Startsida     Måndag 22 juli 18:51   Din profil   Live Trot   V75-kalender   Fem tippar
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET

Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Visby 10 juliHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst varje vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.
V86-1, 1 620 m, auto

 

1 Maverick Dream (Ulf ­Eriksson) avslutade 10,5 sista varvet senast. Jag satt på en murphy till förra starten och då bröt han inget. Tränar kanonbra och som senast blir det ett öppet ­huvudlag. Är startsnabb så vi siktar mot ledningen här­ifrån, säger Göran Hedrén.

2 Irina K. (Örjan Kihlström) har gjort några riktigt bra lopp på slutet och hon höll storstilat efter tuff ­öppning senast. Det är lite för tufft emot nu för att tro på en framskjuten placering, säger Henrik Hoffman.

3 Arras Cando ­(Erik Adielsson) blev allting fel för ­senast och det ­loppet ­glömmer vi. Annars ­håller hästen bra form och är startsnabb. Skulle Erik ­lyckas komma till ­ledningen här utan att det kostar för mycket så ska det finnas chans, säger Svante Båth.

4 Dino Dollar (Kim Eriksson) var lite sämre i senaste starten men hade problem med magen. Bytt mat på ­mina hästar så hoppas det inte sätter ner. Felfri tror jag att han är med bland de tre, säger Jan-Åke Hoas

5 Kyrkebys Rut (Johan Untersteiner) har ett bra spår och jag tror alltid på henne. Det är nog inte så många som är hårdare än henne här och det blir barfota runt om, säger Stefan Adman.

6 Nicegift C.C. (Daniel Olsson) har inte imponerat på slutet och det blir normalt väldigt svårt vinna loppet.

7 Dominator D.T. (Ulf Ohlsson) verkar formen vara bra på. Gått normala jobb ­efter senast och är pigg och fin. Står bäst inne i loppet pengamässigt och får ­prova framåt. Tanken är jänkarvagn och helstängt huvudlag, säger Rikard Lindh.

8 Alegra B. (Conrad Lugauer) var lite sjuk senast men jobbat jättebra efteråt. Svårt läge men är i form, säger Conrad Lugauer.

9 Yieldson (Claes Sjöström) känns bra i träningen men det kanske är lite långt mellan starterna, säger Claes Sjöström.

10 Real Doc (Anna ­Isabelle Karlsson) har nog behov av lopp i kroppen och det ser hårt ut så jag siktar på en hygglig placering hem. Är ingenting för spelarna, ­säger Hans Karlsson.

11 Moa Margunn (Kaj ­Widell) är mer laddad än ­tidigare och känns jättefin. Spåret emot och det är nog osannolikt att vinna. Går med lätta bakskor, säger Gunnar Hermansson.

12 Hennig Lixarve (Johan Wiman) känns ännu finare i jobben nu men läget är ju iskallt. Nöjd med ­pengar härifrån. Eventuellt skor bak, säger Johan Wiman.

 

?

 

 

 

? V86-2, 2 120 m, volt

 

1 Marjons Djinni (Eva Lundahl) gjorde det okej i den senaste starten men hon kan mycket bättre än så ­vilket hon bland annat visade gången innan då hon var duktig som tvåa. Står ensam på start här och är därmed garanterad en fin ­resa och även om det blir ­väldigt tufft att stå emot de allra bästa i loppet så ska hon kunna tjäna en fin peng.

 

2 140 meter:

2 Esther Lixarve (Johan Wiman) är egentligen bättre än raden men möter för bra hästar här. Hoppas kunna vara trea-fyra och hon går med skor den här gången, säger Johan Wiman.

3 Ottilia Fri (Petter Karlsson) har börjat jättebra och utvecklats för varje gång. Inte varit trött i mål men nu är det ju några riktiga kanoner emot och det blir inte lätt då hon inte har den hårdheten. Rycktussar för första gången, säger Petter Karlsson.

4 Blue Star Cantab (Claes Sjöström) har gjort två starter för mig men det har inte blivit några bra resultat ännu. Första starten var han ursäktad då han öppnade 1.10 på varvet och senast var han alldeles för taggad barfota runt om och med jänkarvagn. Han är inte så dålig som raden säger men möter några alldeles för bra hästar. Tror han gör ett bra lopp och kan vara trea-­fyra. Skor runt om och jag tror att det blir en jänkarvagn, ­säger Henrik Hoffman.

