Startsida     Tisdag 1 december 01:12   Din profil   Travkalender   French Racing   Spelförslag
User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte travtipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..
V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V75 Solvalla 28 novemberV75-1, Stoeliten, 2 140 m, auto
1 I Love Paris (Carl Johan Jepson) gjorde ett godkänt lopp senast. Hon har fått ett bra utgångsläge och skulle kunna smyga med på innerspår. Klaffar det på vägen tror jag hon kan plocka med sig fina pengar. Barfota runt om, säger Anton Sverre hos Björn Goop. 

2 Hevin Boko (Mika Forss) snubblade senast och galopperade. Hon kördes också passivare för att få ett lopp i kroppen inför finalen Känns bra efteråt och har fått ett bra utgångsläge, hon kan öppna bättre än vad hon visat och är garanterad en bra resa. Tycker hon ska räknas tidigt på kupongen. Eventuellt sätter vi på googles-huvudlag, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

3 Mellby Free (Björn Goop) gjorde det bra senast trots att hon inte var ute över favoritdistansen. Bättre distans den här gången och vi räknar alltid med henne. Svårt att säga hur loppet blir kört, oavsett tycker jag man ska räkna med henne. Inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop. 

4 Wild Love (Kevin Oscarsson) känns jättefin och formen är fortsatt god. Lite osäker på henne för det har gått lite längre mellan starterna den här gången men det är bara något jag försöker hitta. Vi har haft tur i spårlottningen och slipper kanske göra allt grovjobb den här gången. Man ska tänka på att hon aldrig kommit till sin rätt på Solvalla, vad det beror på vet jag inte riktigt. Det kan vara att det är en ganska lång resa för något annat kommer jag inte på. Får hon sin resa då är hon giftig till slut och jag tror på henne. Inga ändringar, säger Bengt Simberg.

5 Tessy d’Ete (Magnus A Djuse) känns fin och håller fortsatt god form. Hon satt fast med krafter kvar senast och fick ett snällt lopp. Hon är tuff och tål att göra en del själv och från ett bra utgångsläge tycker jag man inte ska räkna bort henne. Inga ändringar planerade, säger Jerry Riordan.

6 Dear Friend (Johan Untersteiner) känns jättefin efter senast och fortsätter hålla sin goda form. Senast fick hon en perfekt resa och vann enkelt. Hon är startsnabb och vi kör framåt, Johan Untersteiner får lägga upp det men jag tror hon är bäst med ryggresa och fritt till slut. Kan vinna. Inga ändringar, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

7 Ultra Bright (Örjan Kihlström) blev det trångt för senast och därför kom galoppen. Hon känns bra efteråt och det finns inget och klaga på. Utgångsläget blev inte bra och hon har haft otur med spårlottningen på slutet. Hon är snabb ut och jag hoppas Örjan Kihlström kan komma ner i en vettig position, stämmer det kan hon plocka en peng. Öppet huvudlag, hybridvagn och barfota runt om, säger Fredrik Persson. 

8 Vichy Grif (Erik Adielsson) känns lika fin som i de senaste starterna. Jag kan inte klaga på något förutom utgångsläget. Hon har fått tråkiga utgångslägen varje gång hon varit ute mot dom tuffaste stona vilket är tråkigt. Hon är otroligt snabb när hon får gå på rulle men hon möter bra hästar och det krävs att det blir bra tempo för att hon ska ha en chans att komma in i loppet. Vi får ligga lågt och hoppas på det bästa. Det blir inga ändringar, säger Sofia Aronsson. 

9 Racing Brodda (Rikard N Skoglund) kom aldrig riktigt in i loppet senast. Det blev konstigt kört och inte till vår fördel. Hon tränar fortsatt fint och känns bra. Tycker bakspåret är bra när det bara är nio hästar med i fältet. Vi hoppas det kan bli lite tempo på loppet för då kan hon fälla många. Hon kommer göra ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker. Inga ändringar , säger Mattias Djuse.
 

V75-2, Klass II, 2 140 m, auto
1 Global Agreement (Peter Untersteiner) har varit fin på slutet och allt ser fortsatt bra ut. Han har visat att han är bra och jag tror han kommer göra en god insats även den här gången. Planen är att köra i ledningen. Inga ändringar, säger Peter Untersteiner.

