektion senast. Får se hur han fungerar i monté nu och det blir någon form av stängt huvudlag. Blir lätta skor fram, säger Mimmi Elfstrand.

2 Divas Revansch (Henriette Larsen) pinnar på hyggligt men det är inget för spelarna, säger Ove Ousbäck.

3 Robin Hood (Iina Aho) var riktigt fin senast och jag blev chockad över prestationen. Han har inte visat det tidigare och det känns som starterna har tagit fram honom. Han är en speciell häst som gör lite som han vill. Han kan mycket i sina ljusa stunder och fungerar han så kan vi vara med där framme, säger Iina Aho.

4 Zebrina Font (Jessica Pilenberg) har gjort det bra i monté och räknas tidigt nu.

5 Ibelieveinamerica (Ellinor Pettersson) har bara startat en gång tidigare i monté och då gick det ju bra. Senast hade han krafter kvar och han känns bra efteråt. Kan vara lite trög så han kommer nog att gå med ett halvstängt huvudlag här, säger Louise Frumerie.

6 The Patriot (Sabina Gammelgård) har tränat som han ska och formen verkar fin. Han är lite besvärlig och bökig i voltstart men bakom bilen ska han sköta sig. Tar han en peng så är vi nöjda, säger Lillian Uglebjerg.

7 Dynamite Light (Tova Bengtsson) har jobbat 1.16/1600 meter i långvagn och verkar fin men det har kanske blivit lite långt mellan starterna för att formen ska vara helt hundra. Kan han ta en fin peng så är vi nöjda. Skor runt om nu, säger Carl-Otto Göransson.

8 Darshana (Sofia Adolfsson) har fart för att skrälla.

9 Copimade (Jonathan Carre) har aldrig testat monté men jag tror att han gör en rimlig prestation. Tycker han är i en ganska bra form och jag hoppas han får bra pengar med sig hem. Skor, säger Flemming Jensen.

10 Elstar Rapida (Sophia Olsson Jacobsen) har aldrig varit så fin som senast, så det känns bra. Han har haft otur med skador och har nog en del att tjäna framöver om han håller sig frisk. Med bättre spår hade jag varit mer optimistisk, säger Sophia Olsson Jacobsen.

11 Panic Button (Kevin Gondet) tränar väldigt bra. Från ett bättre spår så hade jag trott på honom men härifrån får vi se hur det löser sig. Det blir ett öppet huvudlag, säger Kevin Gondet.

12 Miss Åslanda (Nathalie Blom) har testat monté i ett banjobb och det fungerade bra. Får ligga lite lågt här, säger Tom Horpestad.

 

? 

 

? V86-4, 1 640 m, auto

 

1 Gobi Princess (André Eklundh) är startsnabb och trivs i ledningen. Jag vet inte om hon är snabb nog för att hålla ut Queen of Trixs, så vi får väl se helt enkelt hur snabbt Erik får iväg henne. Skulle jag komma till ledningen med Gobi kör jag där med henne och släpper inte, säger André Eklundh.

2 Tonique (Åke Lindblom) kom aldrig riktigt till senast men allt känns okej i träningen. Är väl kanske inte gynnad av distansen men hon borde få en fin resa och hon kan spurta vasst om det stämmer till. Blir inga ändringar på utrustningen nu, säger Åke Lindblom.

3 Sideslip (Mika Forss) ser det lite spännande ut för nu med kort distans. Är bra i ordning och är inte så tokig och hon kan öppna rätt så bra. Blir nog samma utrustning som senaste starten, säger Stefan Melander.

4 Ghostintheshell (Rikard N Skoglund) har det varit lite oflyt med galopper för på slutet. Hon känns fin i träningen och kan vinna om hon kommer till ledningen här, säger Andreas Lövdal.

5 Queen of Trixs (Erik Adielsson) var mycket imponerande senast med tanke på den speed som hon fick lägga från början. Det är en otrolig teknik i henne och når någon av mina ledningen är det en bra vinstchans här, säger André Eklundh.

