Dagens Dubbel | Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah https://maharajah.sehttps://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
 • V75 tips
 • V86 tips
 • V64 tips
 • GS75 tips
 • Dagens Dubbel
 • Spela på hästar
 • Kontakt
 • Dagens dubbel tips

  Dagens Dubbel travtips. DD tips från Sveriges bästa travsidor.
  Spelbolag med trav i Sverige
  https://travcash.sehttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travcash-2.jpg https://www.travrevyn.com/dd/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travrevyn.jpg

  Om Dagens Dubbel, även kallat DD

  Dagens Dubbel grundades den 30 december 1987. Dagens Dubbel loppen är alltid de två sista loppen på de större spelformerna V75, V86, GS75 och V64. När du spelar på Dagens Dubbel gäller det att hitta de båda vinnarna i de två sista loppen. Ifall du tycker att du har en klar vinnare i varje lopp kan du spela en rak Dagens Dubbel. Tycker du att loppen är svåra eller att det ena loppet är enklare än det andra, så kan du ta flera hästar. Genom att ta flera hästar ökar du din vinstchans men det blir också dyrare att lämna in. 

  Lägsta insatsen på Dagens Dubbel är 5 kr. 

  Spela på Dagens Dubbel (DD)

  Att spela på Dagens Dubbel är mycket populärt. Flera spelare som kanske har lagt en V75 kupong och har mist sina chanser till 7 rätt, kanske vill ha lite extra spänning i de två sista loppen. Din uppgift som spelare är att hitta två vinnare i de två sista loppen. Eftersom Dagens Dubbel ligger på de stora spelformerna kanske du har ett par idéer trots att du ej har chansen på 8, 7 eller 6 rätt. Genom att spela Dagens Dubbel kan du vinna en del pengar och få betalt på dina idéer. 

  Det som man ska tänka på när man spelar Dagens Dubbel är att oddsen är rörliga på ATG. Det betyder att oddsen kan ändras till det sämre eller bättre efter att du lagt din DD-kupong. Spelar du Dagens Dubbel och ser att den ger 20 ggr så är det ingen garanti att det blir så när första loppet sedan går. Beroende på hur många som tror på de hästarna som du spelat kan oddset både sjunka och öka. Har man möjlighet så kan det vara en fördel att vänta så länge man kan, för att sedan lämna in sin Dagens Dubbel kupong. Fördelen då är att oddset kanske inte hinner ändras så mycket efter att man lagt sin kupong. Lämnar du in flera timmar tidigare är risken att oddset ändras markant, samt att strykningar och värmningar kan påverka oddsen.

  Hur dyr din insats på Dagens Dubbel ska bli bestämmer du själv. Väljer du att spela en vinnare i varje lopp så är lägsta kostnaden 5 kr. Får du oddset 5.00 så vinner du alltså totalt 25 kr. Ju mer du satsar desto mer kan du vinna men också förlorar. Hade du valt att spela för 500 kr istället hade du totalt vunnit 2500 kr. Du kan själv välja hur mycket du vill satsa och se vilka odds du kan få. 

  Har du en känsla av att det skräller i båda loppen så är det ju smartast ifall du spelar därefter. Om du tror oddset för Dagens Dubbel kommer bli högt kan du ju spela flera kombinationer. Det betyder att du kanske tar fyra hästar i DD-1 och väljer sedan 3 hästar i DD-2. Du har då 12 kombinationer (4×3) vilket betyder att du måste multiplicera din insats med 12. Väljer du t.ex. att spela för 10 kr blir den totala kostnaden 120 kr. Väljer du istället att spela för 100 kr blir den totala kostnaden 1200 kr. Att spela flera kombinationer kanske låter dyrt men tar du flera hästar som ger ett högt vinnarodds kan du blir rikligt belönad. Spelar du 12 kombinationer kanske den lägsta kombinationen ger 25 ggr i vinnarodds och den högsta 115 ggr. Skulle du lyckas få in båda vinnarna är du alltså garanterad att gå plus oavsett vinst kombination. Vinner båda dina skrällar i det här exemplet och du får oddset 115 ggr vinner du totalt 1150 kr ifall du satsat totalt 120 kr. Du multiplicerar alltså vinsten med din radinsats som i det här exemplet var 10 kr. Du multiplicerar alltså inte den totala insatsen (120 kr) med 115 ggr utan du multiplicerar 115 ggr med 10 kr. Det är ett misstag som kanske en del nybörjare gör. 

  Kostnad för Dagens Dubbel

  Du väljer som sagt själv hur mycket du vill spela för. Man kan antingen spela färre kombinationer för en större slant. Eller så kan man spela flera kombinationer för en mindre peng. Man får helt enkelt välja det som passar ens plånbok och spelsätt bäst. 

  Ett sätt att spela Dagens Dubbel kan vara att man spikar antingen i DD-1 eller i DD-2 för att på så sätt få ned kostnaden. Spikar du t.ex. i DD-1 och väljer fyra hästar i DD-2 spelar du för totalt 4 kombinationer. Det betyder att du multiplicerar din radinsats med fyra. Väljer du att spela 100 kr blir den totala kostnaden 400 kr. Vill du att totala summan ska bli 100 kr väljer du 25 kr som din radinsats. Den lägsta kostnaden på Dagens Dubbel är 5 kr.

  Vinna på Dagens Dubbel 

  För att vinna på Dagens Dubbel behöver du ha rätt vinnare i både DD-1 och DD-2. Det räcker alltså inte att ha en vinnare för att du ska vinna på Dagens Dubbel. På ATG.se ser du det exakta oddset för vinstkombinationer på Dagens Dubbel ifall du klickar in på DD fliken. Att multiplicera båda vinnarna odds fungerar också men det blir oftast inte helt korrekt odds. Genom att göra det får du ett ungefärligt odds men för att få det exakta oddset på Dagens Dubbel klickar du in på DD fliken och scrollar ned till DD-oddsen. 

