Startsida     Torsdag 19 september 13:16   Din profil   Live Trot   V75-kalender   Fem tippar
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET

Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 18 septemberHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst varje vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.
V86-1, 2 640 m, auto

 

1 Inertial (Johan Untersteiner) håller lite bättre form än vad det ser ut på raden och han satt fast senast. Betydligt bättre läge nu och möter också lite billigare hästar än förra gången. Kan inte göra så mycket jobb själv med men en smygare så kan han avsluta bra. En outsider och det blir barfota fram, säger Ola Karlsson.

2 Tropicana Ås (Adrian Kolgjini) har varit en ­besvikelse i år men var klart bättre i ­senaste starten så hon kanske börjar komma i form. Kan vara ett långskott här då hon har ett bra spår och bör sitta bra till. Ingen ändring, säger Jerry Riordan.

3 Panamera (Jörgen Sjunnesson) håller en bra form för dagen och gör rejäla och bra insatser varje gång. Bra distans och läge nu så felfri så kan han göra upp om det. Det blir inga ändringar, säger Ola Karlsson.

4 Ironman Pellini (Svend Dyhrberg) verkar allt okej med och jag är nöjd med honom. Samma utrustning som han brukar gå med, ­säger Svend Dyhrberg.

5 That’s Art (Peter Untersteiner) var seg senast och hade slem i halsen. Känns fin nu så jag hoppas på en god insats och att han ska vara med i främre träffen, säger Peter Untersteiner.

6 Vis Dell’Olmo (Wilhelm Paal) vann senast. Streck.

7 Bastian T. (Axel Jacobsen) var fin senast och satt fast med lite krafter kvar. Han håller formen så han ska kunna göra ett bra lopp igen. Svårt spår och jag vill inte ladda från start, så han kommer nog ligga bland de sista. Med tempo på loppet kan han dyka upp där framme, säger Axel Jacobsen.

8 Quiz Töll (Thomas Uhrberg) har tagit senaste loppet bra. Man kan inte ladda med henne från start utan då är risken att hon blir het utan jag söker en rygg. Man är lite utelämnad då men hon spurtar nog bra till slut, säger Thomas Uhrberg.

9 New Lexington (Peter Ingves) har tränat på helt okej utan att vara jättevässad. Han fungerade inte de två sista starterna ­innan han kom hit och han är svårbedömd. Han har gått 1.16/2 000 meter som fortast i provlopp och jag blir inte förvånad om han vinner men inte heller om han blir stum sista biten och det visar sig fattas lopp i kroppen. Hoppas han får ett lopp i draget och går med full fart över mål. Skor, öppet huvudlag, vanlig vagn, säger Niclas Olofsson.

10 Harmon Boko (Mikael Pilenberg) känns jättefin här hemma. Får sitta där bak nu och hoppas dem kör fort där framme. Nöjd om han är bland de fem, säger Mikael Pilenberg.

 

?

 

 

 

? V86-2, 2 140 m, auto

 

1 Mellby Gin (Ulf Ohlsson) har rätt så hygglig form och läget är okej. Jag har dålig koll på motståndet men hon tränar bra och har utvecklats lite. Jänkarvagn nu, säger Reijo Liljendahl.

2 Absurd (Örjan Kihlström) har ett bra utgångsläge och det finns kapacitet i hästen. Är inte helt borta här.

3 American Dream (Henna Halme) har bra form och ett bra läge. Allt verkar som det ska vara i träningen så jag tror hon gör ett bra lopp, det ser intressant ut. Bör duga bra. Blir inga ändringar, säger Veijo Heiskanen.

4 Princess Cristal (Fredrik B Larsson) gick helt okej senast och har lite uppåtform. Hon möter lite hårdare motstånd än vad hon är van vid nu så jag smyger med och hoppas på en bra peng, säger Fredrik B Larsson.

5 Carlos Amore (Mattias Djuse) verkar allt bra med i träningen inför det här. Han går upp lite i klass men då han fortsatt känns fin så räknar vi med att han gör ett fint lopp igen. Ingen ändring, säger Mattias Djuse.

6 Let’s Go Tooma (Kim Eriksson) känns helt okej i träningen och jag hoppas han är lika bra som nära han var tvåa på Solvalla. Segerchansen är nog minimal men jag hoppas på en bra prestation. Troligen skor, säger Andreas Oscarsson.

