Startsida     Onsdag 8 april 11:45   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below

Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Åby/Solvalla 8 aprilV86-1, 2 140 m, auto

 

1 Bugsy (Ken Ecce) gjorde det bra senast vid segern efter längre frånvaro med krafter kvar. Vi har ett bra läge och kör det som går från start. Jag är optimistisk och det ska vara en hygglig chans, säger Ken Ecce.

2 Frodo S. (Björn Goop) gjorde en bra insats senast efter ett tungt lopp. Han har tjänat snabba pengar sen han kom till oss men det känns som han ska bära dom ännu. Spåret är perfekt och han ska räknas säger Anton Sverre i stall Goop.

3 Global Annuity (Peter Ingves) gick bra senast i comebacken. Han har fått ett bra spår och borde vara lite vassare än senast, säger Peter Untersteiner.

4 Lemon Brodde (Erik Berglöf) har gjort det fint i två starter efter vila och jag känner mig inte helt golvad här. Laddar det som går men osäkert om vi kan ta oss till ledning. Barfota bak är plus, säger Erik Berglöf.

5 Fantastica (Torbjörn Simberg) är en känslig häst som måste visa mer i loppen, säger Torbjörn Simberg.

6 Gooner (André Eklundh) blev det fel för senast och det sa kusken att han tog på sig. Vi glömmer det loppet och allt känns bra inför detta lopp, säger Jessica Hultman i stall André Eklundh.

7 Mister Selfie (Robert Bergh) är ny i vår regi och har känts fin i snabbjobben. Läget är ej optimalt och det är alltid svårbedömt. Barfota runt om, säger Dwight Pieters i stall Robert Bergh.

8 Prince Palema (Linus Svensson) var bättre än väntat senast och går framåt. Kan öppna och vi laddar framåt. Kan dyka upp långt fram igen. Barfota fram, säger Linus Svensson.

9 Dali Pagadi (Victor Rosleff) var bra senast och borde gått framåt. Det finns hög kapacitet och jag har förhoppningar om att vi ska vara med i segerstriden, säger Mikael C Nilsson.

10 Rut K. (Svend Dyhrberg) gjorde det bra senast under sadel och har ett hyfsat läge. Vi kan vara fyra, femma, säger Svend Dyhrberg.

11 Pantani (Carl Johan Jepson) har inte startat på nästan två månader men avslutade riktigt vasst i lopp innan. Kan duga en bra bit.

12 Nu Love S.S. (Nicklas Korfitsen) känns fin men blir svårt att vinna härifrån, säger Nicklas Korfitsen.

13 Tiger Face (Peter Untersteiner) känns fin hemma i träningen men har ett svårt utgångsläge nu. Vi är beroende av bra ryggar och högt tempo. Klaffar det kan han vara med en bit fram, säger Peter Untersteiner.

 

?
 
 

 

?
 V86-2, 2 140 m, auto

 

1 S.G.Charpentier (Örjan Kihlström) känns fin och har ett spännande läge. Vi får garanterat en bra resa härifrån och han är härdad mot tuffa hästar. Ska räknas, säger Andreas Espebu Lövdal i stall Timo Nurmos.

2 Jaguar Hill (Claes Sjöström) har gjort det bra på slutet och vi var supernöjda även senast. Förutsättningarna ser mycket bra ut och kanske går vi ner lite i klass, säger Elenore Larsson i stall Jonathan Simon.

3 Euklid A.T. (Torbjörn Jansson) startgalopperade senast och vi byter till öppet huvudlag. Vi möter tuffa hästar och kan vi vara fyra, femma får jag vara nöjd, säger Per Oleg Midtfjeld.

4 Valiant Dream (Mika Forss) känns fin och jag är nöjd med hästen. Han kan öppna hyfsat men det är svårt att uttala sig om någon taktik då jag inte kan motståndet. Men min häst är i ordning och ska räknas. Blir en bike och minst barfota fram, säger Mika Forss.

5 Pastorn (Erik Adielsson) har en tendens att bli lite het och det var det som hände senast vid omstarterna. Han känns fin efteråt och vi kan vara bland de tre, men blir nog svårt att vinna, säger Henrik Larsson.

6 Maximus M.M. (Anders Eriksson) är snabb ut men har ett spår lite långt ut. Formen är god och det senaste loppet kan vi glömma då vi hamnade i trött rygg. Jag är optimistisk och han ska räknas, säger Morten Waage.

