User:   Password:     Login
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera
eller rensa cacheminnet i din dator/mobil..


V75-TIPSET
Musikerparet vann 7,4 miljoner på V75®


Ett sambopar med jobb i kultursektor.
Ett magert år som musiker då det mesta varit inställt.
På lördagen satsade paret 108 kronor på V75 och 7,4 miljoner ramlade in på kontot.
- 25 kronor på trisslotter är det närmaste vi kommit en storvinst innan det här!

Det snöade miljoner över Sverige efter V75-omgången på Mantorptravet. Sju system – samtliga inlämnade i Sverige – hittade alla vinnarna och belönades med över sju miljoner kronor var. Efter en ”omöjlig” omgång med många smällar fanns det endast åtta system kvar inför den sista avdelningen - av drygt 1,5 miljoner inlämnade till jackpotomgången. Sju hade med favoriten Maestro Crowe och Johan Untersteiner. En storfavorit som galopperade dubbelt under loppen men kom tillbaka och vann efter en toppinsats. I de sista stegen knep den sexårige valacken segern. Maestro Crowe hade spikats på ett 108-kronorssystem inlämnat i Västra Götaland. Ett sambopar som jobbar som musiker låg bakom spelet. - Jag har aldrig sett Helena så galen! Hon stod upp och hoppade hela sista varvet, berättar sambon Gustav när vi ringer på lördagskvällen. Helena och Gustav (påhittade namn) spelar på hästar några gånger per år. Den här lördagen var en sådan gång. En knapp halvtimme innan V75 drog i gång på Mantorp kom Helena på att det var läge. - Det är ju ändå jackpot tänkte jag. Hon satte ihop en rad av experternas tips och blandade med egna galna idéer. - Jag har varit en del på trav tillsammans med min pappa. Han hade en travhäst som vi följde lite på Axevalla som ju är vår hemmabana. Så lite förstår jag. Det är ju så med trav att hästar nästa ingen tror på faktiskt vinner ibland…jag tog med några sådana, säger storvinnaren.

Ringde Untersteiner Maestro Crowe och Johan Untersteiner satt alltså som spik i V75-7. ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog gav samboparet kuskens mobilnummer och föreslog ett samtal. Lite vinnare emellan. - Jag ringde och tackade för att han fick hästen först över mållinjen med tanke på alla galopper. Johan och Maestro Crowe är så klart bara bäst nu! Lördagens middagsmeny var redan bestämd. Med 7,4 miljoner på kontot på atg.se unnade man sig att korka upp den där flaskan champagne som stått ett tag. - Vi sa redan efter det sjätte loppet att sätter vi nu sjuan så ska vi byta till en större båt i sommar. Vi har en halvstor båt men har gått och drömt om en större. Vi är hårt drabbade av pandemin eftersom vi är i kultur- och showbranschen där allt stått still i ett år. Så det här kom ju otroligt lägligt. Brukar musikerna ha tur i spel? - Vi har aldrig vunnit på nåt! Aldrig. Vi har inte vunnit mer än 25 kronor på en trisslott tidigare.

”Två överlyckliga damer” Sju system överlevde den svårlösta V75-omgången. Om Flexible Launcher vunnit, knappt slagen tvåa i V75-7, hade det blivit jackpot. På Stora Coop i Stuvsta i Huddinge hade ett system för 810 kronor lämnats in. Utdelningen blev 7 561 464 kronor. - Det handlade om två överlyckliga damer som spelar matematiska system och denna lördag blev de mångmiljonärer. Övriga fem vinnande system var reducerade system, filsystem, för större pengar på atg.se, berättar ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.


Publicerad: 2021-02-20 21:31:03