7 Vapour Trail (Rikard N Skoglund) fick gå själv sista biten senast så hon gjorde det fullt godkänt och det har verkat bra efteråt. Hon gör nyttiga lopp hela tiden och är startsnabb så får för­söka blåsa till så gott man kan från start för att hitta vettigt läge. Det blir inga ändringar, säger Sofia Aronsson.

8 Lovely Tooma (Oskar J Andersson) har ett dåligt spår. Får svårt och det blir inga ändringar. Allting är okej med henne i träningen, säger Jevgeni Ivanov.

9 Kruses Chip In (Jesper von Krusenstierna) har ett bra spår men det är nog några som är riktigt bra emot. Jag kommer köra ­lite på chans och hoppas han får chansen till slut. Han känns fin i träningen. Blir inga ändringar, säger Jesper von Krusenstierna.

10 Topover (Niklas J-son Andersson) STARTAR EJ

11 Ilaria Sidney (Thorsten Tietz) har varit sjuk på slutet men nu ska hon vara i samma form som vid segern och då är hon stark. Spåret är okej, säger Thorsten Tietz.

12 Mellby Glorious (Carl Johan Jepson) hade ­krafter kvar efter senast och har fin form. Har ett dåligt spår nu men vi får hoppas på turen härifrån. Det blir inga ­ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

 

?

 

 

 

? V86-3, 2 140 m, auto

 

1 Arthur Halbak (Conny Lindblad) har ett bra spår och gjorde det bra i senaste loppet. Vi hoppas på pengar, säger Jens A Hansen.

2 Neon Hagh (Tommy Zackrisson) verkar hålla formen Har ett fint läge så jag tycker att han ska vara där framme. Ska med på kupongen, säger Fredrik Persson.

3 Franklin Face (Dante Kolgjini) har en bra chans att leda loppet runt om.

4 Edgy Look (Joel Uhrberg) har ingen riktig form och hänger mest med i loppen. Jag hoppas på pengar, säger Henrik Södervall.

5 Global Woodstock (Peter Untersteiner) är en fin häst men tyvärr har han inte riktigt pallat träningen. Var okej senast och jag tror på en god placering här, säger Peter Untersteiner.

6 Staro Junique (Lutfi Kolgjini) är ingen riktig vinnartyp utan har en platschans. Han har gjort fina lopp på slutet och varit jämn och säker. Verkar hålla formen och han går med norskt huvudlag för första gången om det fungerar i värmningen, säger Henrik Södervall.

7 Livi Joy (Johan Unter­steiner) har fått några snabbare heat i träningen för att bli lite rappare i benen och jag tror han gör ett bra lopp. Borde vara rankad fyra-femma och det blir barfota runt om och jänkarvagn, säger Peter Arnqvist.

8 Tadpole (Kevin Oscarsson) gör bra lopp hela tiden. Svårt utgångsläge nu men kommer han till så kan han ta en plats igen. Det blir inga ändringar, säger Håkan K Persson.

9 Quick Vald (Thomas Uhrberg) verkar allt bra med och han tränar fint. Bakspår nu så han är utelämnad men jag blir inte överraskad om han är långt fram med rätt lopp. Bakskor, säger Christoffer Eriksson.

10 Blackbird D.K. (Anders Zackrisson) STARTAR EJ

11 Mamba (Niklas Lindblad) har varit positiv i de två senaste loppen. Stark häst så med lite tur i starten så kan han ta fina pengar, säger Bernardo Grasso hos Joakim Lövgren.

12 Maple Hill’s Eto’o (Jim Oscarsson) fick vila lite efter senast men känns fin. Får smyga med härifrån och vi ligger lite lågt. Skor runt om, säger Kevin Oscarsson.

13 Arapaho Ghostdance (Adrian Kolgjini) kom in med hög puls efter senast så det loppet glömmer vi, formen ska vara på topp. Får han sitta still till med 3-400 meter kvar så har han en ruskig speed. Jag vill varna för honom och det blir jänkarvagn nu, säger Simon Helm hos Adrian Kolgjini.

 

?

 

 

 

? V86-4, 3 140 m, auto

 

1 Bruiser Pace (Anders ­Eriksson) har varit jäkla bra. Blivit behandlad efter senast men jag tror formen sitter kvar där. Får en fin resa härifrån och styrkan är hans vapen så jag tror distansen passar bra. Han borde kunna plocka fina pengar här och det blir barfota runt om och ett norskt huvudlag, säger Christer Nordmark.