6 Boxer Shrimp (Kim Eriksson) känns jättefin i träningen och hon är uppåt. Spåret är okej då hon är snabb ut men vi möter några bra. Jag tror att hon gör ett bra lopp här, säger Dwight Pieters.

7 Visual Condition (Magnus A Djuse) är ganska bra men hon har fått ett tufft spår, så det blir svårt här, säger Stefan Melander.

8 Dontlooseallmoney (Örjan Kihlström) var dålig senast och har varit lite uppochner. Hon tränar på bra men läget är ju dåligt. Det blir skor runt om. Ligger lite lågt, säger Jim Oscarsson.

9 Residual Thrust (Jorma Kontio) är inte så tokig och hon har varit med i tuffa lopp. Gillar nog distansen, säger Stefan Melander.

10 Digital Literacy (Mats E Djuse) var bra senast där hon höll bra, men hon möter bra motstånd nu. Det blir nog utan skor nu igen, säger Stefan Melander.

11 Fuel Burn (Ulf Ohlsson) avslutade riktigt bra senast och formen är bra. Utgångsläget är ju däremot iskallt, säger Stefan Melander.

12 Digital Download (Torbjörn Jansson) har också gjort det bra och hon är jättebra i ordning, men utgångsläget är ju helt iskallt, säger Stefan Melander.

 

 

 

?

? V86-5, 2 140 m, auto

 

1 Vikens Dome (Robert Bergh) var väldigt lat i ett banjobb och gör bara det han behöver. Får se hur han är i lopp och det blir barfota runt om och kanske någon form av ett stängt huvudlag nu, säger Dwight Pieters.

2 Call Me Brodda (Stefan Persson) är betydligt vassare än raden. Får nog ett fint lopp invändigt så får vi se hur långt som det räcker, säger Thomas Madsen.

3 Ironman Pellini (Svend Dyhrberg) känns allting bra med i träningen. Har han gått framåt så tror jag att han kan ta en bra slant här, säger Svend Dyhrberg.

4 Zlatan Knick (Christoffer Eriksson) gjorde fina lopp i somras utan att riktigt få till det. Känns fin efter en liten paus och jag får nog ge honom ett snällt lopp här, säger Christoffer Eriksson.

5 Velten Limelight (Rick Ebbinge) var bra senast och han tränar på bra efteråt också. Är inga ändringar, säger Jeroen Engwerda.

6 HögstenaStalldräng (Thomas Uhrberg) ser jättebra ut i träningen. Han har visat att han duger bra i klassen, säger Mikko Aho.

7 El Toro (Jonathan Carre) har startat mycket i monté. Får svårt att räcka till här.

8 Tengil Face (Adrian Kolgjini) är uppfräschad och känns riktigt bra. I grunden så kan han mycket så helt borta är han inte. Eventuellt barfota bak och helstängd norskt för den första gången, säger Dante Kolgjini.

9 Orbital Ås (Johan Untersteiner) smyger med och kan ta fina pengar härifrån.

10 Panther Face (Veijo Heiskanen) var jag lite besviken på senast. Bättre distans nu men jag är nöjd med pengar här. Skor bak nu, säger Veijo Heiskanen.

11 Bordeaux S. (Carl Johan Jepson) kan avsluta starkt och blir svår att stå emot.

12 Unoicsdue Gnafa’ (Björn Goop) söker lite efter formen. Barfota runt om nu men vi får ändå ligga lite lågt med tanke på att han inte fungerat sista två starterna, säger Anton Sverre.

13 Velasquez Gar (Jim Oscarsson) var sämre senast. Kommer han till så ska han kunna tjäna en bra slant här, säger Jim Oscarsson.

14 The Real Star (Fredrik Persson) har fin form men behöver ha lite tur härifrån, säger Fredrik Persson.

15 Sanda Love (Dwight Pieters) har bra kapacitet och är på väg uppåt i form. Det är inte lätt härifrån men jag tror han gör ett bra lopp här, säger Dwight Pieters.

