Startsida     Lördag 16 januari 13:00   Din profil   Live Trot   V75-kalender   French Racing
User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSET
Chans till rekordvinst på Top 7 på lördag


Under nio lördagar i rad har spelformen Top 7 hos ATG gäckat alla som försökt få sju rätt.
Det betyder att potten för sju rätt på lördag kommer att vara rekordstor, minst 5,2 miljoner kronor. Om en spelare tar hela potten så blir det med stor marginal vinstrekord för Top 7.

Top 7 hade premiär i oktober 2016 och är ATG:s senaste nya spelform bland hästspelen. Spelet går ut på att hitta de sju först placerade hästarna i ett lopp i rätt ordningsföljd, men redan från två rätt utbetalas vinster. Att Top 7 är svårt råder ingen tvekan om. Senast någon hade sju rätt en lördag var 31 oktober. Om ingen får sju rätt går hela sjurättspotten vidare till Top 7 kommande lördag i en så kallad Rollerpot. Lördagens Rollerpot beräknas innehålla minst 5,2 miljoner kronor. - Många av våra kunder söker efter spelvärde när de väljer sina spel. Och på lördag har de ett riktigt högt spelvärde i Top 7, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG. Förra året delade Top 7 ut fem miljonvinster. Högsta vinsten inföll 6 juni när V75 och Top 7 avgjordes i Östersund. Ett system på 480 kronor lyckades pricka in alla sju hästar och belönades med 3?035?911 kronor, vilket är vinstrekord för Top 7.

Rekordvinnaren Johan Andersson tror på Disco med Ohlsson Johan Andersson kommer från Sundsvall, där lördagens V75 med Top 7 arrangeras på Bergsåker. - Tråkigt att inte kunna vara på plats, men jag kommer att sitta bänkad framför direktsändningen och det blir nog en Top 7. - Ska jag spika så blir det nog 11 Disco Volante, säger mannen, som tycks lita på Sundsvalls-bördige kusken Ulf Ohlsson, eftersom Ohlsson även vann Top 7-loppet i Östersund med överraskningen Vien Ici. De näst högsta vinsterna 2020 kom tack vare ett system för 96 kronor som belönades med hela 2?178?002 kronor och ett system som kostade blott 16 kronor och gav 1?563?270 kronor i vinst. Utfallet visar att Top 7 är ett spel för alla. I grunden är det ett skicklighetsspel, men med ett inslag av tur. Och om turen är på din sida går det att vinna miljoner, säger Nicklas Jonsson. Top 7 kan spelas varje dag som det är V75, oftast på lördagar. Top 7 avgörs alltid som V75:s femte avdelning och kan ses i direktsändning kl. 17.50 i TV12, eller i ATG Live på atg.se och i egen kanal hos Com Hem.


Publicerad: 2021-01-08 13:31:50