Startsida     Onsdag 20 mars 19:09   Din profil   Live Trot   V75-kalender
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSETPubliceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V86 Bergsåker/Solvalla 20 marsHästar markerade i blått utgör vårt system där 50% av eventuell vinst varje vecka går till Barncancerfonden och Hjärtebarnsfonden.
V86-1, 2 640 m, auto

 

1 Queer Fish (Ulf Eriksson) är en stark och rejäl häst som riskerar att bli över från start. Det är lång distans så vi borde kunna hitta och ut och jag är optimistisk. Han är åtgärdad och trivs över distansen. Om banan tillåter rycker vi framskorna, säger Magnus Träff.

2 Hesiod (Ulf Ohlsson) kommer från vinterträning och Petri är nöjd med hästen. Han känns starkare och det är som om hästen hittat en växel till. Nu är det årsdebut och det är alltid svårt att veta hur mycket som fattas, säger Anne Raatikainen i stall Petri Salmela.

3 Nakoda Goj (Kevin Svedlund) STARTAR EJ

4 Labero Broline (Daniel Wäjersten) har fin form och härifrån får vi smyga med till en peng. Han har gjort det bra men möter tuffare hästar nu. Distansen passar och utgångsläget är jag nöjd med. Inga ändringar, säger Carola Eklund.

5 Elit Håleryd (Rikard N Skoglund) tränar på ett fint sätt men nu möter vi riktigt tuffa hästar. Han är snabb ut och jag testar mot ledningen. Det viktigaste är att hästen gör ett bra lopp och sen får vi se hur långt det räcker, säger Mats Bucht.

6 Special Promise (Veikko Haapakangas) är en sommarhäst som gillar när det blir varmare och vi hoppas kunna köra barfota runt om. Motståndet är tufft och jag tycker inte han är segeraktuell. Om vi är fyra, femma är jag nöjd, säger Mika Haapakangas.

7 Beau Mec (Per Linderoth) STARTAR EJ

8 Höwings Star (Samu Sundqvist) känns fin men jag tror han behöver loppet i kroppen då det är årsdebut. Läget är svårt och distansen något för lång. Det blir eventuellt barfota runt om, säger Ingemar Hultqvist.

9 Poochai (Erik Adielsson) STARTAR EJ

10 Michelangelo Ås (Örjan Kihlström) har varit ifrån ett par månader men tränat bra i sanden. Distansen är en fördel och han gör oftast bra lopp. Läget är besvärligt och det är lite svårbedömt med tanke på frånvaron. Barfota runt om är ett stort plus, säger Pär Pergenius i stall Daniel Redén.

11 From Dust to Dawn (Mats E Djuse) känns kanonbra och allt är precis som det ska i förberedelserna. Han blir bättre och bättre men läget är knepigt. Han känns fin i intervaller och går alltid till mål. Motståndet är tufft och chanserna är svårbedömda. Det blir en bike och troligtvis barfota runt om, säger Mats Wedin.

 

 

 

 

V86-2, 2 640 m, auto

 

1 Leonardo Vici (Jorma Kontio) gjorde det bra senast trots galopp och allt känns fint med hästen. Det blir ingen ledning men om det löser sig längs vägen ska han räknas med chans. Inga ändringar, säger Markus B Svedberg.

2 Riki d’Asolo (Kim Eriksson) känns fin för dagen men distansen är inte optimal. Läget är intressant och vi smyger med på innerspåret. Vid klaff kan vi vara trea, fyra och det blir eventuellt barfota bak, säger Mustapha Sellidj.

3 Harry Ruda (Kaj Widell) känns fortsatt väldigt bra men motståndet är stentufft nu. Vi siktar mot ledningen för att sedan släppa till någon bra. Hästen trivs på Solvalla och är bättre än raden. Eventuellt barfota runt om, säger Pär Ländin.

4 Ritchie Ås (Anders Eriksson) gjorde ett godkänt lopp senast då det blev en tung resa. Vi kommer att värma i jänkarvagn och kanske blir det så i lopp också. Anders avgör efter hur det känns. Han är en av dem som ska räknas i loppet, säger Erik Adielsson.

5 Busy Doin’ Nothing (Jimmy Dahlman) är snabb ut och vi borde få en fin resa härifrån. Erik är nöjd med jobben och formen är intakt. Vi möter tuffa hästar och kan vara bland de tre vid klaff. Eventuellt barfota fram, säger Jimmy Dahlman.

