Startsida     Lördag 15 augusti 01:49   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSET
Inför V75: Överlägsen senast ? ?Känns ännu bättre nu?


Han gjorde debut i ny regi senast och tog en överlägsen seger.
Nu är Ready To Roll ett hett segerbud i V75 ? och tränaren och kusken hymlar inte med taktiken.
? Plan A är att köra offensivt och komma fram till dödens. Hästen känns ännu bättre nu och ska räknas, säger Jan Silvén.

Ready To Roll såg fantastiskt fin ut i comebacken senast som dessutom var första starten för sin nya tränare. Trots att han fick en tung inledning i tredjespår, och tvingades lägga en rejäl speed för att få ledningen, var han helt överlägsen till slut. – Ready To Roll (V75-2) var bra vid segern och var inte trött i mål. Han gick i mål med fin spänst. Jag hoppas att han är ännu bättre nu med loppet i kroppen. Han hade gått två banjobb innan den starten och det snabbaste efter 1.16 över 1600 meter, berättar Jan Silvén. Och tillägger: – Han har gått sina rutinjobb efteråt och känns nästan ännu smidigare och bättre än han gjorde inför den starten.

”Sjundeepåret är bästa tänkbara” Ready To Roll har spår sju på tillägg i den andra V75-avdelningen. Det är ett utgångsläge som Färjestads-tränaren är nöjd med. – Sjundespåret är nästan det bästa tänkbara. Han får ta iväg sig själv lite lugnt den första biten. Sedan är plan A att köra offensivt och att komma fram så billigt som möjligt till dödens. – Han ska räknas, även om jag inte vet hur bra han är med bara ett lopp i kroppen. Vi kör med samma balans och utrustning som senast. Han går med järnskor och får lite bättre flyt med det eftersom han har en stor aktion. Man måste passa honom lite under vägen. – Hästen kräver fäste med sin stora aktion och blir det för lös bana är det inte något positivt. Men nu ska det bli plusgrader så det borde bli en bra bana, säger Jan Silvén.


Publicerad: 2020-02-14 15:02:17