2 Red Mile Brodde (Jörgen Sjunnesson) möter många bra hästar och det är en tuff final. Peter Untersteiner häst har varit i en klass för sig. Är han trea-fyra får vi vara nöjda. Det blir inga ändringar, säger Ola Karlsson. 

3 Global Above All (Anders Eriksson) har tränat på bra. Han skötte sig senast bakom bilen och vi provar att vara med från början. Jag tycker han ska räknas trots att det är bra hästar emot. En av dom som fightas om det.  Finns en liten plan att han ska gå barfota runt om, säger Anders Eriksson.

4 Amorcer Levallo (Ulf Ohlsson) har vi inget att anmärka på. Han har gjort det bra på slutet och utvecklats en nivå. Han har fått ett bra utgångsläge och visat att han kan öppna. Känns som den hetare av våra på grund av bättre spår. Det blir inga ändringar, säger Anne Raatikainen hos Petri Salmela.

5 Nairajah (Johan Untersteiner) blev slagen av favoriten senast och den var för dagen bättre. Han har behandlats efteråt och känns bra. Är startsnabb och har ett bra utgångsläge, inte lätt att vinna men trea-fyra kan han vara med rätt resa. Inga ändringar, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

6 Rutger B.L. (Carl Johan Jepson) är pigg och glad. Det är naturligtvis stenhårt motstånd i en final men jag hoppas och tror han kommer göra ett starkt lopp. Hoppas han går felfritt och plockar fina pengar. Ryckhuva den här gången, säger Ulrika Sörensen.

7 Leave Your Sox On (Mika Forss) har gjort det bra i försöken. Spåret är lite långt ut och det krävs tur i en final om han ska vara med där framme. Han duger gott i klassen och kan göra en del själv. Det blir barfota runt om och jänkarvagn den här gången, säger Anne Raatikainen hos Petri Salmela.

8 One Kind of Art (Björn Goop) skulle ha startat för två veckor sedan men vi fick stå över. Formen är lite svårbedömd och utgångsläget är tufft. Vi ligger lite lågt den här gången. Eventuellt första rycktussar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

9 Livi Oboy (Jonas Moberg) fick mycket grus på sig senast och tappade rygg. Tycker man inte ska ta så hårt på den insatsen. Tufft motstånd men vi hoppas lifta med och plocka fina pengar till slut. Samma utrustning som senast, säger Jonas Moberg.

10 Cojito (Erik Adielsson) har varit fin på slutet och har bra form. Det är alltid tufft med finaler men vi har en bra häst och har inte gett upp. Hoppas han gör ett bra lopp. Det blir inga ändringar, säger Håkan Danielsson. 

11 Prime Lini (Örjan Kihlström) var fin vid segern senast. Han känns bra men utgångsläget är jobbigt. Tycker han ska räknas om man garderar för han duger långt i nuvarande klass. Eventuellt första rycktussar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

12 Pappajonnys Ilse (Patrik Fernlund) känns ännu bättre än vid segern senast. Bedrövligt utgångsläge så klart och det drar ner chanserna men vi har inte gett upp. Kan inte inte vara lika optimist som senast men jag tror hon gör ett bra lopp. Hon kan göra sitt bästa lopp men bara bli femma-sexa. Det blir inga ändringar, säger Mikael Eriksson.
 

V75-3, Brons, 2 140 m, auto
1 Cargo Door (Mats E Djuse) har toppform och avgjorde enkelt senast på ett bra sätt. Har fått bästa tänkbara utgångsläge och man kan lägga upp det lite som man vill. Tycker han ska räknas bakom de betrodda.

2 Global Winner (Mika Forss) vinner inte så ofta numera men gör bra lopp hela tiden. Han har ett bra utgångsläge och sitter i andraspår direkt, kusken får välja hur han vill göra. Får svårt att vinna men fina pengar kan han plocka. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

3 Farlander Am (Stefan Persson) mår prima och känns som han ska. Har inget att ­klaga på och han känns lika fin som i starterna innan. Tycke jag drog vinstlotten i spårlottningen och känslan är god. Har inte sett botten i honom och givetvis tror jag på honom. Inga ändringar, säger Johan Svensson. 