7 Alex Ås (Rikard N Skoglund) har varit nedsatt på slutet på grund av en förkylning men nu känns det mycket bättre. Han är uppåt i jobben och jag förväntar mig en mycket bättre prestation, säger Bo Ralfelt.

8 Titan Igiro (Kai P Jussila) känns fin och har form, men nu är vi bortlottade. Med ett bättre läge hade jag trott på platschans men nu måste jag ligga lågt. Inga ändringar, säger Thomas Franck.

9 Young King (Per Lennartsson) fungerade ej sist och han kan vara svår att räkna på. Felfritt är prioritet ett nu men det finns kapacitet att vara med långt fram vid överpace. Men på förhand ligger jag ändå lågt, säger Per Lennartsson.

10 Eicas (Jorma Kontio) verkar fin för dagen men skulle ha presterat lite bättre senast för att jag skulle vara helt nöjd. Från det här läget får jag ligga lite lågt. Det blir barfota runt om, säger Stefan Melander.

11 Al’s Orlando Boy (Kaj Widell) gör så gott han kan men från det här läget får vi svårt att räcka. Bike och minst barfota fram, säger Agneta Jakobsson.

 

?
 
 

 

?
 V86-3, 2 140 m, auto

 

1 Faridah Sting (Karl Stolt) var fin senast och är på väg uppåt. Läget är bra och hon är bättre än raden. Smyger med, säger Karl Stolt.

2 My Choice (Christian Persson) är snabb ut och har ett bra läge. Förhoppningar om att få rygg på ledaren. Barfota runt om, säger Nils Inge Persson.

3 Sephora (Håkan K Persson) gör bra lopp hela tiden och är sakta på väg framåt, säger Håkan K Persson.

4 Bring Me Money (Stefan Persson) gjorde det fint senast och är snabb från start. Vi borde få en fin resa. Tror mest på henne av mina, säger Håkan K Persson.

5 Briljant Sensation (Peter Untersteiner) gör årsdebut. Hon är väl förberedd och ska duga bra direkt, säger Peter Untersteiner.

6 Restless Heart (Marc Elias) var inte trött senast och galoppen var mitt fel. Kan öppna bra och motståndet ser överkomligt ut. Räknas med chans, säger Marc Elias i stall Conrad Lugauer.

7 Kom Leia (Mikael J Andersson) känns inte het, säger Mikael J Andersson.

8 Umbra (Bo Westergaard) har fin form och ska räknas mycket tidigt trots spåret, säger Nicklas Korfitsen

9 Laurenti (Henriette Larsen) har ett bra läge och får smyga med här och hoppas på lite tur. Hon måste tävla med skor denna gång och det är väl ett litet minus, säger Peter Untersteiner.

10 Zolid Wise As (Wilhelm Paal) blir bättre för varje start och jag blev inte förvånad vid vinsten. Spåret är ej perfekt men jag är nog offensiv . Räknas med chans, säger Wilhelm Paal.

11 My Liberty (Carl Johan Jepson) är åtgärdad och tränar fint. Läget är okej men kanske hon behöver loppet. Ett typiskt garderingsbud, säger William Ekberg i stall Magnus Dahlén.

12 Livi Lady (Nicklas Korfitsen) får svårt härifrån och vi är nöjda med pengar, säger Nicklas Korfitsen

13 Maharanee Star (Adrian Kolgjini) är en stark dam som inte är helt att lita på. Inte jättetidig denna gång. 

14 Bianca Sisa (Peter Ingves) var positiv senast och jag kommer med stora förhoppningar trots ett svårt utgångsläge. Jag tror mycket på henne och barfota fram är väldigt spännande, säger Frode Larsen.

15 Hip Hurray Boko (Gustav Johansson) är bra i ordning men har ett dåligt läge. Hoppas på en hygglig peng, säger Peter H Sjöberg.

 

?
 
 

 

?
 V86-4, 1 640 m, auto

 

1 Aft Galley (Örjan Kihlström) är åter hos mig och hästen är absolut inte så tokig. Han öppnar hyggligt från start och har känts fin i jobben. Det ser lite intressant ut tycker jag, säger Stefan Melander.

2 Rouge Ideal (Roger Pettersson) har inte fått till det på slutet och det mesta talar för en liten mindre peng.

3 Svempa Laday (Thomas Dalborg) är snabb ut och kanske kan vi hamna i rygg på ledaren. Formen borde sitta där men jag tycker ändå det är svårbedömt. Han är behandlad och att det blir barfota runt vilket jag tycker är ett stort plus, säger Thomas Dalborg.

