Startsida     Lördag 15 augusti 01:08   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSET
Gotlänning vann 1.8 miljoner på Top 7


Ibland är det lätt.
Mannen prickade in de sju första hästarna på Top 7 på lördagen ? och hade en plan med det.
- Välkände gotlänningen Claes-Göran Svensson personifierar travet på Gotland och travbanan Skrubbs. Det var han som vann 1,8 miljoner, avslöjar ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

I spelet Top 7 gäller det att pricka in de sju första hästarna i mål. Spelet avgörs på lördagar och alltid i den femte avdelningen på V75. När V75 avgjordes i Rättvik på lördagen stannade utdelningen på moderata 23 956 kronor för sju rätt. På V75. Gävlehästen Enge Eros vann Top 7-loppet. En överraskande vinnare. Tvåa, trean…och så vidare, var heller inte de lättaste att hitta av. På Gotland följdes tv-sändningarna av Claes-Göran Svensson. Han blev ensam vinnare på Top 7 men menar att han såg mönstret i loppet. - Det vinnande systemet är inte inlämnat slumpmässigt. De fem första hästarna i mål snurrades för 480 kronor medan sexan och sjuan i mål sattes dit av vinnaren. En snygg lapp av Claes-Göran Svensson, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Hystade in 1,8 miljoner Spelet gav 1 854 829 kronor tillbaka och kostade 480 kronor att lämna in. - Det är en minst sagt välkänd man på ön som vunnit. Gotlänningen heter Claes-Göran Svensson, en kille som på något sätt personifierar travet på Gotland. Claes-Göran har haft - och har – många av befattningar på travbanan Skrubbs, säger Hans G Lindskog.


Publicerad: 2020-08-01 21:01:19