Startsida     Fredag 30 oktober 22:58   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing   Spelförslag
User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..
V75-TIPSET
Norskt spel till V86® - start 18 november


Nu blir ATG:s populära miljonspel V86® ännu större.
Från och med 18 november kommer onsdagsspelet V86 att vara öppet även för norska kunder, enligt ett nytt samarbete mellan ATG och Norsk Rikstoto.
- Det är en stor glädje att få välkomna de norska kunderna till V86. Det har varit efterfrågat bland norska spelare och det kommer göra V86 än mer attraktivt för svenska kunder. Nu stärker vi det redan goda samarbetet mellan Sverige och Norge, säger Ylva Svensson, Head of International på ATG.

Under en intensiv vecka, 26 augusti – 2 september, avgjordes V86 Super Days, med sex V86-tävlingar på åtta dagar. V86 Super Days blev en succé, både i Sverige och i Norge. Finalkvällen, med multijackpot, bjöd på ett nytt omsättningsrekord på över 60 miljoner kronor. V86 Super Days var första gången Norsk Rikstoto kunde erbjuda sina kunder V86® – men inte den sista. Från och med onsdag 18 november kommer både svenska och norska kunder att spela V86 i samma pool, vilket innebär höga omsättningar och chans till höga utdelningar. V86 har hittills i år delat ut 46 miljonvinster. - V86 är sedan länge det största och populäraste onsdagsspelet, med chans till miljonvinster mitt i veckan. Och nu blir det ännu större, vilket förstås känns jättebra, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG. I Norge innebär lanseringen av V86 att huvudstadsbanan Bjerke byter sina onsdagstävlingar till tisdagar. Dessutom kommer den bana som tävlar onsdag kväll att tidigarelägga sina tävlingar så att de inte krockar med V86. Under 2021 kommer Bjerke arrangera V86 vid sju tillfällen. Sex gånger under året arrangerar Bjerke V86 Xpress tillsammans med Solvalla och onsdag 23 juni är Bjerke ensam värd för V86. I Norge är förväntningarna stora på samarbetet. Så här säger Andre Heibo-Tuverud, kommersiell direktör på Norsk Rikstoto. - Vi är väldigt glada att kunna erbjuda V86 varje onsdag. V86 har varit efterfrågat av våra kunder och är ett spännande spel. Genom att köra V86 även i Norge blir detta ytterligare ett samarbete över landsgränsen som vi ser fram emot att sätta i gång.


Publicerad: 2020-10-14 18:31:03