 

?

 

? V86-6, 1 640 m, volt

 

1 Global Tuxedo (Erik Adielsson) får ett fint lopp härifrån. Slåss om en plats.

2 Tokarev (Ulf Ohlsson) höll bra senast. Är bra emot men han har bra förutsättningar och är inte så tokig själv. Det blir en vanlig vagn nu, säger Reijo Liljendahl.

3 Le Crack Sox (Örjan Kihlström) har väldigt hög kapacitet för klassen och når han ledningen här så blir han inte enkel att besegra. 

4 No Limit Royalty (Janne Korpi) var bra senast och vann enkelt. Får han ett fint lopp så har han lite chans här, säger Pekka Korpi.

5 Messiah (Daniel Redén) är en väldigt bra spetshäst så det vore kul att se honom i ledningen. Han har form för att vinna, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

6 Qvidja’s First (Mika Forss) satt fast senast och den som får det bästa loppet av mina två är längst fram, säger Pekka Korpi.

7 B.B.S.Day Dream (Magnus A Djuse) har bra form och är snabb ut. Jag tror han gör ett jättebra lopp, sen hur långt det räcker vågar jag inte svara på. Det blir skor och troligen en vanlig vagn, säger Tapio Ruha.

8 Yoghurt Composite (Torbjörn Jansson) har fått ett bra smygläge och utan strul kan han tjäna fina pengar.

9 Eskimo Brother (Kaj Widell) är bättre än raden men det blir svårt att vinna här.

10 Maison Plage (Olle Alsén) letar formen och jag ligger lågt från det här startspåret, säger Olle Alsén.

11 Cast Bolt (Mats E Djuse) har inte övertygat på slutet och han verkar vara en bit från formen. Gillar distansen men man får nog vara nöjda om det blir en slant med hem den här gången.

 

1 660 meter:

12 Lover Face (Rikard N Skoglund) har haft krafter kvar på slutet och är i sitt livs form. Med rätt resa så kan han vara bland de tre, säger Angelica Jonsson.

13 Flash Am (Kim Eriksson) jagar nog pengar härifrån, säger Roger Walmann.

14 Betting Rebel (Oskar J Andersson) känns lika bra i träningen som inför den senaste starten och med rätt resa så kan han gå riktigt bra till slut. Barfota runt om nu, säger Micael Broberg.

15 Hachiko de Veluwe (Jorma Kontio) gick en fin tid i kvalet och jag tror han har gått framåt med det i kroppen. Gör nog ett bra lopp men det är svåra förutsättningar så det är svårt att säga hur långt det räcker, säger Andreas Lövdal.

 

?

 

? V86-7, 2 140 m, auto

 

1 Julia Pellini (Carl Johan Jepson) har visat en klart fin form på slutet och hon drog även ett fint utgångsläge här. Det var dock länge sedan som hon vann och i första hand jagar hon pengar.

2 Devs Daffodil (Conrad Lugauer) kändes stark efter galoppen senast. Hon fick simma i tio dagar efteråt och hon känns även bra i vanliga jobb nu. Jag har inte kollat på motståndet men spåret är perfekt och det är läge för att kunna vinna nu, säger Conrad Lugauer

3 Gina Mearas (Johan Untersteiner) känns allting bra med här hemma efter senaste starten. Hon är väldigt snabb från start och får troligen rygg på ledaren här. Med rätt ryggresa så kan hon avsluta bra på open stretch här, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

4 Karamel Hill (Björn Goop) har fått en liten paus och allt verkar bra. Hon kan öppna bra och normalt står hon sig bra i klassen, så hon ska vara med i främre träffen, säger Anton Sverre.

5 Key Mom (Adrian Kolgjini) var duktig vid segern senast men det är ett tuffare motstånd den här gången. Kan slåss om en plats nu.