6 Rigel Face (Carl Johan Jepson) är en högkapabel rackare som har en tendens att falla ur travet. Årsdebut och bör få svar om ledningen. Bara en av flera.

7 Duke of Mearas (Kim Moberg) är uppfräschad efter senaste starten och känns riktigt fin för dagen. Formen är ändå lite svårbedömd och när dessutom motståndet är tufft så väljer jag att ligga lite lågt. Skulle han dyka upp i platsstriden då är jag fullt nöjd. Inga ändringar, skor runt om, säger Svante Båth.

8 Thelma de Glatigne (Kevin Oscarsson) hade en del problem innan starten senast och jag tror på en bättre insats nu. Vi kommer inte ladda från start då det är lång distans, utan vi hamnar sist och får köra till slut. Hon behöver draghjälp och vid klaff kan vi vara med där framme. Det blir barfota runt om, säger Anna-Karin Rundqvist.

9 Budets Lasse (Ville Karhulahti) känns bra och tränar fint för dagen. Läget är inte helt fel då det är få hästar i loppet och jag tycker absolut att man ska räkna med honom. Insatsen senast var bra och han har tagit det loppet väl. Det är några bra emot men jag är optimistisk. Det blir eventuellt barfota runt om och en bike, säger Ville Karhulahti.

 

 

 

 

V86-3, 2 140 m, auto

 

1 Karlängs Linda (Kjell Svanstedt) har varit ifrån och gör nu årsdebut. Hästen känns fin i träning men det är svårbedömt hur långt det ska räcka. Vi har ett spännande smygläge men långsökt att tro på seger, säger Anders Nilsson.

2 Järvsö Tor (Jan-Olov Persson) känns fin och tränar precis som han ska. Läget är intressant och jag blir inte förvånad om vi är med långt fram. Jag tycker det är svårt att rangordna mina hästar i loppet. Inga ändringar, säger Jan-Olov Persson.

3 Torpa Olea (Hans Bergh) har gryende form och jag är faktiskt lite optimistisk. Hon har gjort det bra på slutet och är snabb ut. Vi siktar mot ledningen för att släppa till någon bra. Hon vinner inte så ofta men vid klaff är vi inte helt borta. Eventuellt rycker vi framskorna, säger Lars Selin.

4 Delsbofaks (Ulf Ohlsson) har riktigt fin form för dagen och läget är inget att klaga på. Jag tycker han är en av dem som ska göra upp om det. Inga ändringar, säger Jan-Olov Persson.

5 Vertigo Knekten (Per Linderoth) gör det bra hela tiden och vi försöker hitta ryggar till 500 meter kvar. Jag tycker han är en av dem som ska räknas i loppet. Inga ändringar, säger Ola Åsebö.

6 Backegubben (Björn Karlsson) känns bra och vi har lättat upp träningen. Han är uppanmäld nu och vi spänner bågen. Han är kapabel och vi laddar från start. Jag är optimistisk och blir inte förvånad om vi vinner. Eventuellt barfota bak, säger Björn Karlsson.

7 Faks Nils (Jan Ove Olsen) var sämre senast utan någon förklaring men det känns som om formen sitter där. Vi har ett spår långt ut på vingen och jag får försöka hitta ner. Vi kör till slut och jag är nöjd om vi är trea, fyra. Inga ändringar, säger Jan Ove Olsen.

8 Minelli (Magnus A Djuse) har god form men tyvärr har vi blivit bortlottade nu. Hon duger i sällskapet och är travsäker men är utlämnad härifrån. Om vi skulle ha en del tur och klaff kan vi ändå vara med i segerstriden. Inga ändringar, säger Anders Hafstad.

9 Linda Kavat (Jan-Olov Åberg) är en rätt så bra häst men vi har tyvärr haft det besvärligt med träningen. Hon har varit hygglig på slutet men behöver rätt ryggar in i det sista. Vid klaff och tempo kan hon dyka upp långt fram. Inga ändringar, säger Jan-Olov Åberg.

10 Husnäs Elving (Amelie Nilsson) kommer från vila och har inte tränat för att ha någon toppform. Läget är svårt och jag tror det fattas en del. Vi får hoppas det klaffar i loppet och att han gör ett bra lopp. Det blir skor runt om, säger Håkan Norman.

