User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSET


Publiceras senast 3 timmar innan första start

Tränarintervjuer till V75 Romme 27 februariMarres system är vid spel markerat i blått.

V75-1, Klass I, 2 140 m, volt

 

1 Ara (Jörgen Westholm) fick ett bra utgångsläge och Jörgen kan göra hur han vill. Formen är fin och han är garanterad en bra resa på innerspåret. Jag tror han dyker upp bland de tre-fyra. Det blir inga ändringar, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

2 She’s Ready (Marie Hafstad Eriksson) känns jättebra och allt ser bra ut på förhand. Hon har utvecklats jättebra och jag tror hon är förberedd för att göra en bra insats. Vi har ett bra utgångsläge och sitter i andraspår direkt. Tycker hon ska räknas. Inga ändringar, säger Marie Hafstad Eriksson.

3 Cash Cowboy (Erik Adielsson) har fått kontinuerlig träning och höjt sig ett snäpp. Voltstart är svårbedömt så klart men vi har bästa kusken och jag tror inte det ska vara några problem. Han är kvick ut bakom bilen och skulle han lyckas ta sig till ledningen växer han en klass. Ska räknas i ett öppet lopp och jag kollar med kusken om vilken vagn det blir, säger Peter G Norman.

4 Enge Eros (Torbjörn Jansson) har tagit senaste loppet på ett bra sätt. Utgångsläget är jag inte nöjd med och vi får ligga lågt. Jag är nöjd om han plockar pengar. Det blir inga ändringar, säger Lars-Ove Forslund.

5 Lord Horse (Petter Karlsson) har gjort positiva lopp på slutet och varit oberörd. Det finns ingenting som tyder på att han tappar formen utan han blir lite bättre för varje start. Han är vettig och utgångsläget ska inte ställa till det. Blir banan bra ser det intressant ut på förhand. Vi kör med vanlig vagn när det är voltstart, säger Mats Karlsson.

6 Mooney (Kenneth Haugstad) har gjort det bra i sin nya regi under vintern. Möter tuffare motstånd den här gången och får svårt att räcka till vinst. Kan tjäna fina pengar.

7 Artful Deimos (Janne Korpi) var bra senast och har tränat på som vanligt efteråt. Han är snabbare i voltstart och jag hoppas kusken träffar rätt. Möter bra motstånd men kan dyka upp långt framme. Det blir inga ändringar, säger Pekka Korpi.

8 Tullibardine Boe (Richard L Jansson) har ett riskabelt utgångsläge. Vi kan bli fast på innerspåret, men skulle hon komma ut tycker jag hon ska räknas i ett jämnt lopp, säger Björn Eriksson.

9 Just Celebration (Magnus A Djuse) känns bra efter genomköraren senast och formen är bra. Kanske möter lite tufft motstånd men får han ligga på rulle har han en vass avslutning. Med lite tur på vägen kan han vara bland de tre. Det blir inga ändringar, säger Sören Lennartsson.

10 Flacco (Emilia Leo) var vi extremt nöjda med i värmningen senast men han bjöd inte till i loppet. Efteråt såg vi att han hade fått en hovböld och hade ont. Det ser bra ut inför den här uppgiften och hoppas han gör ett bra lopp. Inga ändringar, säger Anneli Ekman.

11 Red Hot Roadster (Oskar J Andersson) gör det bra mest varje gång och vann på ett trevligt sätt senast. Vi möter några tuffa hästar men jag tror han gör ett bra lopp och kan dyka upp där framme. Är han trea-fyra är vi nöjda, säger kusken Oskar J Andersson.

12 Power Blaster (Mika Forss) gjorde ett bra lopp senast och känns bra. Han fick ett dåligt utgångsläge och vi är beroende av vad de andra hittar på. Blir det bra tempo tror jag han plockar ner många. Kan göra ett bra lopp men bara vara femma. Vanlig vagn när det är voltstart, säger Roni Paldan

 

?

 

?
 V75-2, Kallblod, 2 140 m, volt

 

1 Lill Maria (Hans Brunlöf) känns fin hemma men har inte gått några banjobb. Hoppas hon gör ett bra lopp och plockar en peng. Inga ändringar, säger Hans Brunlöf.

2 Hönn Blesa (Ulf Backhouse) känns fin och formen är bra. Det är tuffa hästar emot men vi kör så länge det håller och hoppas hon når en peng, säger Ulf Backhouse.