4 Vavin Love (Juhani Partanen) vann i mycket övertygande stil senast och det var en topprestation. Hon är naturligt startsnabb och vi siktar mot ledningen. Det finns mycket utveckling kvar i hästen och jag tror hon är ännu bättre nu. Jag är helt klart optimistisk, säger Juhani Partanen.

5 Why Not Blanche (Johan Brandel) känns finare än någonsin hemma och vi har medvetet valt snälla lopp. Bra läge och jag är lite småuppåt. Eventuellt open eye, säger Josefine Frank.

6 Tricky Treat (Torbjörn Jansson) kommer från ett längre tävlingsuppehåll och lär behöva loppet i kroppen. Outsider på sin höjd.

7 Isa (Erik Adielsson) känns fin och var riktigt bra näst senast. Hon är kvick ut så jag kommer att ladda iväg ordentligt. Ska inte nonchaleras och jag är lite optimistisk trots läget på vingen, säger Fredrik Linder.

8 Key to Happen (Kaj Widell) STARTAR EJ

9 Mellby Hurricane (Jorma Kontio) ska vara favorit i loppet och vi är mycket nöjda med honom för dagen. Han har varit bra och det är vår bästa chans i omgången, säger Andreas Espebu Lövdal i stall Timo Nurmos.

10 Son of Quarcio (Per Lennartsson) är en fin häst som inte startat sedan januari. Han tränar fint men jag vill ha ut tempot som sprinterloppet ger. Läget är svårt och jag ligger lågt. Barfota bak kommer det att bli, säger Per Lennartsson.

11 Monique Tooma (Jevgeni Ivanov) visade inget extra senast och får svårt att hävda sig även denna gång.

12 Teton Sweet Lindy (Jan Hellstedt) duger bra i klassen men har ett tufft läge. Galoppen senast var inte hennes fel och kan vara en rolig skrällgardering. Jag vill först och främst se henne gå felfritt men kapacitet finns för att vara med riktigt långt fram i loppet. Skor bak, säger Jan Hellstedt.

 

 

 

?
V86-5, 1 640 m, auto

 

1 Enjoy Banker (Bo Westergaard) håller formen men spåret kan vara en fälla. Med klaff ska vi räknas, säger Nicklas Korfitsen.

2 Usiana Face (Dwight Pieters) har inte varit bra i de två senaste starterna och vi har inte hittat något fel, så hon får starta igen. Allt känns fint hemma och hon tränar som hon ska, men det är ändå ett stort frågetecken, säger Dwight Pieters i stall Robert Bergh.

3 Can Win Ixi (Anders Schillström) har det strulat en del för och senast får jag ta på mig det. Han gjorde det bra efter galoppen och nu kör vi framåt resolut från start och hoppas hitta en bra position i ryggar. Norskt huvudlag denna gång, säger Anders Schillström.

4 Denco’s Benito (Henriette Larsen) är en talangfull häst som tyvärr galopperade på ett snöpligt sätt senast. Han är uppanmäld nu men vi gör det vi kan och rycker alla skorna så får Henriette smyga med, säger Admir Zukanovic.

5 Cash Bore (André Eklundh) var rejäl senast och är en bra häst i grund och botten. Vi laddar nog inte från start men jag har ändå lite förhoppningar trots hårt motstånd. Ett garderingsbud, säger Ulf Borekull.

6 Un Mec d’Or (Björn Goop) var lite sämre senast men han tränar på fint och jag tror på en bra insats. Planen är att köra barfota och sätta på en bike. Det borde vara en växel, säger Anton Sverre i stall Goop.

7 Tuzziman (Robert Bergh) gjorde det bra för mig i ett breddlopp näst senast men galopperade tyvärr senast på Åby. Han känns fin i jobben men läget är dåligt vilket drar ner chanserna en hel del, säger Dwight Pieters i stall Robert Bergh.

8 Likeit Or Leaveit (Carl Johan Jepson) vann senast på ett fint sätt utvändigt ledaren. Behöver tur härifrån.

9 Bally T.N. (Adrian Kolgjini) kommer med diffus form och får svårt att räcka till.

10 Sobel Nils (Peter Untersteiner) gör årsdebut och det är alltid lurigt med bakspår och det kan bli långt fram. Vi ska köra barfota för första gången men han kan behöva loppet i kroppen, säger Peter Untersteiner.