11 Närbyflickan (Peter Eriksson) har gått fyra lätta intervaller och hon känns mjuk och fin. Hon är stark och rejäl och med rätt resa kan vi vara med en bit fram. Om vi får pengar med oss är jag nöjd. Inga ändringar, säger Åsa K Rosén.

12 Joker C.K. (Rikard N Skoglund) är väl den av mina i loppet som jag är mest nöjd med men utgångsläget är besvärligt. Jag hoppas vi ska kunna vara med där framme trots att det är många att runda. Inga ändringar, säger Jan-Olov Persson.

 

 

 

 

V86-4, 1 640 m, auto

 

1 Right For Glory (Lars-Åke Söderholm) känns fin i träning och han har växt en del i psyket. Senast på Axevalla kom vi bort i loppet och nu siktar vi mot ledningen då han är blixtsnabb ut. Det blir eventuellt barfota fram och en bike, säger Lars-Åke Söderholm.

2 Overthehill (Jimmy Dahlman) var kraftigt förbättrad i senaste starten och allt känns fortsatt fint. Nu har vi ett bra läge och hästen kan springa fort. Vi tappar en del från start och vi kör till slut. Jag är positiv och tror på en bra insats. Inga ändringar, säger Catarina Westlund Grahn.

3 Religious (Mika Forss) har fin form och distansen är passande. Han kan öppna snabbt men går bra från alla positioner och jag blir inte förvånad om vi vinner loppet trots att motståndet är tufft. Vi kör med sommarskor i stället för brodd, säger Nina Pettersson-Perklén.

4 Showtimejackflower (Carl Johan Jepson) har god form och allt verkar bra med hästen. Han är hyfsat snabb ut och Jepson avgör taktiken. Om banan blir dålig missgynnas min häst så vi får hoppas på goda förhållanden. Inga ändringar, säger Fredrik Wallin.

5 Juliana Bore (Fredrik Jonsson) känns fin för dagen och vi laddar det som går från start då hon är kvick ut. Jag tror det blir svårt att vinna men bland de tre ska vi kunna vara om det klaffar. Barfota runt om är tanken, säger Fredrik Jonsson.

6 Mr Planner (Kevin Oscarsson) känns fin och är hyggligt i ordning. Det är vingelrisk härifrån så vi får hoppas det löser sig. Att starta vecka-vecka tror jag bara är bra för honom. Inga ändringar, säger Jim Oscarsson.

7 Bottnas Easy Cash (Per Lennartsson) var jättefin vid segern senast och formen blir bara bättre och bättre. Han är kvick ut och trots spåret provar vi framåt direkt. Skulle han komma till ledningen utan att det kostar för mycket då ska han räknas här också. Barfota runt om, inga andra ändringar, säger Svante Båth.

8 Moa Margunn (Kaj Widell) verkar det bra med och jag har positiva tankar om loppet. Hon är mycket snabb ut så det är inte omöjligt att vi kan nå ledningen och skulle vi komma först så kör vi där. Hon lättas i balansen, säger Gunnar Hermansson.

9 Maclemore (Elias Strandberg) behövde nog loppet senast på Romme och allt känns fint efteråt. Vi fick rätt svar i loppet och han borde vara framflyttad, det var en fin tid med krafter kvar i mål. Bakspåret är tufft men vid klaff är vi inte helt chanslösa. Inga ändringar, säger Johanna K Karlsson.

10 Scotch Brodde (Torbjörn Jansson) gjorde det bra senast vid segern och var mindre spänd i loppet. Jag är mycket nöjd med hästen och träningen sköts på rätt sätt. Jag blir inte förvånad om det räcker långt och kan vi rycka alla skorna är det ytterligare ett plus, säger Stefan P Pettersson.

11 Dear Daniel (Oskar J Andersson) gillar distansen men bakspåret är inte bra då han gillar att vara med där framme. Han är hyfsad från start så vi hoppas vi kan hitta ner. Vi jagar en matlapp den här gången. Det blir barfota fram, säger Thomas Franck.

12 Extase d’Inverne (Magnus Jakobsson) ska betäckas och gör nu den sista starten. Vi gör det vi kan för att hon ska kunna rekordsänka men det blir naturligtvis svårt att vinna från det här läget. Det blir barfota runt om, säger Stefan P Pettersson.

 

 

  

 

V86-5, 1 640 m, auto

 

1 Le Chapeau (Mats Bucht) är snabb ut och vi siktar mot ledningen för att köra där. Jag är nöjd med hur hästen känns i träning och det blir spännande att se hur långt det räcker, säger Mats Bucht.