4 Cab Lane (Björn Goop) var jättefin på Solvalla senast. Han har hittat toppform och känns fin hemma. Bra utgångsläge och bra kusk, ser bra ut på förhand och han ska räknas tidigt. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

5 Hands Down D.E. (Oskar J Andersson) känns väldigt fin efter senast. Han kommer göra ett bra lopp igen men möter tufft motstånd. Får han sitt lopp tror jag han är med och gör upp om det, men det kommer vara hästen med bäst lopp som vinner. Helstängt huvudlag, säger Morten A Pedersen.

6 Golden News (Emilia Leo) har vi försökt hålla i form och det känns som han behåller den. Utgångsläget är lite långt ut med några snabba invändigt men vi hoppas hitta ner och att han gör ett bra lopp. Det blir inga ändringar, säger Hans-Owe Sundberg. 

7 Van Gogh Z.S. (Robert Bergh) håller samma fina form. Synd på utgångsläget men han är så pass bra att han ska vara med och göra upp om det. Tycker han ska räcka en bra bit i nuvarande klass. Inga ändringar, ­säger Oskar Florhed hos Robert Bergh.

8 Born Unicorn (Örjan Kihlström) gick bra förra onsdagen och täta starter är ett stort plus. Iskallt utgångsläge men han tillhör de bättre hästarna och kommer göra ett bra lopp. Barfota runt om och vanlig vagn, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

9 Rally Hans (Ulf Ohlsson) känns fin. Han gör det alltid bra men har svårt att vinna. Bra utgångsläge för att smyga med, plockar han pengar och gör ett bra lopp är vi nöjda. Det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

10 Buzzer Beater (Johan Untersteiner) var inte på topp senast. Han fick ett tungt lopp men blev trött lite för tidigt. Bakspår och insatsen senast på näthinnan gör att vi ligger lågt. Hoppas han gör en bättre insats och plockar en peng. Barfota runt om, jänkarvagn och ett halvnorskt huvudlag, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

11 Ingo (Erik Adielsson) blev nerplockad av Farlander Am näst senast på Jägersro. Senast var han bra bakom en bra häst och formen känns på topp. Han trivs bäst när han är med där framme och från bakspår blir det tufft att komma in i loppet. Tar man sex-sju hästar tycker jag han ska med på lappen.

12 Eclipse Am (Adrian Kolgjini) gjorde ett skapligt lopp i lördags men det blir svårt att vinna från detta utgångsläge. Vi hoppas han gör ett bra lopp och att det klaffar, då plockar han fina pengar. Eventuellt jänkarvagn, säger Dante Kolgjini hos Adrian Kolgjini. 
 

V75-4, Stolopp, 2 140 m, volt
1 Make More Cider (Johan Untersteiner) gjorde ett starkt och bra lopp senast i Örebro från ett dåligt utgångsläge. Hon möter tuffare hästar nu men har ett bra utgångsläge och är snabb ut. Man ska tänka på att hon galoppera senast i voltstart. Tycker det är svårt att sätta in henne men går hon felfritt och får en bra resa kan hon vara fyra-femma.  Barfota runt om och vanlig vagn, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

2 Brenda Grif (Björn Goop) spurtade bra mellan hästar senast och allt känns fortsatt bra efteråt. Jag hoppas och tror hon löser felfri avgång och då kan hon vara bland de tre. Viss galopprisk finns. Det blir inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop. 

3 Mellby Hope (Erik Adielsson) gjorde illa sig i hagen inför senast och fick stå över några jobb. Inte optimal förberedelse men vi hoppas hon inte tappat för mycket. Möter några tuffa och det känns långsökt att tro på seger. Är hon trea-fyra är vi nöjda. Det blir inga ändringar, säger Svante Båth. 

4 Chicharita (Jorma Kontio) var jättefin på Eskilstuna senast. Gör hon om det loppet tror jag hästarna på tillägg kan få svårt att plocka in metrar på henne. Finns viss galopprisk från spår fyra men felfritt kan det vara vinnaren. Gick med urryckare för första gången senast men Jorma Kontio behövde aldrig dra dom. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.
 