5 Turmalin Yankee (Kaj Widell) blev det ett konstigt lopp för senast och hon var egentligen helt okörd i mål. Formen känns fortsatt bra men möter lite tuffa hästar. Jag tror inte att hon kan bli bättre än trea i det här loppet. Blir aluminiumskor och ett öppet huvudlag, säger Mikael Cedergren.

 

2 160 meter:

6 Fleet Admiral ­(Örjan Kihlström) blev det lite trångt och snävt för i det ­senaste loppet. Han gick bra efteråt och gav ett formstarkt intryck. Känns verkligen superfin i träningen och det är tacksamt han är ensam på volten. Han ska inte ha några problem med starten och jag tror att han kommer göra ett bra lopp. Det är Global Welcome att hålla undan för och vi kör barfota runt om nu, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

 

2 180 meter:

7 Global Welcome (Erik Adielsson) skulle startat tidigare i år men ådrog sig en skada som tvingade honom till vila. Nu har hästen tränat på rejält och jag har kört ett 15-jobb med honom. Han känns fin och fräsch för dagen och 60 meters ­tillägg är aldrig roligt, men ett ­litet fält gynnar oss. Redéns häst har imponerat, men jag måste tro på min häst och tro på segerchans direkt, säger Svante Båth.

 

?

 

 

 

? V86-3, 2 120 m, auto

 

1 Lovely Bro (Erik Adielsson) har bara gjort två starter, hon var helt okej i den första starten men ­avgjorde fint i det senaste loppet ­efter att ha fått en perfekt ­resa den gången. Det är ­viktigt för mig att hon får ett bra lopp här, men hon ska räknas, säger Svante Båth.

2 Appassionata (Ulf Ohlsson) gjorde ett kanonlopp senast efter galoppen. Fräschat upp efter det och allt känns bra. Hon duger bra i den klassen som hon är och det blir jänkarvagn för första gången, säger Markus Pihlström.

3 Hörsta Prinsessan (Lars Ljunggren) är bra i ordning och förhoppningsvis så kan hon vara med bland de tre, säger Lars Ljunggren.

4 Steppa Jons (Johan Wiman) var lite förbättrad senast. Har bra läge men jag vill gärna se henne göra något mer bra lopp. Eventuellt open-eye för första gången, säger Johan Wiman.

5 Galene (Kim Eriksson) ska inte vara någonting för spelarna i det här loppet. Hon gör så gott hon kan i loppen och jag hoppas på en slant om hon går felfritt. Det kan bli barfota bak nu, säger Jan-Åke Hoas.

6 Amazing Månalisa (Oskar Kylin Blom) STARTAR EJ

7 B.B.S.Lezzy (Petter Karlsson) var väldigt fin när hon debuterade mot bra hästar och i den senaste starten vann hon ett enkelt lopp. Vi har provat bakom startbilen och hon var jättefin. Favoriterna är nog inte oslagbara och jag hoppas hon ska ha en bra segerchans då jag tycker hon är en bra häst, säger Hans Karlsson.

8 Velocista G.G. (Martin Malmqvist) har fått ett dåligt spår i det här loppet men är inte så tokig och jag tror inte hon är sämre än någon annan i startfältet. Hästen har gått framåt med loppen och jag laddar framåt så får vi se var vi kan tänkas hamna. Vi siktar på att vara bland de tre, säger Martin Malmqvist.

9 Paris by Cash (Conrad Lugauer) har gått bra och kommer tjäna pengar här och kanske även vinna loppet. Går felfritt härifrån, ­säger Conrad Lugauer.

10 Lisa K. (Örjan Kihlström) känns väldigt bra för dagen och är stark och rejäl när hon inte galopperar. Hoppas vara där framme och det blir intressant med Örjan. Barfota bak nu, säger Eleonore Hultdahl.

11 Unknown Legend (Thomas Jonsson) har ett ­dåligt spår men jag provar med ny kusk nu och hoppas han får lite bättre fart på ­henne, hon är lite trög. Är som ­vanligt i jobben och får hon pengar så är det bra. Hon går barfota runt om nu, ­säger Angelica Herlin.

 

?