2 Ready Lane (Daniel Wäjersten) har ett bra läge och det är bara att köra rakt fram. Det kändes riktigt bra inför senast men tyvärr kom en galopp i volten. Auto är en stor fördel och vi får hoppas på hårt tempo. Motståndet är tufft men min häst har form och ska räknas. Vi hoppas kunna slippa brodd, säger Joakim Claesson.

3 Candy R.S. (Magnus A Djuse) känns riktigt fin och är pigg och glad. Hon är snabb ut och vi laddar mot ledningen för att släppa. Distansen är passande men motståndet väldigt tufft. Det blir ett helstängt huvudlag och barfota runt om, säger Ann-Chatrine Svensson.

4 Twinkle Kronos (Ulf Eriksson) var riktigt fin senast vid segern och det fanns krafter kvar i mål. Han är snabb ut och distansen är optimal. Om vi når ledningen kör vi där och jag är optimistisk. Det blir eventuellt barfota runt om, säger Magnus Träff.

5 Empire Garbo (Erik Adielsson) har varit jättefin i årets två starter och han fungerar klart bättre än vad han gjorde i fjol. Det känns som att formen kommer allt mer och det ska bli intressant att se vad han kan göra här. Distansen passar fint och jag tycker att han måste vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om, säger Svante Båth.

6 Jack Zon (Linnea Björk) är rätt hygglig från start och vi provar det som går framåt. Realistiskt får jag vara nöjd om vi kan vara trea, fyra. Eventuellt barfota runt om, säger Per Linderoth.

7 Gathania (Ove A Lindqvist) känns fin och är kvick ut från start. Vi har ett knepigt läge och trots att formen är god ligger jag lågt. Vi behöver mycket tur och det kan vara en liten platschans om allt löser sig. Det blir eventuellt barfota runt om, säger Aleksi Kytölä.

8 Staro Kickback (Per Linderoth) har blivit bortlottad och från det här läget är det en liten slant som gäller. Det blir barfota runt om, säger Per Linderoth.

9 Special Firebird (Veikko Haapakangas) är också en sommarhäst som höjer sig om det går att köra barfota. Han vann senast i ett billigt lopp men nu är det mycket tuffare emot. Jag är nöjd om vi är fyra eller femma, säger Mika Haapakangas.

10 Noel Face (Emilia Leo) har varit grym på slutet och även fin i intervaller. Jag tror vi kan få en fin position och är optimistisk. Om det skulle klaffa kan vi vara med i segerstriden. Han lättas i balansen, säger Håkan Berglund.

11 Sundbo Tibast (Jan-Olov Åberg) har gjort fyra bra lopp på slutet och formen sitter där. Senast satt vi fast på V75 och vid klaff kan vi dyka upp där framme. Läget är svårt och vi behöver tur och tempo. Inga ändringar, säger Jan-Olov Åberg.

12 So Gå Ikaros (Claes Sjöström) har skött sin vinterträning väl och gör nu årsdebut. Läget är svårt men han har ofta en bra avslutning. Jag tycker det är svårbedömt efter frånvaron. Inga ändringar, säger Greger Hägglund.

 

 

 

V86-6, 2 140 m, volt

 

1 Dream Weaver (Jorma Kontio) är inte en så tokig pålle som bör kunna hålla upp ledningen initialt. Kanske körs där hela vägen och skulle kunna vara en tänkbar skräll i det här loppet.

2 Royal Marke (Kim Eriksson) känns fin men möter alldeles för tuffa hästar. Vi har ett intressant smygläge men det är främst en liten peng som gäller. Eventuellt rycker vi bakskorna, säger Jenny Hansen.

 

2 160 meter:

3 Eclipse Boko (Anna-Karin Rundqvist) är det bra med men var lite sämre än väntat senast. Han söker formen och vi får köra lite på chans den här gången. Det blir barfota runt om och en bike, säger Anna-Karin Rundqvist.

4 Editor (Ville Karhulahti) är ny i min regi och hästen verkar vara i fint skick. Träningen sköts bra och han är fräsch och fin. Jag tycker det är väldigt svårbedömt hur han ska stå sig i loppet. Det blir skor runt om och ett norskt huvudlag, säger Ville Karhulahti.

2 180 meter:

5 This is Alex (Jimmy Dahlman) har varit okej på slutet men kan vara lite besvärlig innan loppen. Om vi skulle få med oss pengar är vi nöjda. Det blir eventuellt barfota fram, säger Jimmy Dahlman.

