Startsida     Lördag 26 september 03:02   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing
User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..
V75-TIPSET
Bring Me Money slog till i superjackpot-omgången


Bring Me Money är det passande namnet på det fyraåriga stoet från Halmstad som såg till att det blev skapliga 55 127 kronor i utdelning på sex rätt till 287 system under V64-omgången med superjackpot på måndagskvällen.

Bring Me Money slog till med karriärens första seger och blev den stora överraskningen på Halmstadtravet på måndagen. Stefan Persson körde och brodern Håkan K Persson tränar det fyraåriga stoet som var den stora svårigheten i V64-omgången med superjackpot. En skräll spelad på knappt två procent av kupongerna. Bring Me Money inledde från ett åttondespår och hamnade en bit bak i loppet för fyraåriga ston. Tempot var inte nämnvärt uppskruvat framme i täten men Bring Me Money var stark och spurtade till en säker seger. Stall Bring Me KB i Limmared äger hästen som nu tog karriärens första seger i elfte starten.

Nytt omsättningsrekord Det blev ett nytt omsättningsrekord på V64-spelet där en ensam vinnare hade kammat hem potentiella 15,8 miljoner kronor. 22,4 miljoner (22 405 224 kronor) spelades det V64 för den här kvällen (det gamla rekordet låg på 21,3 miljoner kronor från februari 2017 på Mantorp). V64:an rundades av med två favoritsegrar. Kalmartränaren Fredrik Perssons färske V75-vinnare Devs Dragon (66 procent) var kvällens mest spelade häst och vann efter ledning från start till mål för Carl Johan Jepson. Sandsjöns Enzo flög lågt över upploppet från ett besvärligt utgångsläge men segern alltså till Devs Dragon som nu tagit nio segrar på tio försök från spetspositionen. Can Lane hade inte startat sedan i december och kom med en något svårtolkad form. Johan Untersteiners sjuåring vann säkert i V64-avslutningen efter ledning från start till mål. Segertiden i comebacken skrevs till 1.12,0 över 1640 meter med autostart, ett tangerat rekord för den sjuårige valacken.


Publicerad: 2020-03-23 22:32:48