 

2 160 meter:

3 Torpa Olea (Hans Bergh) avslutade starkt senast och håller bra form. Jag är lite optimistiskt lagd men jag tror hon kan springa fort och att vi har lite chans om det klaffar. Vi sätter på ett norskt huvudlag som hon svarat bra på tidigare, säger Hans Bergh.

4 Guli Rubin (Erik Adielsson) har haft bra form hela året. Det är några tuffa emot men jag tror han räcker till en fin plats, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

5 Emil Mollyn (Mikael J Andersson) gjorde ett bra lopp senast. Han har toppform och ska räknas. Det blir vanlig vagn den här gången vilket han även hade näst senast. Jag har väldigt bra feeling och tycker han ska räknas, säger Petter Glittum.

6 Arragon (Carl Johan Jepson) fullföljde godkänt senast men får tufft att hävda sig den här gången. Han möter några som är bättre och får han med sig lite pengar har han gjort det godkänt. Rankas ner.

7 Alfie (Lars-Erik Karlsson) har bra form och känns som hon ska. Det är svårt att säga hur långt det räcker men tror jag har en häst som kan vara med långt framme om det stämmer, säger Lars-Erik Karlsson.

8 Vollanfaks (Per Ludvig Nilsen) var bra senast men bromsade bort andraplatsen. Vi ska testa ett norskt huvudlag i veckan, faller det väl ut kommer han gå med det för första gången. Springspår passar bra trots att han inte är någon raket ut och jag hoppas det kan räcka till en bra placering trots tufft motstånd, säger Per Ludvig Nilsen.

 

2 180 meter:

9 Art Kjarvald (Rikard N Skoglund) hade stått över lite inför senast och spurtade starkt. Han har haft svårt att hävda sig när han mött bättre hästar och jag tror han får svårt att räcka till seger. Kan plocka fina pengar om det stämmer på vägen.

10 Roli Eld (Örjan Kihlström) har allt varit bra med efter senast och nu får han attackera bakifrån. Uppgiften är inte iskall eftersom han går bra bakifrån. Jag tycker det ska bli spännande att se honom, säger Thomas Hedlund hos Daniel Redén.

11 Bellfaks (Jan-Olov Persson) var riktigt bra senast och jag hoppas han kan fortsätta på den vägen. Är han lika bra den här gången tror jag han är med långt framme. Inga ändringar, säger Jan-Olov Persson.

12 Eld Rask (Magnus A Djuse) var jag jättenöjd med senast och blev lite imponerad att han hängde med så bra. Hoppas han kan vara lika fin den här gången och tjäna pengar. Inga ändringar, säger Jan-Olov Persson.

13 B.W.Rune (Mats E Djuse) har varit bra hela vintern och vunnit på imponerande sätt. Utgångsläget är bästa tänkbara då han är ensam där ute och chansen att gå felfritt är större. Svårt att sätta in mina hästar mot varandra men Bellfaks och B.W.Rune är jämngoda och ska räknas tidigt. Det blir inga ändringar, säger Jan-Olov Persson.

 

?

 

?
 V75-3, Guld, 1 640 m, auto

 

1 Narold Vox (Mats E Djuse) gör jämna och bra insatser hela tiden. Gör säkert en likvärdig insats igen men det är tufft att räcka till seger. Vi siktar på pengar i första hand. Inga ändringar, säger Krister Jakobsson.

2 Giveitgasandgo (Wilhelm Paal) har gått framåt efter senaste loppet och håller bra form. Jag förväntar mig en bra insats och vi har fått ett bra utgångsläge. Taktiken har jag inte bestämt utan gör det när bilen släpper. Hoppas vi kan sluta bland de tre. Rycktussar den här gången, säger Wilhelm Paal.

3 Zenit Brick (Erik Adielsson) galopperade senast på grund av banan. Han har ett bra startspår och det ser ut som det kan bli lite körning vilket hade gynnat min häst. Tror han gör en bra prestation. Inga ändringar, säger Philip Wahlström di Luca

4 Super Zantos (Ante Lisell) fick jag backa ut senast och sedan blev det svårt att få fart på honom igen. Det ska bli spännande att se var vi hamnar nu då det är många startsnabba runt oss och jag hoppas vi kan hamna bra på det. Blir det tempo avslutar han vasst. Inga ändringar, säger Ante Lisell. 