6 Pointillist (Kevin Oscarsson) var lite förbättrad senast och kunde med lite tur ha tagit tredjeplatsen. Han söker formen och jag hoppas på ett bra lopp. Det blir barfota runt om, säger Jim Oscarsson.

7 Minnestads el Paso (Rebecca Dahlén) blev struken inför senast men allt känns bra nu. Nu är det årsdebut och jag begär inte vinst direkt. Han har varit blek tidigare efter frånvaro och det kan fattas en del. Kapacitet finns för att vara med i segerstriden och han har tränat väl i vinter. Vi hoppas kunna köra barfota runt om, säger Dennis Palmqvist.

8 Sheriffen (Thomas Jonsson) känns rätt bra för dagen och formen är helt okej. Jag kan inte motståndet men hoppas vara med där framme. Inga ändringar, säger Thomas Jonsson.

9 Swimming Pool (Torbjörn Jansson) gjorde ett väldigt bra lopp senast och hästen känns fortsatt fin. Han borde ha gått framåt och loppet ser passande ut. Det är alltid svårt med dubbla tillägg men jag är ändå optimistisk. Bland de tre ska vi kunna vara och vi hoppas kunna rycka alla skorna, säger Ulrika Wällstedt.

10 Urchin (Per Lennartsson) blev lite för ivrig senast när han skulle attackera och felade då bort alla möjligheter. Formen är annars bättre än raden och skulle han få smyga med fram till sista sväng då slår vi många till slut. Tillåter banan blir det barfota runt om, inga andra ändringar, säger Svante Båth.

11 Bella on Tour (Fredrik Jonsson) blev lite sliten och har får en vila på två månader. Vi hoppas kunna utnyttja springspåret men jag tror det fattas en del. Hon har sett fin ut i jobben men jag är ändå nöjd om vi är trea, fyra. Inga ändringar, säger Fredrik Jonsson.

12 Tyko Marje (Anders Eriksson) har inte övertygat på slutet och har ett lurigt läge. Ny kusk, men bör inte vara något för vinnarspelarna.

 

 

 

 

V86-7, 2 140 m, auto

 

1 Chacha Sisu (Emilia Leo) har varit ifrån men börjar hitta formen. Hon är snabb ut och vi siktar mot ledningen för att köra där. Om vi skulle nå den i ett första eller andra skede tror jag vi blir svårslagna. Eventuellt barfota runt om, säger Håkan Berglund.

2 Likeonway (John Östman) var bra senast och har nu ett bra smygläge. Hon är snabb ut och jag hoppas vi ska kunna vara bland de tre. Det blir en bike, säger John Östman.

3 Raclette (Oskar Kylin Blom) känns pigg och fin i jobben och vi siktar mot ledningen för att släppa. Vi har ett spännande smygläge och nu slipper vi brodd och kör med en bike, säger Lars Hallberg.

4 Chintana Bananas (Per Linderoth) verkar ha fin form och svarade för en fin avslutning senast. Hon är inte startsnabb så vi hamnar en bit bak men får försöka använda sin styrka, säger Anne Raatikainen i stall Petri Salmela.

5 Helena Klipp (Daniel Wäjersten) är en stentuff märr som travar mycket bättre nu. Senast satt vi fast med krafter kvar och hon går alltid in i mål. Motståndet är tufft och det blir svårt att vinna. Eventuellt barfota fram, säger Daniel Wikberg.

6 Hunkydory Degato (Ulf Ohlsson) kan öppna skapligt bakom bilen och bör få fin resa. Står rätt bra till i loppet och ska räknas om man garderar med ett par streck.

7 So Gå Kleopatra (Claes Sjöström) blev lite matt i höstas och har fått en välbehövlig vintervila. Hon känns fin i träning men det är mycket svårbedömt att veta hur långt det räcker i årsdebuten. Läget är inte det bästa och jag hoppas vi kan hitta ner, säger Greger Hägglund.

8 Rally Funny (Örjan Kihlström) har varit bra på slutet och formen känns fortsatt fin. Det viktigaste är att hon gör ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker. Inga ändringar, säger Gunnar Bertilsson.

9 Dusktodawn Sisu (Ulf Eriksson) har varit ifrån och gör nu årsdebut. Hästen tränar bra och känns riktigt fin i jobben. Med rätt resa kan vi plocka en vettig peng, säger Mats Bucht.

