User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSETMicke Nybrinks tips till V86 Åby/Solvalla 27 maj
Solvalla får vila från V86 – det körs större lopp där senare i veckan. Örebro rycker in med sitt korta upplopp. På Åby är ett par av loppen långa och svåra att fånga. Kom ihåg det, underskatta aldrig en V86-omgång.

 

 

Vi var ganska många, dumma spelare i onsdags som trodde att V86-omgången var lätt och att det ”borde gå att rama in den”. Men när det först vann en tvåprocentare i Idreamicanfly, tätt följd av enprocentiga Queen Adele var det som vanligt, V86-onsdag med miljoner.

Så jag ger mig inte ens på en gissning. Kalkylera med svårt och försök få med den där konstiga vinnaren som inte kunde vinna, som är ospelad, helst i ett par lopp.

? V86-1: Åby börjar, det är lång distans och spåren är därför delvis satta ur spel. Mellby Highball debuterar för Robert Bergh och stallrapporten är ovanligt positiv. Omöjlig att bedöma men tas med på hörsägen och respekt.

Vet inte om Comte Godiva är en renodlad långdistansare men vinsterna på slutet har säkert varit en ljuspunkt för stall Lugauer som inte visat sedvanlig knallform under en period. Senast flög hästen fram över upploppet. Läget är dessutom godis.

 

Vill leda hela vägen

 

? V86-2: Inte alls lätt, vi får inte snåla bort oss. Eddy West vill leda hela vägen och det är inte omöjligt från det läget på den banan. Bästa hästen är säkert Kinky Boots som rundade ett billigt fält på Lindesberg senast vann överlägset. Styrkan är brutal för klassen.

Samvais visslade förbi efter sen lucka och Harper Seabrook spurtade ner Bythebook senast, vilket får anses vara en fin skalp. Mr Alabama fick inte chansen senast, Redén tränar. Men, som sagt, det här är inte gratis.

? V86-3: 2 640 och voltstart där det gäller att gardera. Vagabond Bi är härdad på V75 och kommer antagligen att kaxa upp sig när han hör motståndarnas höga andhämtning i sista sväng. Hakon von Haithabu har fått jobbiga resor i två starter i år och är vassare med en rökare sista 700 medan bumlige Farlander Am var duktig i ny regi senast. Goop kör igen – stort plus.

Hästen som kan vara miljonförlösande är lägesgynnade formkortet Bear Amarante. Han gick faktiskt riktigt bra senast, i skymundan. Och ja, det blir barfota runt om igen.

? V86-4: Nu blir det en så kallad rövare eller råkaka. Har ingen aning om hur hårt spelad finske Oilsheik blir men lyfter fram honom som veckans V86-fynd. Han satt fast i Sverigedebuten, där Ara vann, men spurtade sylvasst sista 200 efter en hopplös resa i kön. Se gärna det, man kan inte anklaga hästen för flyt på vägen.

Före det har Oilsheik vunnit och vunnit i Finland och när jag sett de loppen känner jag mig tvingad att spika. Det här är en riktig vinnartyp. Skallen är grym. Streckad på sju procent just nu. 

 

Vill inte sitta fast igen

 

? V86-5: M.T.Mighty Winner laddar allt för spets och körs där. Untersteiner vill inte sitta fast igen och uppgiften är fin. Innovation Love såg ut som en bra häst i Sverigedebuten senast men fick slita i dödens och stumnade något. Kan absolut vinna nu i stället med loppet i kroppen.

Yippie Chic är den roliga tvåprocentaren. Stark långspurt senast, på omöjliga Åmål.

? V86-6: Två kanoner i duell och givet att ta med båda. Amazing Warrior gick runt 1.11 i 2 000 meter efter galopp senast och har före det visat knallform, bland annat som diskad trea för trängning på V75 i april. McGarret galopperade bort mycket mark i starten i ett stenhårt långlopp på V75 i Örebro senast men visade sedan 1.13 sista 3000 med härlig tåga över mål.

De andra har ingen chans, inte mot den här duon.

 

Är ingen bluff

 

? V86-7: Hon har gjort 29 starter, vunnit tolv lopp och varit bland de tre 24 gånger. Irish Steel är ingen bluff. De två starterna i Sverige för Hans Crebas får två tummar upp. Näst senast fick hon kämpa i dödens och var tapper tvåa. Senast lekte hon sig till vinst från ledningen, det såg strålande bra ut.

Visst är motståndet bättre nu men jag anar att Crebas kör till ledningen och vinner. Spik.

? V86-8: Kan det klara sig med fem hästar? Hoppas. Summit In Sight galopperade in på upploppet i första starten i Sverige, såg inte ut som vinnare då men jag vet att stallet förväntar sig en hel del av honom framöver. Flaming Ace Sisu satt fast med rubbet sparat senast och kan avsluta medan All Star såg ut att behöva loppet senast. Han är bra nog här. 

Devil Sound är en racer som kanske är bäst på sprint med tränaren låter uppåt och spänner bågen efter två snälla upplägg. Spets och slut? Det korta upploppet i Örebro är ökänt.?

Nybrinks tre bästa spel:


1. 11 Oilsheik (Örebro, V86-4)

Vass, sen spurt senast. Vinnartyp. Fräcka draget.


2. 6 Irish Steel (Åby, V86-7)

Lekstuga i ledningen senast. Samma visa nu. Spik.


3. 9 Yippie Chic (Åby, V86-5)

Fin avslutning senast. Kan vara storskrällen.

 

 

? Micke Nybrinks V86-system

 

V86-1: 1-4-8-6-5-2 (res 9-3)

V86-2: 7-1-6-9-10 (res 2-8)

V86-3: 10-14-1-9-8-12 (res 11-3)

V86-4: 11 Oilsheik (res 12-1)

V86-5: 5-3-9 (res 8-2)

V86-6: 11-9 (res 6-8)

V86-7: 6 Irish Steel (res 8-11)

V86-8: 2-9-4-10-7 (res 1-5)

5 400 rader/1 350 kronor