5 Hazard Boko (Rikard N Skoglund) har gått ett lätt jobb efter senast och formen håller i sig. Han är väldigt startsnabb och säljer sig dyrt i ledningen men kusken får så klart avgöra. Han brukar göra bra lopp varje gång och jag tror på honom. Inga ändringar, säger Linda Nyman hos Per Lennartsson.

6 Västerbo Grosbois (Rauno Pöllänen) har fortsatt fin form och känns jättefin. Vi laddar från start då han är startsnabb och vi siktar på ledningen. Inte funderat på hur jag ska göra taktiskt men det är kort distans och ska man testa någon gång kanske det är nu. Jag har stark tro på min häst. Det blir inga ändringar, säger Rauno Pöllänen.

7 Disco Volante (Ulf Ohlsson) är det svårt att veta vad som hände senast för, men jag tror att banan inte passade honom. Han har fortsatt bra form och blir säkert glad när det är kort distans. Vi har siktat på det här loppet och jag tror han gör det bra. Det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

8 J.H.Mannerheim (Daniel Wäjersten) var riktigt bra senast och det var kul att han fick utdelning. Det känns bra efteråt men utgångsläget är tufft, hoppas han kan hitta ner någonstans och spurta till slut. Krävs mycket klaff för att vinna. Inga ändringar, säger Olle Wäjersten hos Daniel Wäjersten.

9 Apollon de Kacy (Jörgen Westholm) var tillbaka senast efter ett lite längre uppehåll. Distansen är inget plus men utgångsläget kan bli bra. Kommer köras snällt så får vi se hur långt det räcker. Det blir inga ändringar, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

10 M.T.Joinville (Jorma Kontio) har gått lätta jobb mellan starterna men känns riktigt pigg och glad. Blir det lite körning kan han vara med i den främre träffen. Det blir inga ändringar, säger Susanne Richter.

11 On Track Piraten (Örjan Kihlström) hade krafter kvar senast och såg fin ut. Jag tror han kommer göra en bra insats men vi behöver lite hjälp från ett jobbigt utgångsläge. Blir det tempo kan fälla några till slut. Inga ändringar, säger Hans R Strömberg.

12 Evaluate (Magnus A Djuse) har haft form en längre tid och fick utdelning senast. Det blir svårt härifrån men han verkar fortsatt fin och vi hoppas på ett bra lopp. Det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

 

 

 

?

?
 V75-4, Klass II, 2 140 m, auto

 

1 B.G.Arne (Erik Adielsson) känns fin och senast tror jag segern rök när inte luckan kom. Det är tuffare emot den här gången. Skulle han sitta långt framme, och tempot är bra, kan han plocka ner många till slut. Eventuellt sätter vi på en jänkarvagn för första gången, säger Jonathan Gustavsson.

2 Mascarpone Doc (Mats E Djuse) galopperade oturligt senast men känns fin efteråt. Roligt med bra utgångsläge igen men vi möter tuffare motstånd. Distansen är lite lång men jag hoppas han kan få en ryggresa och spurta bra till slut. Det blir inga ändringar, säger Marlene Gustafsson.

3 Zeolit (Magnus A Djuse) galopperade senast men det var mitt fel. Han har varit bra hela tiden och loppen han vunnit har visserligen varit billiga men han har inte varit tom. Jag tror han har bra chans oavsett position. Inga ändringar, säger Jari Åkerfeldt.

4 Again Kronos (Jorma Kontio) är svårbedömd då han gör första starten hos mig. Han har gjort fina lopp i Finland och är stark, men vi får ta det här som ett test. Vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Jonna Irri.

5 D.Day Zet (Örjan Kihlström) har gjort det fantastiskt bra och ser bättre ut ju mer han får starta. Var på gång som treåring men var med i olyckan med traktorn på Solvalla. Har kommit tillbaka och fått vinna i enklare lopp. Inte omöjligt att han duger bra på V75 och jag tror han kan vara med långt framme, säger Thomas Hedlund hos Daniel Redén.

6 Mandela Zon (Janne Korpi) gjorde första starten för oss senast och avslutade bra och var inte tom i mål. Tycker han är talangfull och är inte helt borta om det stämmer på vägen. Inga ändringar, säger Pekka Korpi.

