Startsida     Onsdag 20 mars 18:40   Din profil   Live Trot   V75-kalender
User:   Password:     Login   Become member
For YOUR language, use translate function below
Syns inte V75-tipset? Tryck F5 och uppdatera.

V75-TIPSETIngen Readly Express i Elitloppet


På tisdagen meddelade Solvalla att Readly Express inte ställer upp i årets upplaga av Elitloppet.
- Jag har varit medveten om att det funnits en risk för det här beskedet, men det är klart att det känns tråkigt nu när det är ett faktum, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot i ett pressmeddelande.

Prix d’Amerique-vinnaren Readly Express fick sin rosa biljett till Elitloppet två dagar efter segern på Vincennes i januari. Under våren har hingsten verkat inom aveln samtidigt som han har laddat om inför världens största sprinterlopp men nu meddelar tränaren att tiden blir för knapp. - Vi har inte kunnat förbereda honom tillräckligt för att kunna gå ut i två heat samma dag, säger Timo Nurmos i pressmeddelandet. För Solvallas sportchef råder nu bråda dagar för att få samtliga 16 hästar klara. - På söndag ska startlistan vara klar och jag har halva fältet kvar att bjuda in, så jag räknar med att göra klart med en ny häst under dagen, säger Anders Malmrot.

Inbjudna hästar till Elitloppet 2018: Uza Josselyn (Schweiz), Bold Eagle (Frankrike), Propulsion (Sverige), Maori Time (Australien), Ringostarr Treb (Italien), Pastore Bob (Sverige), Nadal Broline (Finland) och Volstead (Sverige).


Publicerad: 2018-05-15 15:00:43