6 Windy Ammik (Thomas Uhrberg) STARTAR EJ

7 Mily (Robert Bergh) gör det okej och har varit ut på kort distans på slutet. Distansen är bättre nu men motståndet är tufft, så det blir inte lätt, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

8 Fantasia Sisu (Christoffer Eriksson) fick ett tråkigt läge igen och det är bra hästar emot. Hon är åtgärdad efter senaste starten och vi provar nog norskt huvudlag nu, säger Josefine Ivehag.

9 Princess S.W. (Peter Untersteiner) är ett bra sto men senast blev det ett för tufft första varv och hon blev trött med all rätt. Allt känns bra i lugna jobb efteråt. Det blir inga ändringar, säger Peter Untersteiner.

10 Au Pair Girl (Dwight Pieters) skötte sig senast och det var bra för självförtroendet. Felfritt lopp i första hand igen och mot det här motståndet kan hon vara fyra-femma, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

11 Maggie Cash (Stefan Persson) har inte fått till det på slutet och hon kommer från en rätt svag insats. Formen är ett stort frågetecken så det blir svårt att vinna.

12 Sharp Dream (Jan Hansen) känns mycket starkare i jobben nu än i somras då hon hade lite allergi. Det är ett väldigt svårt utgångsläge så jag har väl inga förhoppningar direkt. Det blir kanske ett halvstängt huvudlag, säger Petri Puro

 

? 

 

? V86-8, 2 640 m, auto

 

1 Break Through (Ulf Ohlsson) är snabb ut och hon kommer leda loppet länge.

2 Dani’s Princess (Erik Adielsson) var vi väldigt nöjda med senast och det gick fort till slut. Har varit väldigt fin efteråt i träningen och vi är nöjda med pengar men hoppas vi kämpar om en plats bland de tre, säger Anne Grete Rasmussen.

3 Juvelens Miss F. (Kim Eriksson) har gjort det bra och jag tycker hon känns väldigt fin och mentalt laddad. Glad över spåret och jag tror hon öppnar bra. Jag hoppas att hon ska räcka en bit, säger Jakob Croon.

4 Love No More (Torbjörn Jansson) trivs på den här distansen och hon kan ta en plats om det klaffar lite.

5 Paris by Cash (Marcus Lilius) gick bra senast men det är ju lite tuffare emot nu. Får köra lite spårsnålt så spurtar hon nog bra till slut, säger Marcus Lilius.

6 Jasmine de Veluwe (Magnus A Djuse) har gått bra på slutet. Det var dåligt tempo senast men hon hängde på bra i en snabb avslutning. Är stark och har gått bra på distansen tidigare. Jag tycker att hon ska duga, säger Mattias Djuse.

7 Whitestripe Maid (André Eklundh) har gjort det helt okej på slutet men hon behöver ha mycket tur från det här utgångsläget. Hon får normalt väldigt svårt att blanda sig i segerstriden.

8 Tullibardine Boe (Richard L Jansson) ska förhoppningsvis gått framåt med loppet i kroppen och jag är positiv på förhand. Hon öppnade riktigt skapligt senast så jag hoppas hitta en vettig position. Vi hade lättat henne till den senaste starten och det blir nog skor runt om igen, säger Richard L Jansson.

9 Ninja’s Kiss (Mattias Djuse) har haft fin form en längre tid så det var kul med bra utdelning senast. Det känns bra efteråt men hon går med skor nu. Det är ett litet minus men hon gick bra med det i början av karriären, säger Mattias Djuse.

10 Carry Cash (Jörgen Westholm) har hög kapacitet och känns klart bra i träningen. Blir intressant se vad träningsperioden gett henne. Det blir skor runt om, säger Marcus Lilius.

11 Marble Arch (Mats E Djuse) blev det lite snävt för senast. Allt ser bra ut i träningen och vi har inget att klaga på. Vi får se vart hon hamnar härifrån men jag tror att hon gör ett bra lopp här, säger Anton Sverre.

12 Absurd (Örjan Kihlström) är det pengar som gäller för från det här spåret, säger Roger Walmann.