7 Matamoros (Claes Sjöström) var sämre senast och fick en liten paus. Har kört ett jobb på banan och han kändes fin. Kan bli vingel från utgångsläget men löser det sig kan han vara med där framme. Det blir inga ändringar, säger Håkan Berger.

8 Voltaire P.Hill (Rikard N Skoglund) vann med mycket krafter kvar senast och såg bra ut. Håller bra form för dagen och duger i klassen, men utgångsläget blev dåligt. Kommer hamna bland de sista och det blir svårt om det inte blir tempo. Inga ändringar, säger Oskar Florhed hos Robert Bergh. 

9 Pacific Kingdom (Carl Johan Jepson) har tränat styrka efter senast och känns bra. Uppgiften ser tuff ut men vi har en bra kusk och kan hamna vettigt till. Tycker han är bra och kan dyka upp långt framme. Det blir inga ändringar, säger Merete Larsen

10 Global Wannabe (Daniel Wäjersten) har gjort det rätt bra på slutet mot billigare motstånd. Vid segrarna har hon kommit till ledningen och hon lever lite på det då hon är snabb. Från det här utgångsläget blir det svårt att hitta dit och vi siktar på en slant i första hand. Det blir inga ändringar, säger Olle Wäjersten hos Daniel Wäjersten. 

11 Even’s Good Girl (Robert Dunder) fick ett lite väl tufft lopp senast men känns normal efteråt. Utgångsläget gjorde inte uppgiften enklare men hoppet ger vi inte upp. Hoppas hon kan tjäna en bra slant. Det blir inga ändringar, säger Robert Dunder

12 Global Above All (Anders Eriksson) var inte vässad inför årsdebuten men svarade ändå för en riktigt bra insats när han vann. Man har siktat på den här uppgiften och med den genomköraren tror jag han kommer vara ännu bättre. Det kommer krävas en del från det här utgångsläget men kapaciteten har han och räknas tidigt på kupongen.

 

?

 

?
 V75-5, Silver, 2 640 m, auto

 

1 Give Me Ten (Klaus Kern) satt fast med krafter kvar senast. Han är riktigt snabb ut och kusken brukar vilja köra i ledningen, men över lång distans tror jag man släpper. Han möter några som blir för tuffa och får nöja sig om han får pengar i bästa fall.

2 Sign Me Up Too (Emilia Leo) känns bra efter segern senast och vi har ett bra utgångsläge. Det var synd att vi fick en startsnabb häst innanför oss men vi ska prova att ta oss förbi. Kommer vi dit vill jag köra där då han är obesegrad i lendingen, har en bra känsla. Inga ändringar, säger Emilia Leo.

3 Global Undecided (Claes Sjöström) var jättefin senast på Solvalla. Han var tvåa bakom en gulddivisionshäst och han känns jättefin efteråt. Han ska absolut räknas på utgångsläget och distansen. Inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos. 

4 Donners Am (Per Linderoth) har gått bra hela vintern och känns fortsatt fin. Han klev ner i klass senast men fick vinna och det var kul. Tuffare motstånd den här gången men jag tycker inte han ska nonchaleras helt. Inga ändringar, säger Per Linderoth

5 Algot Zonett (Daniel Wäjersten) har varit bra varje gång och senast blev han snöpligt avslagen av en häst som fick en smygresa. Allt känns fortsatt bra och han är alltid intressant när han startar. Utgångsläget är lämpligt och jag tror han hittar ner i en bra position. Han tål att göra en del själv och vi är positiva inför starten och ser han som vår bästa chans. Det blir inga ändringar, säger Olle Wäjersten hos Daniel Wäjersten. 

6 Kaptah (Erik Adielsson) känns formstark och var bra senast i finalen från ett dåligt utgångsläge. Han har gått upp en klass men jag tycker inte det skiljer så mycket och jag tror på vår häst. Han gillar distansen och jag har en bra känsla. Det blir inga ändringar, säger Anne Raatikainen hos Petri Salmela. 

7 Young da Vici (Rikard N Skoglund) är en hedershäst och senaste starten är bara att glömma. Allt blev fel och han har bara ridits efteråt och fått ta det lugnt. Han är stark och rejäl men vi vill se att han går med full fart över mål den här gången och har inga krav. Det blir vanlig vagn och ett norskt huvudlag, säger Linda Nyman hos Per Lennartsson.