2 Tzatziki (Torbjörn Jansson) känns bra i träningen och han brukar gå bra efter lite vila. Distansen är hans melodi. Inga ändringar, säger Veronica Lundström.

3 Bag’s Simoni (Henna Halme) har bra form och är lite bättre än raden, har haft otur med positionerna. Tre varv nu kanske inte är någon fördel men han är lugn och fin i loppen så jag hoppas det fungerar. Kan duga, säger Veijo Heiskanen.

4 Vine Vision (Claes Sjöström) verkar det fortsatt fint med och distansen är ett plus. Det blir exakt samma utrustning som senast, säger Claes Sjöström.

5 Give Me Ten (Klaus Kern) känns jättefin i jobben men loppet blev väldigt tufft nu så vi får se. Han är snabb ut i alla fall och jag kör för ledningen, kommer jag dit så kör jag där. Jänkarvagn nu, säger Klaus Kern.

6 Djorkaeff Sisu (Kim Moberg) har gjort det riktigt bra på slutet och jag tycker han står på tur för att vinna lopp snart. Lång distans är hans grej då han är väldigt stark och det blir inga ändringar, säger Kim Moberg.

7 Gullabo Däck Bling (Anton Knutsson) har höjt sig i ny regi. Är en outsider här.

8 U.R.Amazing (Thorsten Tietz) var väldigt bra senast. Han gillar distansen men går bäst i ledningen och han är snabbare ut i voltstart så spåret nu är inte så enkelt. Jag behöver nog backa från start och då är det svårt men han har bra form så med lite tur ska han räknas, säger Thorsten Tietz.

9 Pecorino (Carl Johan Jepson) känns fin i träningen och jag tror distansen passar hyggligt, han har ju vunnit två gånger på 2 640 meter i år. Blir inte förvånad om han är bland de fyra-fem, säger Henrik Larsson.

10 Findus M. (Ulf Ohlsson) har varit ute på rikstoton mest hela sommaren men tyvärr har han galopperat, men han har gått bra i skymundan. Känns fin i jobben och går bra på distansen så det är en outsider, säger Thomas Lönn.

11 Vicoletto Breed (Rikard N Skoglund) gör första starten i Sverige. Tufft att vinna.

12 Västerbo HighScore (Ulf Eriksson) kan en del men får svårt att runda allt.

 

?

  

 

 

 

? V86-5, 2 140 m, auto

 

1 First Heartbeat (Jim Oscarsson) var banan stum för senast så vi tror det var därför hon la av. Jättefin i jobben efteråt och har ett bra spår. Kan vara bland de tre, säger Kevin Oscarsson.

2 Aronia (Thomas Uhrberg) är det bra med och hon har tränat på fint efter den senaste starten. Har ett bra utgångsläge så jag är förhoppningsfull men samtidigt är det ett fint fält hon möter, säger Ilona Larsson.

3 Ivana Boko (Marc Elias) har ett bra läge och hon hade nog varit med där framme om hon inte galopperat senast i sista sväng. Hon ska vara med och göra upp om det, säger Marc Elias.

4 M.T.Naomi (Markus Niklasson) är på väg att hitta en riktigt bra form och är under utveckling. Möter bättre hästar nu men vi får försöka komma till sargen, kusken får avgöra taktiken. Barfota runt om och open-eye, säger Sören Norberg.

5 Googla In (Johan Untersteiner) brukar gå bäst i ledningen och en plats vore bra här, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

6 Velegance (Peter Ingves) har bytt miljö och känns riktigt fin i träningen. Har gått ett banjobb och var fin, säger Peter Untersteiner.

7 Nanetta Hill (Joakim Lövgren) var väldigt bra ­senast i Mantorp och jag tror det loppet ska ha satt fram ­henne ytterligare. Hon är inte så snabb ut bakom ­bilen men hon ska ändå ­kunna vinna loppet, jag tycker det är vår bästa chans i omgången. Inga ändringar, säger Bernardo Grasso hos Joakim Lövgren.

8 Wine Lane (Håkan K Persson) går jämnt och bra hela tiden men har svårt spår. Det krävs en del tur härifrån och vi får sikta på pengar i första hand, säger Håkan K Persson.