11 Thinking about You (Peter U Andersson) har inte fått till det i de två senaste starterna och härifrån är det en liten peng som gäller.

12 I Keep Tabs (Eduard Bolshakov) känns jättefin men har ett tråkigt läge. Taktiken avgör jag i loppet men visst ska vi försöka vinna igen. Inga ändringar, säger Eduardo Bolshakov.

 

?
 
 

 

?
 V86-6, 2 140 m, auto

 

1 Perfect Spirit (Örjan Kihlström) kändes riktigt fin sen senast enligt kusken och hästen fick en angenäm upplevelse i loppet. Han tränar på ett fint sätt och visst är vi nöjda med läget. Han borde ha gått fram ytterligare med loppet kroppen och visst måste man alltid tro på en sån här häst. Vi möter några tuffa hästar och jag har respekt för Sir Ratzeputz. Men det ska ändå vara en vettig chans om allt stämmer. Inga ändringar, säger Pär Pergenius i stall Daniel Redén.

2 Hotshot Luca (Ulf Ohlsson) STARTAR EJ

3 Sir Ratzeputz (Jorma Kontio) galopperade tyvärr mycket snöpligt senast på Färjestad och orkade inte riktigt hela vägen vilket inte är så mycket att säga om. Innan dess har han sett strålande ut i både kvallopp och även då han vann på Solvalla. Det är en häst som har hårdhet och jag tycker absolut att han ska räknas, även om vi möter Perfect Spirit, säger Andreas Lövdal i stall Timo Nurmos.

4 Charrua Forlan (Rikard N Skoglund) är en fin häst som nu gör comeback efter långt tävlingsuppehåll. Har fart som räcker till plats. 

5 Son of God (Daniel Redén) har inte startat på länge men känns fin i träningen. Han har blivit kastrerad efter Jarlsberg-starten förra året men formen är något svårbedömd med tanke på frånvaron. Det blir barfota, jänkarvagn och huvudlaget är jag inte säker på ännu, säger Pär Pergenius i stall Daniel Redén.

6 Zack’s Zoomer (Emilia Leo) känns fin men härifrån får vi smyga med och det är främst pengar som gäller. Inga ändringar är aktuella, säger Stefan Melander.

7 Generaal Bianco (Erik Adielsson) är hemma igen efter en tid i Frankrike och nu fick vi spår lite långt ut och det blir svårt att komma till. Han tränar på bra här hemma men vi ligger lågt, säger Peter Untersteiner.

8 Ferrari B.R. (Torbjörn Jansson) har inte startat på länge så det kommer säkerligen krävas ett par lopp i kroppen innan han presterar på topp. Från detta läge ser jag det inte som någon realistisk vinstchans, säger Per Oleg Midtfjeld.

9 Van Kronos (Mika Forss) gjorde det bra i debuten senast och jag var mycket nöjd med hästen. Jag hoppas att han ska vara lika bra den här gången och visst är jag även nöjd med att ha fått ryggen på Perfect Spirit. Jag hoppas vi kan få ledarryggen och därifrån kan vi hänga med till en vettig placering. Bike och öppet huvudlag igen, säger Nina Pettersson-Perklén.

 

?
 
 

 

?
 V86-7, 3 140 m, volt

 

1 Gazza B.R. (Björn Goop) löste kvalet på bra vis och allt ser fint ut. Skulle han hålla ledningen så är han bra att vinna direkt, säger Anton Sverre i stall Goop.

2 Springbank (Dwight Pieters) är en stark häst som är ute på en optimal distans. Han har tyvärr galopperat på slutet men formen ska det inte vara något fel på. Platschans, säger Dwight Pieters i stall Robert Bergh.

3 Cold Cash (Peter Untersteiner) har fin styrka och blir aldrig trött. Distansen är spännande och vi känner oss ej slagna på förhand, även om motståndet är hårt, säger Anne Haglund.

 

3 160 meter:

4 Typhoeus Face (Adrian Kolgjini) svarade för en fin insats senast som tvåa på Kalmar. Tuffare emot nu.

5 Flash Teemer (André Eklundh) svarade för en fin insats som trea senast på Halmstad. Får svårt nu.

6 Celsius Evo (Veijo Heiskanen) kommer med bra form till det här loppet och distansen ser jag som ett plus. Han är stark och jag tycker inte man ska räkna bort honom. Barfota nu, säger Veijo Heiskanen.