8 Findus M. (Linus Lönn) är uppanmäld då han inte kom med i bronsdivisionen. Fick ett tråkigt utgångsläge men trivs över distansen. Får han med sig slantar är vi nöjda. Det blir inga ändringar, säger Thomas Lönn.

9 Remarkable Feet (Jörgen Westholm) håller bra form och vi var nöjda senast trots att han blev lite trött på den tunga banan. Han har startsnabba ryggar och det kan lösa sig på ett bra sätt. Han ska med på kupongen om man garderar. Inga ändringar, säger Marcus Lilius hos Jörgen Westholm.

10 Vacqueyras (Thomas Åhlund) är bortlottad nu. Hästen trivs bäst med tätkänning och får det väldigt svårt. Fungerar han bakom hästar kan han plocka pengar.

11 Rally Hans (Örjan Kihlström) vinner inte ihjäl sig och det blir tufft den här gången. Fick gå upp en klass för poängen inte räckte till i hans riktiga klass. Gör han ett bra lopp, och får med sig en peng, är vi nöjda. Det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

12 Carat du Goutier (Jorma Kontio) är en stark häst som hade velat ha ännu längre distans. Han har gjort det godkänt i Sverige men från ett jobbigt utgångsläge måste det klaffa mycket för han ska ha något med segerstriden att göra. Pengar i första hand, kanske en platschans med klaff på vägen.

 

?

 

?
 V75-6, Stolopp, 2 640 m, volt

 

1 Pappajonnys Ilse (Örjan Kihlström) är behandlad efter senast och känns riktigt bra. Hon har tränat starkt inför den här uppgiften och vi har siktat hit. Hon är naturligt snabb i volten, kommer vi till ledningen tror jag vi har en bra chans. Norskt huvudlag och rycktussar, säger Mikael Eriksson.

2 Follow My Lead (Janne Korpi) var galen i transporten senast och presterade dåligt. Man ska inte underskatta henne på senaste insatsen och fungerar hon blir jag inte förvånad om hon vinner, säger Pekka Korpi.

3 Västerbo Jolene (Kajsa Frick) spurtar alltid bra men har svårt att sätta nosen först. Kan vara bland de tre med lite tur på vägen.

4 Donna Leonora (Mika Forss) är kvar i Sverige och tränar på starkt. Distansen är ett plus men vi behöver lite tur på vägen. Får hon rätt ryggar han hon en vass avslutning. Inga ändringar, säger Markku Nieminen.

5 Krakas (Ulf Ohlsson) gjorde ett fint lopp senast och har tränat bra efteråt. Möter ett par bra hästar på tillägg, men hon är bra. Löser det sig kan hon vara med där framme. Inga ändringar, säger Jan Ove Olsen.

6 Smaragd Norrgård (Torbjörn Jansson) har gått bra på slutet och vi är nöjda med henne. Är startsnabb men är egentligen bäst i ryggar. Kusken får avgöra taktiken, säger Linda Nyman hos Per Lennartsson.

7 East Doris (Emilia Leo) har lopp i kroppen. Startsnabb och tjänar fina pengar om hon hittar en bra position. Rankas ner.

8 Heavenly May (Magnus A Djuse) bör bli bättre och bättre för varje lopp. Utgångsläget behöver inte vara helt iskallt, löser det sig kan det vara en platsluring. Det blir inga ändringar, säger Thomas Lönn.

9 Nandino Ås (Felicia Molin) är en tuff dam som gjorde det bra senast. Inte det blodigaste loppet, klaffar det kan hon vara trea-fyra. Inga ändringar, säger Felicia Molin.

 

2 660 meter:

10 Run a Mile (Oskar J Andersson) har gått lätta intervaller efter senast och känns bra. Första gången på lång distans men det tror jag inte är något problem. Kan vara bland de fem första, säger Karin Lindfors.

11 Valborg Marje (Paw Mahony) är alltid svår att bedöma för både mig och spelarna. Hon känns väldigt fin hemma och jag hoppas hon gör en bra insats. Hon behöver rätt ryggar, då avslutar hon snabbt. Det blir en ryckhuva nu, säger Paw Mahony.

12 Selma Töll (Tomas Pettersson) har haft problem med karlederna hela vintern men nu ser det jättebra ut. Hon känns fin och jag ser fram emot lördagen. Tror hon gör ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker. Det blir inga ändringar, säger Jimmy A Åsberg.