9 Miss Pastis (Kevin Oscarsson) har gått jättebra på slutet och har vettigt spår. Svansremmen gick av senast och hon sög luft så det loppet kan man glömma. Tror på en bra insats, säger Kevin Oscarsson.

10 Vinci I.M. (Peter Untersteiner) fick gå i spåren senast och räckte inte ­riktigt och var inte som bäst. Känns fin i träningen och tävlar hon som hon tränar så är hon långt fram, säger Peter Untersteiner.

11 Mission Beach (Ken Ecce) gjorde det bra i senaste loppet och hon är i bra form. Vi behöver tur från spår elva och det blir inga ändringar, säger Ken Ecce.

12 Maserati Woodland (Wilhelm Paal) löper ganska så jämnt. Jagar fina pengar i första hand härifrån.

 

? 

 

 

? V86-6, 2 140 m, volt

 

1 Apple Rose (Mikael J Andersson) har gjort det bra de här tre starterna för mig. Har ett bra läge och jag tycker hon är en av dem som ska göra upp om det. Barfota runt om och antingen helstängt eller norskt, säger Emil Sandblom.

2 Digital Track (Örjan Kihlström) går ganska bra och har ett bättre läge nu än vad hon brukar ha. Hon känns fin i träningen inför det här, säger Stefan Melander.

3 Livi Memory (Kaj Widell) verkar det mycket bra med och hon är pigg i jobben. Har ett kanonspår och den värsta konkurrenten har ett sämre spår. Jag tror inte Kaj släpper om hon kommer till ledningen och det är en bra chans. Barfota runt om och svensk jänkarvagn, säger Patrik Jacobsson.

4 Feel Speed (Elias Strandberg) har varit duktig och vi är nöjda med henne. Är hon bland de tre här så är vi mycket nöjda och hon går nog med norskt nu, säger Bernt-Ove Johansson.

5 Digital Class (Carl Johan Jepson) verkar fin men hon är ojämn. Hon är bra för klassen när hon vaknat på rätt sida och hon gick rätt så bra i senaste starten, ­säger Stefan Melander.

6 Mariah’s Baby K.V. (Ulf Ohlsson) är lite strulig och har lätt för att galoppera. Först och främst är det felfri som gäller, sen får vi se hur långt det räcker. Går troligen med en vanlig vagn nu, säger Anne Raatikainen hos Petri Salmela.

7 Barbouze Lascaux (Mattias Djuse) har inte imponerat på slutet. Får tufft vinna.

8 Elise Andover (Rikard N Skoglund) har inte visat så mycket i loppen på slutet så vi får ligga lite lågt här, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

9 Kiss Me Tooma (Oskar J Andersson) tränar fint och har en lite bättre chans än min andra häst i omgången. Det blir samma utrustning nu som hon haft tidigare, säger Jevgeni Ivanov.

10 Lady Nadine (Jorma Kontio) verkar allting bara bra med och hon känns precis som hon gjort tidigare i jobben. Hon är effektiv och vi tror på en bra insats igen, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

11 Miss Duffy (Erik Adielsson) fick aldrig fritt senast. Har ett svårt utgångsläge men har lite smygform, säger Peter Untersteiner.

12 Sugar Brodda (Kim Eriksson) har kommit igång och gjort det okej. Jag hoppas hon ska kunna tjäna en fin slant. Det blir nog svårt att räkna med någon vinst. Går barfota fram igen, säger Sofia Aronsson.

 

?

 

 

 

? V86-7, 2 140 m, auto

 

1 Sevilla (Joakim Lövgren) har varit bra på slutet och allt verkar bra i träningen. Han kan öppna ganska fort men jag vet inte om det är tillräckligt för att hålla ut Rajah Press från början. Han har en bra chans att vara bland de tre. Inga ändringar, säger Bernardo Grasso hos Joakim Lövgren.

2 Dizzy River (Johan Untersteiner) är ute i ett ganska tufft lopp men han kan öppna bra så vi hoppas att han får ett bra lopp. Han är stark till slut och kan överraska. Barfota runt om, jänkarvagn och halvstängd norsk som vanligt, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

3 Kung Edward (Peter Ingves) är snabb ut och favorit att ta hand om ledningen. Därifrån så ska han räknas med en vettig segerchans.