2 160 meter: 
5 Micro Vick (Stefan Persson) känns fin efter senaste loppet. Realistiskt jagar vi pengar men skulle det stämma då kan hon vara en skräll. Utgångsläget är perfekt för en smygresa. Skor runt om och blinkers som senast, säger Emma Holmquist.

6 Dixie Brick (Örjan Kihlström) gjorde det godkänt senast. Ho hamnade långt bak och blev sist inför slutvarvet, hon avslutade bra och formen känns fortsatt fin. Hon kan bli farlig om hon går felfritt och får sitt lopp. Garderar man loppet ska hon med på kupongen. Troligtvis blir det inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

7 Bianca Sisa (Ulf Ohlsson) håller bra form och känns jättefin. Hon möter tufft motstånd men är inte dålig själv. Hon är mycket kvick ut i volten och jag tror hon kan vara först fram av hästarna på tillägg vilket kan bädda för en bra resa. Att vinna blir svårt men helt avsågad är hon inte. Fina pengar tror jag hon plockar. Norskt huvudlag och eventuellt barfota runt om, säger Frode Larsen.

8 Velegance (Peter Untersteiner) ser bra ut och hon har visat riktigt bra form. Kul att hon fick vinna senast. Jag tror hon kommer leverera igen men det är några bra på start och det är aldrig enkelt att stå tillägg. Hon känns som den hetare av mina två i loppet. Inga ändringar, säger Peter Untersteiner.

9 Ofelia O.E. (Jörgen Sjunnesson) är allt bra med. Hon går bra hela tiden men vinner sällan, kan hon ta en fin placering är jag nöjd. Inga ändringar, säger Peter Untersteiner. 
 

2 180 meter: 
10 Millie Millionaire (Mats E Djuse) var inte som bäst senast men det känns som hon är i ordning inför den här starten. Hon är tuff och jag tycker inte man ska räkna bort henne. Inga ändringar, säger Fredrik Wallin.

11 Activated (Carl Johan Jepson) har ­tränat på bra och känns som hon ska. Hon blir bättre och bättre och gynnas av att det är ett mindre fält. Tycker hon är den hetare av mina två. Ska räknas tidigt. Det är inga ändringar planerade, säger Fredrik Wallin.
 

V75-5, Silver, 2 140 m, auto
1 Dom Perignon (Torbjörn Jansson) tränar bra och bibehåller sin goda form. Han är startsnabb och utgångsläget är bästa tänkbara. Vi kommer få en bra position och löser det sig på vägen tycker jag han är en out­sider som kan slå till om man letar efter en sådan. Planen är att köra barfota runt den här gången, säger Per-Erik Pettersson.

2 Dragster (Erik Adielsson) ser bra ut och har tagit resorna och senaste loppen på ett bra sätt. Han fick gå ett banjobb i måndags på Jägersro och allt såg bra ut. Värsta motståndarna har fått jobbiga spår och vi bästa tänkbara. Jag tror han gör en bra prestation och spikar man sig inte ur loppet tycker jag han ska med på kupongen. Inga ändringar planerade, säger Roger Malmqvist. 

3 Mily (Robert Bergh) blev det fel för senast på Jägersro. Hon har tagit loppet bra och kommer göra en stark insats. Hon kan öppna snabb och skulle det bli ett lopp på innerspår kan hon tjäna en peng. Inga ändringar, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

4 Coogan (Per Lennartsson) gick okej senast och borde kanske hållit bättre från ledningen. Inga större fel på formen och ett bra utgångsläge. Kommer göra ett bra lopp men slår inte Seismic Wave. Barfota runt om, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

5 Macelleria (Kim Eriksson) han kämpar på varje gång och gör alltid bra lopp. Han möter tuffa motståndare och vi hoppas han hamnar bra på det och plockar fina pengar. Inga planerade ändringar den här gången, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

6 Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini) var inte som bäst i lördags jämfört med starterna på slutet. Vi får ligga lågt med tanke på senaste starten och hoppas han gör ett bättre lopp. Barfota runt om och hybridvagn, säger Dante Kolgjini hos Adrian Kolgjini. 

7 Sir Henry P.Hill (Rikard N Skoglund) var riktigt bra senast och svarade jättefint på norsken. Formen är på topp och trots utgångsläge lite långt ut tycker jag man ska varna för honom. Inga ändringar, säger Marcus Lillius hos Jörgen Westholm.