 

 

 

? V86-4, 2 120 m, auto

 

1 Lucifer Lane (Johan A Nilsson) verkar allt normalt med i jobben. Han var godkänd senast, även om man alltid vill vinna och man tyckte ju han mötte lite sämre hästar än normalt, men de var väldigt bra som var före i mål. Han avslutade hyggligt utan det där riktiga krutet. Bra hästar emot nu och det optimala vore ryggen på Perfect Spirit. Troligen så blir det samma utrustning, men vi kanske tar bort käken den här gången, säger Thomas L Nilsson.

2 Perfect Spirit (Örjan Kihlström) har inte alls levt upp till förväntningarna på slutet. Tränar bra men har inte fått till det. Lite behandlad efter senast och tränar fortsatt på jättefint. Känslan är att han gör ett bra lopp. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

3 Pastore Bob (Johan Untersteiner) var inte som bäst senast men vi hittade inga fel och allting är normalt i träningen. Har inte ­pratat med Johan om taktiken men med hans startsnabbhet och från spår tre är nog ledningen det troliga scenariot, säger Ales Pavsichos Johan Untersteiner.

4 West Wing (Ulf Ohlsson) känns väldigt bra och galopperade i den svåra ­svängen senast. Känns fin i jobben efteråt. Några hårda hästar emot men de kan köra loppet i halsen på honom och han har bra form. Kommer att lättas här från järnskor till aluminiumskor, säger Micael Broberg.

5 VästerboontheNews (Kim Eriksson) känns jättefin. Har gjort det bra på slutet och gått tre 10-tider. Han kommer göra ett bra lopp så får vi se hur långt det ­räcker. Är ute på en bättre distans nu för honom och är inte så tokig. Förmodligen så kör vi med bakskor igen, säger Lars Brindeborg.

6 Whitehouse Express (Daniel Olsson) galopperade omotiverat senast. Tränar på bra och tävlar barfota den här gången vilket är ett plus. Borde vara med och kriga om en fin placering här, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

7 Antonio Tabac (Oskar Kylin Blom) har känts fin och har tränat på rätt så mycket så styrkan ska finnas där. Sen är det klart det fattas tempo och lopp i kroppen men jag tror att han gör ett bra lopp. Jag blir ändå förvånad om han vinner men samtidigt överraskade han många gånger i fjol. Det viktigaste är att han känns bra och härifrån får vi ta en lugn start. Barfota fram. Antingen halvstängt eller norskt huvudlag, säger Oskar Kylin Blom.

8 Dooleys (Claes Sjöström) gör alltid sitt i loppen men den här gången får man försöka knipa en vettig slant.

 

?


? V86-5, 2 120 m, auto

 

1 Jenny Countach (Anders Funck) hoppas jag ska få rygg ledaren eller tredje invändigt och vara fyra-femma. Hästen kommer att tävla barfota runt om och med helstängt huvudlag för allra första gången, säger Thomas B Pettersson.

2 Önas Nelly (Claes Sjöström) har varit jätteduktig och känns fin. Jag hoppas att hon ska sticka iväg hyfsat och från ledningen skulle hon bli väldigt svårslagen här, säger Jonny Lehrberg.

3 Global Worthy (Ulf Eriksson) galopperade bort segern i det senaste loppet och jag är väldigt nöjd med henne. Kommer att gå från tung balans till barfota bak och rejäl lättning fram, säger Markus Pihlström.

4 She’s My Secret (Kim ­Eriksson) var duktig senast. Fina pengar i första hand.

5 Caddie No More ­(Julia Olofsson) har gjort det jämnt och bra. Jänkarvagn senast föll väl ut och blev fast med lite krafter kvar. Annat motstånd nu men en slant ska hon kunna tjäna, säger Henrik Hoffman.

6 Mistelns Zudersand (Ulf Ohlsson) gör säkert ett bra lopp här och kan tjäna en fin slant. Tycker mina två känns jämna på förhand, säger Henrik Hoffman.

7 Vicini Axang (Thomas Jonsson) har lite dåligt spår då hon inte är så startsnabb. Pengar så är det bra, säger Angelica Herlin.

8 Mellby Hope (Erik Adielsson) har gjort bort sig i två raka, men är snabb ut bakom bilen. Jag skulle gärna se ett rygglopp med ­henne och att hon får ett snällt lopp den här gången. Ligger lågt, säger Svante Båth.

9 Lisa Will (Petter Karlsson) gjorde det jättebra sist. Går upp i klass och vore nog gynnad av lite överpace, ­säger Petter Karlsson.

