User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSETMicke Nybrinks tips till V75 Romme 27 februari
Jag har jordens V75-drag – är helt ospeladTvå slaktare och en startkanon.


Skönt att sätta en äkta vinnare, Totti Face (på V86) gjorde ett litet underverk för ett sargat självförtroende efter en serie plågsamma magplask. Men fliten är turens moder, jobba jobba jobba. Det är enda vägen – och så lite flyt.

Nya lopp på Romme som lovar vårbana, inte leråker i alla fall. Tjälen har släppt och underlaget kunnat preppas hela veckan. Sista lördagschansen med skor, sen utbryter det omdömeslösa (?) barfotakaoset igen. Så passa på och njut. V75-1: Svårt lopp med voltstart, om det nu inte är så enkelt att She's Ready vinner igen? Hästen har glänst i enklare gäng, bara dundrat på mot spets och varit oslagbar i fyra raka. Kusken och tränaren Marie Hafstad Eriksson är inte det minsta blyg eller star struck, hon kör, var lugn för det.
Tullibardine Boe såg ut som en miljard över mål på V75 senast och Ara vill leda runt om. Med mera. Gardera.
 
 

Hård att möta

 V75-2: Bra kallblod över flera startfållor och bäst av dem alla är B.W.Rune, eller i alla fall starkast. Han är hård att möta. Senast krigade han ner Roli Eld från dödens på fel distans, 1 640 meter, och när jag tänker efter så är nog kriga fel ord, han lekte med Roli Eld, snudd på förnedrade. Det här vinner han, lätt, bara han går felfritt och voltstart är ett bekymmer. Men spår fem, längst ut i banan är ett plus och jag tror att han trampar rätt. Sen visar han ingen pardon så jag spikar. V75-3: Disco Volante eller Hazard Boko? Vem spetsar? Disco är snabbast (i landet?) men har spår sju och ska ta en längd på Hazard som också är kvick bakom bilen. Han öppnade 1.04 första 200 från spår åtta för tre starter sen. Det gör inte många om.
Disco var dessutom sämre i lördags, startar tätt och kan ha loppet på den tunga banan i kroppen. Valet är givet. Spik Hazard som borde ha minst 50 procents chans. Notera att han inte måste ha ledningen för att vinna. V75-4: Det här är ruskigt intressant, lite av årets drag, Mandela Zon. Eftersom jag inte har balls nog vågar jag inte spika Pekka Korpis fyraåring. Han såg kanonbra ut i comebacken senast, spetsade, släppte och utmanade en mycket bra häst in mot mål. Snabb ut är han också.
Som sagt, extremt spelvärd och får inte missas.
 
 

Spikarnas spik

 V75-5: Känns nästan onödigt att behöva förklara för visst begriper de flesta att Algot Zonett är en kanon och att han vinner oavsett position? 2 640 meter är en ren bonus. Spikarnas spik. Vad? Global Undecided? Nja, han gillar inte motvinden på samma sätt. 
✓

 V75-6: Eländigt rörigt och öppet lopp för ston över 2 640 meter. Möjligen är det så att Zooropa är bäst och vinner men ju mer jag kollar desto snurrigare blir jag. Nandino Ås avslutade som ett skott senast, en procent. Jag tar alla.
✓

 V75-7: Oxidizer har mycket bra chans om han är lika bra som i någon av de två senaste starterna. Det inser jag. Men såg ni Balotelli Crown senast? Den avslutningen var något i hästväg. Han forsade runt sista 800 och brakade fram 350 kvar. Kolla på det och säg sedan att Oxidizer är stenklar. Jaså, inte det.

 

Nybrinks tre bästa:

1. 6 Mandela Zon (Romme, V75-4)
Mycket fin häst. Vass comeback. Snabb ut. Idé.


2. 5 Hazard Boko (Romme, V75-3)
Startkanon med drömuppgift. Toppchans, spik.


3. 2 Balotelli Crown (Romme, V75-7)
Raketavslutning senast. Lopp i kroppen. Passas.

 

 

 Nybrinks V75-system:
 

V75-1: 2-8-1-12-4-3-11-7 (res 6-5)

V75-2: 13 B.W.Rune (res 10-11)

V75-3: 5 Hazard Boko (res 7-6)

V75-4: 6-3-5-12-1-9 (res 4-8)

V75-5: 5 Algot Zonett (res 2-3)

V75-6: Alla 15 hästarna (res 9-14)

V75-7: 5-2-7-8 (res 11-1)

2 880 rader/1 440 kronor