8 Seismic Wave (Örjan Kihlström) är komplett som tävlingshäst och vi har inget att anmärka på. Utgångsläget är jobbigt men han är så pass bra att han ska räknas mycket tidigt. Vår bästa chans under dagen. Samma utrustning som i senaste starten, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

9 Rushmore Face (Ole Johan Östre) gick bra senast på Bjerke och hade krafter kvar. Han håller fin form och har ett bra utgångsläge. Bra ryggar från start och kommer han bra på det kan han vara trea-fyra. Det blir inga ändringar, säger Per Oleg Midtfjeld.

10 Vagabond Bi (Ulf Ohlsson) gick jättebra senast och vi var nöjda. Avslutningen var riktigt stark och formen känns på topp. Alltid tufft med final men viss chans tycker jag han har att vinna loppet. Vi tror på honom. Det blir inga ändringar, säger David Persson.

11 My Dream Art (Björn Goop) blev allt fel för senast och det bara att glömma. Han jobbar bra och känns fin hemma. Det är tufft att begära att han ska vinna från detta utgångsläge men gör han ett bra lopp och plockar pengar är vi nöjda. Inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

12 Overtimeosåfin (Mats E Djuse) håller fortsatt bra form men brottas med ett uselt utgångsläge. Motståndet är tufft och vi ligger lågt. Plockar han med sig pengar är vi nöjda. Inga planerade ändringar den här gången, säger Lars-Göran Söderberg.
 

V75-6, Guld, 2 140 m, auto
1 Milligan’s School (Ulf Eriksson) känns jättebra. Det har krånglat för honom på slutet men han verkar ta loppen på bra sätt. Utgångsläget är bra men någon ledning får vi inte, vore bra om han får en resa i rygg på ledaren. Den hetare av mina i loppet. Inga ändringar, säger Stefan Melander.

2 Snowstorm Hanover (Örjan Kihlström) låg på för hårt senast och det är bara att glömma. Han är i bra ordning och kan han vara fyra-femma är vi nöjda. Det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

3 From the Mine (Mats E Djuse) STARTAR EJ

4 Cyber Lane (Johan Untersteiner) var vi nöjda med senast. Han blev slagen av en häst som fick ett bättre lopp. Han är en av de snabbaste hästarna i landet och kan ta ledningen av egen kraft. Han möter många bra hästar men vi är inte rädda för någon. Barfota runt om och en hybridvagn, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

5 Zarenne Fas (Magnus A Djuse) känns som han ska i träningen och håller mycket bra form. Han satt fast senast på innerspåret och fick aldrig luckan. Utgångsläget är bra och trots att det är ett tufft lopp tror jag på min häst, han är riktigt bra när han har sin dag. Tycker han ska räknas tidigt. Det blir inga ändringar, säger Jerry Riordan.

6 Lucifer Lane (Johan A Nilsson) gjorde ett godkänt lopp senast över lång distans. Utgångsläget den här gången är lite långt ut på vingen men vi hoppas hitta ner i en bra position. Blir det bra tempo på loppet tycker jag han kan vara en platsrysare. Det blir inga ändringar, säger Thomas L Nilsson.

7 Forfantone Am (Torbjörn Jansson) har bra form och är riktigt i ordning. Han visade senast att han har kapacitet som duger långt och skulle vi komma ner vettigt kan han slå många till slut. Vi kör samma utrustning som senast, säger Roger Walmann.

8 Flash Håleryd (Rikard N Skoglund) är bortlottad från detta utgångsläge. Vi hoppas han gör ett bra lopp och plockar pengar. Hade vi haft ett bättre utgångsläge hade jag hoppats på en plats i främre träffen. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Ulf Stenströmer.

9 Very Kronos (Erik Adielsson) har jag varit nöjd med på slutet. Han fick regelrätt stryk av Cyber Lane näst senast och nu står vi krångligare till. Det gäller att det blir tempo för att vi ska komma in i matchen. Känner mig aldrig slagen med honom. Eventuellt barfota runt om, säger Svante Båth.