10 Magic Heart (Johan Untersteiner) gick med jänkarvagn och barfota senast och det blir samma nu. I det här sammanhanget tycker jag hon tillhör A-hästarna, säger Peter Untersteiner.

11 Yum Yum Bay (Eva Lundahl) får svårt härifrån.

12 Gondul (Anna Isabelle Karlsson) behöver nog något mer lopp i kroppen. Eventuellt barfota fram, ­säger Hans Karlsson.

13 Bitcoin (Robert Bergh) STARTAR EJ

14 Ballerine de Fer (Oskar Kylin Blom) STARTAR EJ

15 Saga R.C. (Kaj Widell) tror jag kommer vara i riktigt bra form då hon känns fantastiskt fin. Känns som hon har segerchans. Bar­fota fram och customvagn, säger Mikael Cedergren.

 

?

 

 

 

? V86-6, 2 120 m, auto

 

1 Llama Tooma (Örjan Kihlström) var bra senast. Är hästen att slå för de övriga.

2 Skogbys Gallardo (Håkan K Persson) verkar vara i fin form. Har ett bra läge och kan vara trea-fyra här, säger Håkan K Persson.

3 Zapzon Jons (Thomas Jonsson) ligger jag lågt med. Det är pengar som gäller, ­säger Thomas Jonsson.

4 Matilda Cash (Conrad Lugauer) tränar fint och vann lätt i den senaste starten. Det är en kvick märr, säger Conrad Lugauer.

5 Blinkalillastjärna (Kim Eriksson) gick ett bra jobb i lördags som var lite ­bättre än vanligt. Är ganska kvick ut och en bra dag så kan han vara med men jag är glad med pengar. Testar jänkarvagn för första gången nu och barfota runt om, ­säger Ingela Malmqvist.

6 Starlight M.L. (Kenneth Gorski) jagar pengar här.

7 Farbaute (Ulf Ohlsson) satt fast sist och hade tussarna kvar, det fanns gott om krafter kvar. Sköter han sig så ska han kunna vara med bland de tre. Barfota fram, säger Jan-Åke Hoas.

8 Farfar Lixarve (Johan Wiman) känns bra men fick ett skitspår. Inte så tokig för klassen och tål göra en del själv, säger Johan Wiman.

9 Booze of Mine (Claes Sjöström) gick utvändigt ledaren senast och imponerade. Även om det är några bra hästar emot så ska han räknas. Gick barfota runt om senast och samma nu, säger Henrik Hoffman.

10 McNeil (Daniel Olsson) vill helst vara med i den främre träffen men tränar bra i alla fall. Barfota bak och eventuellt helstängt huvudlag, säger Cina Lassen.

11 Victory Graphic (Erik Adielsson) börjar komma i form. Har en bra kusk men jag tror inte på vinst ännu, säger Terese Ahrling.

12 Ponoko Mitta Goj (Martin Malmqvist) är ute mot hårt motstånd och har dåligt spår. Hoppas på pengar, säger Martin Malmqvist.

13 Mari Klipp (Roger Pettersson) vet jag inte riktigt var jag har. Hoppas hon är på gång och vaknat på rätt sida, säger Cina Lassen.

14 Helios K. (Petter Karlsson) blev nog lite ömfotad senast, var inget fel på orken. Kan gå i ryggar rätt tidigt och är lite intressant, säger Petter Karlsson.

15 Todays Victory (Ulf Eriksson) tränar förbättrat men har läget emot sig. Fungerar han är det en outsider. Kanske barfota fram, säger Göran Hedrén.

 

? 

 

 

? V86-7, 3 120 m, volt

 

1 Forever Newport (Ulf Eriksson) har tränat på och känns fin. Jag tror inte distansen ska vara några problem. Det är många bra hästar bakom men blir inte förvånad om han är bland de tre, säger Karin Hall.

2 Fullpoint (Håkan K Persson) har gjort bra lopp på slutet och känns uppåt. ­Fina pengar så är jag nöjd, säger Håkan K Persson.

3 Admirer (Conrad Lugauer) är bra och min bästa chans i omgången. Kommer att gå med skor runt om, ­säger Conrad Lugauer.

4 Total Recall (Erik Adielsson) gjorde en bra comeback i senaste loppet och känns mycket bättre efteråt, men är en bit till toppformen. Skor fortsatt men lättas lite, säger Karin Hall.