  Ifall du har vunnit på Dagens Dubbel så kan du enkelt rätta ditt spel vid dina hästkvitton. Du kan också multiplicera din radinsats med DD-oddset för att få fram rätt vinstsumma. 

  Resultat Dagens Dubbel 

  Resultat till Dagens Dubbel hittar du enklast på ATG.se. Du kan enkelt rätta din spelkupong som finns vid dina hästkvitton. Du kan då välja att smyga fram vinnarna eller se loppen i efterhand. Trycker du direkt på resultat så ser du hur mycket du eventuellt har vunnit. På kvittot syns det hur många rätt du fick, vilka hästar som vann, och vilket odds Dagens Dubbel gav. Ifall du hellre vill se resultatet via text tv fungerar även det. 

  Rätta ditt kvitto med hjälp av en rättningskod kan också vara ett alternativ. Längst ned på ditt kvitto ser du en rättningskod som kan se ut t.ex så här: VTR NBT ARV. Du kan skriva in den koden på ATG.se genom att klicka in på meny och sedan vidare till resultat & rätta. Därefter finns en flik som heter rätta med rättningskod. Klicka in på den fliken för att komma till en ny sida där du smidigt skriver in din rättningskod för att få fram ditt spelkvitto. Du kan välja att smyga fram dina vinnare och se loppen i efterhand där. 

  Har du din rättningskod kan du rätta ditt spel via ett spelombud också. Odds på Dagens Dubbel

  När du spelar Dagens Dubbel hos ATG så är det viktigt att tänka på en del grejer. De första man ska tänka på är att oddsen rörliga, vilket betyder att de kan ändras ända fram tills starten går. En annan viktig sak att tänka på är att oddsen ska vara spelvärda. Om du tror på en häst i DD-1 och vill spika men ser att oddset är 1.50 eller lägre så kanske du behöver tänka om. Du kan då fundera ifall hästen verkligen ska vara så storfavorit eller ifall det finns bättre spelvärde någon annanstans. Du kan även titta ifall hästen har galopperat eller om man ändrar någon utrustning. 

  Vill du vara säker på vilket odds du får på Dagens Dubbel så kan du ju spela från andra spelbolag som erbjuder fasta odds. Unibet, Bet365, Betsson, Nordicbet, Betsafe, Svenskaspel m.fl. Fördelen att spela Dagens Dubbel med fasta odds är att du ser exakt vilket odds du får. Nackdelen är att du ej kan köra en kombinerad Dagens Dubbel på samma sätt som hos ATG. Du kan t.ex. inte välja tre hästar i ena loppet och kombinera det med en vinnare i det andra loppet. Vill du spela en rak Dagens Dubbel så fungerar ju det alldeles utmärkt att spela hos andra spelbolag. 

  DD-tips 

  Dagens Dubbel är ett populärt spel vilket renderar i att flera delar sina DD-tips. Vill du ha tips på hur du kan spela Dagens Dubbel och vilka kombinationer du ska spela finns det olika sajter. Travcash erbjuder tips till Dagens Dubbel dagligen liksom, Expressen, ATG,Aftonbladet och även Ebbes travtips. 

  Infon som du kan få kan vara utrustningsändringar eller ifall stallet är optimistiska. Du får även förslag på hur många kombinationer du kan spela för. När du läst tipsen får du bilda din egen uppfattning och bestämma hur mycket kupongen ska kosta. En bra sak att tänka på när man alltid läser andras tips är att det är flera som gör det. Det betyder såklart att flera spelare kanske spelar samma sak och att man förmodligen ska lägga till någon egen idé. Man ska även ha i beaktning att skribenten oftast skrivit texten några timmar eller någon dag innan. Banunderlag och strykningar får man alltså hålla koll på själv.

  Läs travtips till Dagens Dubbel men våga gå på dina egna idéer och ta med någon skräll som kan göra att oddset skjuter i höjd. 

  frågor och svar
  Vart ser jag Dagens Dubbel?
  Spelar du Dagens Dubbel under lördagen så går loppen på TV4. Tittar du på V86 så går de loppen på TV12. Spelar du Dagens Dubbel på söndagar så går de oftast på TV12 men det kan även sändas på TV4 vid extra V75 omgångar. Alla lopp kan du följa på ATG.se via ATG live. Du kan även välja att se loppen i efterhand ifall du inte kan följa tävlingarna live.
  Vad är Lunch Dubbel?
  Lunch Dubbel eller LD som man förkortar det, körs på dagen under V4 tävlingarna. I veckan så körs det V4 tävlingar på olika banor. Starten för V4 är 12:20 och de två sista loppen utgör LD. På fredagar så är det V65 på lunchen och då är det ju sex lopp totalt. Vill du spela Lunch Dubbel på fredagar är det alltså de två sista loppen på V65 (V65-5 och V65-6). Samma regler gäller som på Dagens Dubbel. Minsta insatsen är 5 kr och det gäller såklart att ha rätt vinnare i båda loppen.
  Vilken tid går Dagens Dubbel?
  Dagens Dubbel körs vid olika tidpunkter beroende vilken dag det är. Även fördröjningar av omstarter eller materialfel kan leda till försening av Dagens Dubbel. Håll alltid utkik vilken tid de två sista loppen är för att ta reda på när du ska lämna in din kupong senast.
  Vad är lägsta insatsen på Dagens Dubbel?
  Den lägsta insatsen på Dagens Dubbel är 5 kr.
  https://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
  Sveriges bästa travportal.

  Webbutveckling och sökmotoroptimering

  Denna sida är byggd JSDigital

  https://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah