User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSET
Micke Nybrinks tips till V86 Åby/Solvalla 6 november
V86-1: Il Duce Boko är döpt efter den italienske diktatorn Benito Mussolini och det kan mycket väl bli så att han bestämmer hela vägen in i mål. Il Duce åkte dit i ledningen på V75 näst senast men var inte alls klen och senast var han läcker när han visslade runt till överlägsen seger från spets. Känslan är att han gynnas av 500 meter kortare distans, eller i alla fall att motståndet handikappas. Toppchans borde det vara.

V75-meriterade Rajah Silvio jagar och det är aldrig kul med Björn Goop flåsandes i nacken. Skrällen kan vara Ingemar Palema, en norsk, lite trög häst med knallform som gynnas av att tävla i Sverige.

? V86-2: Vinner Carmine Am nu i stället? Han var hårt spelad på V75 senast efter en vass debut för Timo Nurmos. Trea blev han då, godkänd men ändå lite sämre än vi gissade. Därför måste jag gå hårt på Findus M. som detonerade invändigt på V75 senast, kolla gärna på det. Även Tale of Jacks är toppad, insatsen senast var mycket bra, titta på honom också. Jo, gör det, egna intryck slår allt.

 

? V86-3: 1 640 meter och jag anar att det kommer att gå fort i täten, alldeles för fort. Därför intressant med Jefferson Dotcom som flyger mot ledningen och sen, om Johan Untersteiner hittar en bra rygg, vinner via open stretch. Joe Martini avslutade som ett skott i sin karakteristiska myrsloksstil senast och är given, liksom V75-härdade Maggie Cash (fast senast).

? V86-4: Farligt lopp med treåringar av olika valör. Gargamel Sisu var jättebra senast och har bra chans om det hemska loppet inte sitter i benen. Cruise kan massor, kördes snällt senast är kan vara klar. Libertin är skrällen, det låter så från stallet och kusken i alla fall.

? V86-5: Jag vet, den här spiken är inte enligt handboken. Men den duger i krig, vilket man skulle kunna hävda om omgången. Lätt är den i alla fall inte. Gaya de Pervenche uppfyller ändå många kriterier. Hon startsnabb, har perfekt läge, tar ledningen och kommer från en övertygande vinst från just den positionen. Stallet är uppåt och Conrad Lugauer är ingen man förhandlar bort i den här typen situationer. Inte övertygade? Titta på henne senast. Just nu är hästen treprocentare men det är förstås högst temporärt. Tio kanske? Det blir perfekt.

 

? V86-6: Karissa Bo vann trots en stor startgalopp senast och Rikard N Skoglund tror på snabb revansch, han kommer inte att köra galopp igen. Vill ändå ha med både Right For Glory och Raijin Face, både med form, läge och snabba ben. Manuzio Hanover tar jag bort – för han borde väl ha vunnit senast?

? V86-7: Tror mycket på Panther Face med lopp i kroppen. Det skreks om honom inför Heiskanen-debuten senast och spurten var snygg i skymundan, efter hopplöst V75-uppdrag. Jag var nära att spika nu. Men Quite A Quality var grym näst senast och om han gör om det loppet... Och Hobby de L'iton har jag alltid gillat. Distansen är hans grej tror jag. Varning.

? V86-8: Treåringar igen, ston och inte alls givet. Jag fick råd med fem och känner mig ganska naken, ta fler om ni har rika kompisar (mina är alltid gula). Tonique är fyndet. Jäklar vad hon gick bakom kanonen Click Bait senast. Två procent på henne är vansinne.

 

 

? Nybrinks tre bästa lir:


1. 3 Gaya de Pervenche (Åby, V86-5)

Vasst intryck senast. Full gas igen. Spikas.


2. 6 Jefferson Dotcom (Åby, V86-3)

Ruskigt startsnabb, rygg ledaren och slut?


3. 6 Tonique (Solvalla, V86-8)

Riktigt bra avslutning senast. Måste med.

 

 

? Nybrinks V86-system

 

V86-1: 5-10-8 (res 4-3)

V86-2: 7-4-1 (res 5-2)

V86-3: 6-5-10 (res 11-4)

V86-4: 7-4-5-11-2 (res 10-9)

V86-5: 3 Gaya de Pervenche (res 7-4)

V86-6: 9-4-3 (res 12-6)

V86-7: 6-7-12 (res 9-1)

V86-8: 6-4-1-2-8 (res 5-9)