10 Juni Roadrunner (Kajsa Frick) har toppform men det viktigaste loppet är finalen. Vi kommer att köra snällt för att bibehålla formen. Det blir barfota fram, säger Kajsa Frick.

11 Jazza Håleryd (Ove A Lindqvist) fick gå mycket tufft senast och tappade aktionen över upploppet. Bakifrån nu är ett plus, men med tanke på aktionen till slut senast är det inget hett bud.

12 Virunga (Erik Adielsson) var jag helnöjd med senast och hon var klart förbättrad jämfört med starterna innan. Vi hade tagit bort det norska huvudlaget och utrustat henne med rycktussar i stället och det blir likadant nu. Skulle det bli tempo på loppet är hon inte borta och på en garderad bong ska hon streckas. Tillåter banan blir det barfota fram, säger Svante Båth.

13 Miss Golden Quick (Magnus A Djuse) är en stark dam som har startat på i vinter. Hon vinner inte så ofta men är den av mina jag tror mest på i omgången. Jag hoppas det går att köra barfota runt om, säger Mika Haapakangas.

14 Sheilah Laday (Rikard N Skoglund) är jag nöjd med och svarade för en fin avslutning senast. Hon har haft smygform en längre tid och med rätt ryggar så kan vi dyka upp där framme. Eventuellt barfota fram, säger Peter G Norman.

 

 

 

 

V86-8, 2 140 m, volt

 

1 Acorn Shell (Per Lennartsson) är uppfräschad efter senaste starten och känns nu fin i jobben igen. Han har verkligen lyft sig på slutet och här hoppas jag att vi kan svara upp ledningen vilket vore en fördel. Tilläggshästarna kanske står lite för bra till men jag hoppas i alla fall att vi kan leda länge och ge dem en ordentlig match. Inga ändringar, skor runt om, säger Svante Båth.

2 Winner Bac (Jorma Kontio) har tyvärr haft en del galopper på slutet och det har även strulat i loppen. Hästen är bättre än raden och kan vara med långt fram om det löser sig. Inga ändringar, säger Markus B Svedberg.

3 Lennart Sjöhammar (Ville Karhulahti) gjorde en helt okej insats senast på Solvalla och nu testar vi igen med en veckas mellanrum. Formmässigt är det inte så stor skillnad som senast. Vi behåller troligtvis bakskorna på den här gången, säger Stig H Johansson.

 

2 160 meter:

4 Lima Mermaid (Oskar J Andersson) har vi inte riktigt varit nöjda med på slutet och den här gången kommer vi köra ett snällt lopp med henne. Vi har inte hittat några fel och det blir lite på chans. Inga ändringar, säger Ruth J Andersson.

5 I’ll Fixit (Anders Eriksson) har god form och avslutar ofta bra i loppen. Nu har vi ett vettigt läge och skulle det klaffa längs vägen är vi inte avsågade. Inga ändringar, säger Krister Jakobsson.

6 Illinois Sund (Daniel Olsson) känns fin och jag tycker loppet ser överkomligt ut. Han är bättre i volt och vi borde få en fin resa härifrån. Jag tycket att han duger och det skulle kunna vara en riktig storskräll. Inga ändringar, säger Lars Wennebring.

7 Cash T.J. (Ida Riesterer) mår bra och det är lika spännande varje gång. Ida avgör taktiken och jag är optimistisk. Det är en enkel och okomplicerad häst som inte har några problem i volten. Vi kör med sommarskor och min förhoppning är att vi ska vara med bland de tre, säger Ulrika Riesterer.

8 Avocado Am (Oskar Svanberg) kändes riktigt fin inför senast men tyvärr blev det en galopp. Allt verkar vara bra med hästen men han kan vara lite ojämn i lopp. Formen är god men det är främst pengar som gäller. Det blir en contender-vagn, säger Karin Hall.

9 Son of Triton (Jimmy Dahlman) besitter fin form och har gjort det bra på slutet men bjuder inte till riktigt i loppen för att jag ska vara helt nöjd. Om allt skulle klaffa kan det vara en liten platschans. Inga ändringar, säger Jimmy Dahlman.

10 Grainfield Aiden (Torbjörn Jansson) kändes fin inför senast men hade en massa otur i loppet. Vi borde komma iväg bra från springspåret och jag är optimistisk. Jag tycker det ser ut som en bra chans och det blir barfota runt om för första gången, säger Hannu Korpi.