5 Enor Terdus (Petter Karlsson) är otroligt fin i jobben. Det var ett tag sedan sulkylopp så det ska bli spännande och sköter han sig hoppas jag han är med och slåss om pengar. Förmodligen barfota runt om, säger Sofie Jonasson.

6 Theo d’Estino (Roger Pettersson) har aldrig startat på distansen. Tufft emot så vi får glada om det blir en slant, säger Cina Lassen.

 

3 140 meter:

7 Grammofon (Örjan Kihlström) var tvåa i det här loppet i fjol. Jagar en plats.

8 Seven Deadly Sins (Kaj Widell) får tufft att vinna.

9 Lady Youline (Claes Sjöström) gör otroligt bra insatser. Får hon ett lite snällare lopp än hon brukar kan hon vara med där framme, ­säger Henrik Hoffman.

 

3 160 meter:

10 Rafiki Fri (Anna Isabelle Karlsson) har en passande uppgift och är bra på lång distans. Sneglat på det här loppet rätt länge så jag tror han har en bra chans vinna, säger Hans Karlsson.

11 Sheriffen (Johan Untersteiner) gör oftast bra lopp och går bra på lång distans. Jag tror att han är med där framme någonstans, säger Thomas Jonsson.

12 Dragster (Roger Malmqvist) höll klart bra senast. Vunnit på distansen och kan slåss om fina pengar.

13 Importedfrmdetroit (Ulf Ohlsson) tyckte Ulf kändes bättre än någonsin senast, så det var synd med galoppen. Läget är bra för honom. Han har bäst chans av mina i omgången, säger Markus Pihlström.

 

3 180 meter:

14 Arn Hammering (Kim Eriksson) går bra på distansen och jag tror att han är med långt framme, säger Thomas Jonsson.

 

?

 

 

 

? V86-8, 2 120 m, auto

 

1 Ara (Göran Lång) är på väg uppåt i form och gick ett bra lopp senast. Kan öppna men är inte lika snabb bakom bilen som i voltstart. Har förhoppningar att vara i striden om det löser sig till vår fördel, säger Göran Lång.

2 Lord of Tooma (Ulf Eriksson) ser fortsatt fin ut så jag tror han gör en bra insats. Hoppas kunna vinna men det är några tuffa emot, säger Björn Röcklinger.

3 Digital Wave (Erik Adielsson) är ganska snabb ut och har bra form för dagen, så jag tror att hon är med långt framme i det här loppet. Det kan bli barfota bak och hon går med jänkarvagn nu när det är bilstart igen, säger Jan-Åke Hoas.

4 Enge Kevin (Håkan K Persson) fick ett tufft lopp i den senaste starten och var duktig den gången. Får han ett bra lopp så kan han ­vara trea-fyra i mål här, säger Håkan K Persson.

5 Messiah (Örjan Kihlström) har haft en träningsperiod och gör det han ska. Vinner inte lopp så ofta även om han gör bra lopp. Borde bli barfota runt om vilket är ett stort plus och han står sig normalt bra i klassen, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

6 One Relation (Eva Lundahl) gjorde det bra senast och är i bra form. Mycket tuffare emot den här gången och det blir svårt att blanda sig i segerstriden.

7 Shadow (Ulf Ohlsson) har gjort tre jättebra lopp. Är startsnabb och laddas från start i loppet. Är svårt att sätta in men har gjort bra lopp och inte varit tom så han ska nog vara med och kriga, säger Rikard Lindh.

8 Carotene (Conrad Lugauer) blev det lite för ­mycket för i senaste loppet utan bomull. Tränar fint och är bra men har lite dåligt spår, säger Conrad Lugauer.

9 Enjoy’s Topnotch (Torbjörn Östergren) har varit riktigt bra i två starter och känns som tidigare i jobben. Möter bra motstånd men garderar man loppet så ska han med. Eventuellt helstängt huvudlag, säger Torbjörn Östergren

10 Ivory di Quattro (Kim Eriksson) gör det vettigt utan att imponera. Får svårt att runda det här gänget.

11 Jaguar Zon (Thomas Jonsson) gör bra lopp men har ett dåligt läge och jag ligger lågt härifrån. Hoppas på en hygglig placering, ­säger Thomas Jonsson.

12 Chocoboy (Jarno Koskela) känns fin och har tagit senaste loppet bra. Tråkigt läge men vi får hoppas på ­lite körning under vägen, då ska han kunna göra upp om det, säger Jarno Koskela.