7 Ivory di Quattro (Robert Bergh) är en fin häst som var mycket bra i årsdebuten. Allt är positivt till den här starten och vi förväntar oss en riktigt bra insats. Den med bäst chans av våra i loppet, säger Dwight Pieters i stall Robert Bergh.

 

3 180 meter:

8 Digger Lord (Ville Karhulahti) har pausat ett tag och är uppfräschad. Trea, fyra så får jag vara nöjd nu, säger Ulf Stenströmer.

9 Panamera (Jörgen Sjunnesson) kunde inte rå på Neelix senast då denne fick fuska bort mycket av loppet. Min häst gjorde det riktigt bra åter igen och jag var nöjd, säger Ola Karlsson.

10 Je t’Aime Explosiv (Kevin Oscarsson) gjorde ett bra lopp senast och han står på tur för seger. Om den kommer nu är svårt att säga. Känner oss inte slagna på förhand, säger Philip Wahlström de Luca.

11 Gizmo de Veluwe (Carl Johan Jepson) är nu ute på en passande distans och gjorde det ändå helt godkänt senast. Loppet i kroppen borde ha tagit honom framåt. Det är en häst som har mycket hög kapacitet, säger Admir Zukanovic.

12 Elite B.R. (Bo Westergaard) blev lite för hetsig senast och galopperade. Allt verkar vara fint med formen men vi möter samtidigt tuffa hästar. Om han är bland de fyra, fem första är vi nöjda, säger Nicklas Korfitsen.

 

?
 
 

 

?
 V86-8, 1 640 m, auto

 

1 Dame Dream (Markus B Svedberg) har fått ett bra läge men den där riktiga formen har inte infunnit sig på slutet. Hon kan öppna hyfsat men jag får ändå ligga lite lågt på förhand, säger Markus B Svedberg.

2 Easy Creation (Rikard N Skoglund) är jämn och säker och gör alltid det hon kan. Hon har ett perfekt spår här och borde få en fin resa. Det är tufft motstånd men hon kan vara med på en plats. Nu sätter vi på en jänkarvagn, säger Anton Sverre i stall Goop.

3 Ilenna Bonanza (Torbjörn Jansson) är en fin häst som gjort flera bra lopp men samtidigt möter vi tuffa hästar nu. Hon är travsäker och kan öppna snabbt från start. Hon tränar fint och kanske kan det bli svårt att vinna men bland de tre borde vi kunna vara. Barfota runt om och helstängt, säger Per Oleg Midtfjeld.

4 Ava (Claes Sjöström) har fin fart under hovarna och fick inte fritt senast på Solvalla. Ska räknas mycket tidigt och kan vinna loppet. 

5 Die Kaiserin (Mika Forss) är en fin häst som jag tyckte kändes riktigt bra senast. Om allt stämmer så tror jag vi kan vara med i segerstriden, säger Mika Forss.

6 Digital Track (Örjan Kihlström) verkar riktigt fin för dagen och har bra form. Hon står okej inne i loppet även om spåret är lite lurigt. Hon kan öppna bra och jag är nöjd med hästen, säger Stefan Melander.

7 Opalis (Oskar J Andersson) har varit fin på slutet även om det inte stämt i loppen. Hon har form och trivs på distansen. Hon går bra till slut och ska ej glömmas, säger Sybille Tinter.

8 Fruska Am (Kristian Lindberg) har hygglig form men härifrån tycker jag inte att det är något för vinnarspelarna. Jag ligger lågt och hoppas. Jänkarvagn nu, säger Kristian Lindberg.

9 Bigarrå (Erik Adielsson) var okej senast och nu har hon lopp i kroppen och vi prövar igen. Att vinna blir svårt. Hon går som senast, säger Peter Untersteiner.

10 Lovely Secret (Hannu Korpi) känns fin och jag tror vi kan vara bland de tre. Läget är svårt och det drar ner en del. Barfota runt om nu, säger Matti Lammela.

11 Vera Spiro (Ulf Ohlsson) tränar fint och aktionen är perfekt igen. Jag är väldigt uppåt på Vera men spåret krånglar ju till det väsentligt. Inga ändringar, säger Anna-Karin Rundqvist.

12 Celinn Palema (Jorma Kontio) börjar komma i form och är inte helt borta trots skor, säger Bo Ralfelt.