13 Lyx Håleryd (Rikard N Skoglund) var jättebra i fredags och jag tycker uppgiften ser bra ut. Har vi lite flyt kan det vara dags för henne att vinna, säger Joakim Elfving.

14 Zooropa (Robert Dunder) har fin form och det finns inget att klaga på. Distansen och läget passar henne och jag tycker det ser bra ut om det inte strular. Det blir inga ändringar, säger Robert Dunder.

15 She is Cecilia (Jorma Kontio) var positiv som fyra senast och formen är bra. Inget plus med springspår då hon kan bli hängandes. Klaffar det på vägen kan hon vara fyra-femma, säger Tuomas Pakkanen.

 

?

 

?
 V75-7, Brons, 2 140 m, auto

 

1 Showtimejackflower (Magus A Djuse) släppte ledningen senast och sköt till bra när luckan kom. Har ett bra utgångsläge och är snabb ut, går bäst i ledningen men kusken får avgöra taktiken. Jag känner mig inte slagen på förhand och tycker det är vår bästa chans under dagen, säger Thomas Lönn.

2 Balotelli Crown (Hanna Forslin) var bra i comebacken senast och borde gå framåt med loppet. Många bra hästar i ett jämnt lopp och positionerna kommer avgöra mycket. Vi har ett bra utgångsläge och jag hoppas han kan vara med långt framme. Det blir inga ändringar, säger Lina Tallberger

3 Walther på G. (Claes Sjöström) håller god form och känns riktigt stark. Gynnas mycket om det blir en bra bana och från ett bra utgångsläge får kusken testa framåt. Skulle han ta hand om ledningen får han gärna köra där, jag tror på min häst. Eventuellt jänkarvagn, säger Aleksi Kytölä.

4 Young King (Örjan Kihlström) fungerade inte på banan senast. Han har tränat på bra efteråt men är ojämn, ena dagen kan han vinna mot tufft motstånd och andra dagen är han sämre. Hoppas han gör ett bra lopp och plockar bästa möjliga placering, säger Linda Nyman hos Per Lennartsson.

5 Oxidizer (Ulf Ohlsson) var jättefin senast och gick i mål med full fart och hade lite sparat. Han har varit fin efteråt och har ett bra utgångsläge. Jag har stor respekt för att han kliver upp en klass men jag tycker han ska räknas tidigt, säger David Persson.

6 Ready Doc (Jörgen S Eriksson) känns bra efter senast och är en av många som ska räknas. Han är ny i klassen men jag tycker det är jämnt. Får han sin resa har han en vass avslutning. Vi sätter på jänkarvagnen när det är auto, säger Jörgen S Eriksson.

7 Global Winner (Mika Forss) vann på ett bra sätt senast och det kändes skönt efter mycket strul. Han är ojämn och har ett jobbigt utgångsläge, men vi hoppas han hamnar bra på det, då har han visat att han räcker långt. Tycker han ska räknas i ett öppet lopp. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal hos Timo Nurmos. 

8 Volare Gar (Carl Johan Jepson) har riktigt bra form och kommer göra ett starkt lopp. Tråkigt utgångsläge så klart men kusken får ladda vad som går från början. Slipper han bara positionen utvändigt om ledaren tror jag han har chans. Eventuellt sätter vi på en jänkarvagn, säger Sybille Tinter

9 I’ll Fixit (Mats E Djuse) har gjort två bra insatser som trea på slutet och är i fin form. Har ett passande smygläge, skulle det stämma på vägen kan han vara bland de tre. Inga ändringar, säger Krister Jakobsson.

10 Xanthis Coktail (Rikard N Skoglund) har varit väldigt bra i år med två raka segrar. Han känns fortsatt fin och jag håller honom lite högre än min andra häst. Stämmer det kan han räcka mycket långt. Det blir inga ändringar, säger Krister Jakobsson.

11 Mas Capacity (Jorma Kontio) har stabiliserat sig på slutet och visat sin höga kapacitet. Vann på ett bra sätt näst senast och var fin som tvåa senast. Ställer inte läget till det för mycket tror jag han är med långt framme. Ett givet streck på kupongen.

12 Dark Roadster (Oskar J Andersson) kändes bra senast och ska ha gått framåt med loppet i kroppen. Utgångsläget är tråkigt och segerförhoppningarna är små. Hoppas han kan gå med full fart över mål och plocka en fin placering. Det blir inga ändringar, säger kusken Oskar J Andersson.