4 Demolition Man F. (Peter Untersteiner) gjorde det helt okej senast som tvåa. Jagar fina pengar även här.

5 Rajah Press (Christoffer Eriksson) fick inget riktigt fäste senast. Full väg nu är nog inte hans starkaste grej så jag får smyga med, säger Christoffer Eriksson.

6 Secret Mission (Henriette Larsen) gjorde nog sitt bästa lopp i karriären senast och med lite mer flyt så hade han nog varit tvåa. Formen verkar vara intakt nu. Jag tror att han kan vara bland de tre och även kanske vinna. Det blir samma utrustning som senast, säger Jonny Mårtensson.

7 Thaiger Exclusive (Kevin Oscarsson) var sjuk i samband med förra starten med dåliga blodvärden. Jobbat på bra nu och han gick 1.16/1 600 meter i fredags på ett bra vis, så det känns bra. Rimligen är det ändå en bit till formen och från det här läget har jag väl inga segerförhoppningar. Är han trea-fyra så är jag nöjd, säger Thomas Madsen.

8 Vacqueyras (Thomas Åhlund) STARTAR EJ

9 Gandhi Boko (Adrian Kolgjini) jagar fina pengar här.

10 Zarchicco Park (Thomas Uhrberg) är en fin häst som gick bra i tuffa lopp i Frankrike. Kan vara lite lat men vi kör barfota och med jänkarvagn så får vi se hur han går i första starten för oss, säger Jerry Riordan.

11 Let it Happen (Marc Elias) var bra senast som tvåa. Han ska nog gå med ett öppet huvudlag den här gången, säger Marc Elias.

12 Finish Future (Jens A Hansen) var riktigt fin senast och har fin form men det blir svårt från det här spåret. Har bra kapacitet men får hoppas på pengar, säger Jens A Hansen.

 

?

 

 

 

? V86-8, 2 140 m, auto

 

1 Ebony Boko (Oskar J Andersson) har visat fin form och vann på ett bra vis senast. Känns fortsatt fin efteråt och tränar bra. Ska räknas igen. Blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

2 Bullyoung (Ulf Eriksson) tränar på bra men det var länge sedan han vann lopp. Får köras lite på chans och får ändå ligga lite lågt. Inga ändringar, säger Oskar Florhed hos Robert Bergh.

3 Olle Rols (Örjan Kihlström) tror jag har rätt så bra form och han var bättre än jag trodde i första starten, men det var oturligt att han galopperade över mål. Jag hoppas han ska sköta sig och då hoppas jag han ska vara med där framme, säger Mats Rånlund.

4 Digital Performer (Rikard N Skoglund) blev det fel för senast men med ett smyglopp här så kan han vara trea-fyra. Han går utan framskor som vanligt, säger Stefan Melander.

5 Highspirit (Torbjörn Jansson) är snabb ut. Platsbud.

6 Tarabuso Jet (Jorma Kontio) fick vila efter senaste starten och efter det har han tränat på och nu ska han börja få starta på igen. Lite tufft lopp nu men jag hoppas han får ett bra lopp, fast jag har inte så höga förväntningar denna gång. Han kommer att gå utan skor, säger Katja Melkko.

7 Output Pressure (Ulf Ohlsson) är den bättre av mina två och han har ganska bra form men läget är ju iskallt. Blir fortsatt skor här, säger Stefan Melander.

8 Västerbo Hard Cash (Carl Johan Jepson) var dålig senast på Solvalla men vi har inte hittat några fel efter. Han ser helt okej ut i träningen men måste börja visa mer i lopp innan man vågar tro på honom. Det blir inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

9 Helios U.S. (Viktor Lyck) är pigg och glad. Hade oryckta tussar och norskt huvudlag senast. Hoppas han kommer iväg skapligt och vi är glada om han tar pengar. Inga ändringar, säger Veronica Sundberg.

10 Master Crowe (Kim Eriksson) har bra kunnande för klassen. Räknas tidigt om man garderar loppet.

11 Final Oak (Claes Sjöström) har varit borta ett tag och tagit igen sig. Han känns fin men avsaknad av lopp har han ju. Jag hoppas han fungerar men dåligt spår gör att vi hoppas på en slant i första hand. Går med bakskor, öppet huvudlag och med en jänkarvagn, säger Mikael Stärling.

12 Victor A.U. (Erik Adielsson) får det svårt härifrån.