10 Hachiko de Veluwe (Jorma Kontio) gick den tunga vägen senast och gjorde det bra. Slipper utvändigt om ledaren den här gången och klaffar det med positionerna tycker jag han ska räknas. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

11 Antonio Trot (Björn Goop) har gjort bra lopp varje gång på slutet och jag tror han kommer vinna gulddivisionen i vinter. Blir det bra tempo på loppet och han får rätt position tror jag han är med och slåss om en bra placering. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

12 Global Welcome (Ulf Ohlsson) är bort­lottad den här gången. Vi hoppas han gör ett bra lopp och får med sig lite slantar hem. Det blir inga ändringar, säger Svante Båth.
 

V75-7, Klass I, 2 140 m, auto
1 Mellby Granat (Robert Bergh) håller fin form. Innerspåret är ett minus då han inte är snabb ut, löser det sig på vägen kan han vara med där framme. Det blir inga ändringar, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.

2 Mellby Guava (Magnus A Djuse) känns jättefin. Tror det blir svårt att vinna mot ett tufft motstånd, men från ett bra utgångsläge kan hon vara med och slåss om en placering i främre träffen. Norskt huvudlag för första gången, säger Roger Nilsson.

3 Royce Rolls (Björn Goop) känns jättebra och jag tror han kommer göra ett minst lika bra lopp som senast. Skulle han komma till ledningen då stiger segerförhoppningarna för där trivs han som bäst. Ska räknas som en av segerkandidaterna. Inga ändringar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

4 Gazoline Mearas (Erik Adielsson) har rätt så bra form och jag var nöjd med honom näst senast på Jägersro. Senast satt han bra till men hästen framför blev trött och den nollan är orättvis. Han möter några tuffa hästar och att räcka till seger blir svårt, men en platschans känns inte orealistiskt. Barfota runt om, säger Svante Båth. 

5 Dwayne Zet (Örjan Kihlström) fick äntligen till det senast. Fortsätter träna bra och har ett bra utgångsläge. Han gör sina bästa lopp i ledningen men går även från andra positioner. Kommer göra ett bra lopp och ska räknas tidigt. Det blir inga ändringar, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

6 Upper Face (Adrian Kolgjini) var inte tom i mål vid segern i lördags. Leverar han ett liknande lopp igen duger han långt. Hetaste chansen av våra under dagen. Inga ändringar, säger Dante Kolgjini hos Adrian Kolgjini.

7 Algot Zonett (Daniel Wäjersten) lever mest på styrkan och distansen känns inte som en fördel. Möter tufft motstånd och har ett svårt utgångsläge. Tror han får det svårt att räcka till. Anmält barfota runt om vilket är intressant då han inte gått så på länge.

8 Victory’s Club (Kajsa Frick) fick ett iskallt utgångsläge. Vi är utelämnade till vad de andra gör och realistiskt blir det svårt att vinna. Vi hoppas han gör ett bra lopp och plockar med sig pengar. Hybridvagn, öppet huvudlag och skor runt om, säger Leif Witasp. 

9 Västerbo Pokerface (Jorma Kontio) åkte dit mot en smygkörd häst senast. Han känns fortsatt bra och håller formen. Han tål att göra en del själv vilket kan krävas från detta utgångsläge. Ska räknas tidigt i nuvarande klass. Rycktussar den här gången, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos.

10 Golden Guard (Jonathan Bardun) tycker jag visade att han har fin form i lördags. Han öppnade bra och spurtade vasst till slut. Svårt läge då han trivs bäst i främre träffen och det blir svårt att vinna. Vi hoppas han gör ett bra lopp och får med sig pengar. Det blir inga ändringar, säger Claes Svensson. 

11 Mistelns Napoleon (Johan Untersteiner) har vi legat lågt och laddat med inför denna uppgift. Han brukar gå bra när han varit borta och har gjort bra lopp från bakspår. Vi är beroende av vad motståndarna hittar på och det är tufft emot,  men jag hoppas han gör ett bra lopp och tjänar en slant. Det blir inga ändringar, säger Henrik Hoffman. 

12 Speedy Tilly (Per Lennartsson) slösade bort för mycket krafter senast på grund av omstart. Han ser bra ut men utgångsläget är inte lika bra, vi behöver mycket tur härifrån men blir det tempo på loppet har han visat att han kan avsluta vasst. Inga ändringar, säger Dwight Pieters hos Robert Bergh.