V75 tips | Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah https://maharajah.sehttps://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
 • V75 tips
 • V86 tips
 • V64 tips
 • GS75 tips
 • Dagens Dubbel
 • Spela på hästar
 • Kontakt
 • V75 tips

  V75 travtips. Sveriges bästa V75 tips.
  Spelbolag med trav i Sverige

  Här hittar du Sveriges bästa V75 tips. Både i skrift och poddformat. Här finns även information om historien om V75, högsta utdelningarna genom tiderna och mycket annat. Håll till godo!

  https://travcash.se/v86-tips/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travcash-2.jpg https://www.atg.se/V75/tips/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/v75-tips.jpg https://www.atgplay.se/#!/kategori/tipsprogram/bjornkollen(v75)https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/bjornkollen.jpg https://thomasuhrberg.se/#bloghttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/team-uhrberg.jpg http://www.trottingwire.com/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/dagens-spel-2.jpg https://www.aftonbladet.se/story/v86-tipshttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/trav365-2.jpg http://www.travkungen.com/kingenranken/v75-35667277https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/v75-kungen.jpg https://www.aftonbladet.se/av/micke-nybrinkhttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/nybrinks-v75-analys.jpg https://www.travrevyn.com/v86-tips/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travrevyn-1.jpg https://sportapp.travsport.se/race/calendarhttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/svensk-travsport-banprogram-2.jpg https://www.atgplay.se/kategori/tipsprogram/vassellerkass(v75)https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/vass-eller-kass.jpg https://www.atgplay.se/kategori/tipsprogram/hultmanalysen(v75)https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/hultman-analysen.jpg https://www.atg.se/V75/tips/korsdragaren-fran-vi-tippa-lordaghttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/korsdragaren.jpg https://tillsammans.atg.se/tips/v75-fem-tipparhttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/5-tippar-v75.jpg
   

  V75 poddar

  Travcash V75 podd

  Björnkollen V75 tips

  Om V75

  V75 grundades den 30 oktober 1993 där premiärloppet vanns av Copiad och Erik Berglöf på Jägersro. V75 körs alltid på lördagar med spelstopp 16.20. V75 kan köras andra veckodagar med och då kan starttiden variera. 

  V75 är det mest populära spelet där du har chansen att vinna miljoner varje vecka. Det går ut på att antingen ha 7, 6 eller 5 rätt för att kunna vinna pengar. Radpriset är 50 öre och maxinsatsen för ett matematiskt system på ATG.se är 99 999 kr. 

  V75 är så populärt att flera tips sajter redan under måndagen har publicerat sina tidigare tankar inför lördagens V75 omgång. Man kan även lyssna på olika podcasts som hjälper en att ladda upp inför helgen. Omsättningen på V75 brukar variera mellan 90 -110 miljoner kr på lördagarna. Omsättningen kan blir högre ifall det är en jackpot och körs det en extra V75 omgång på en torsdag eller söndag är omsättningen betydligt lägre. Folk har spelat på V75 sedan 1993 och blivit vana att det är något man gör under lördagarna. Innan V75 startades så var det V65 man spelade under lördagarna. Efter att V75 grundades har även spelformer som V64, V86 och GS75 lagts tills. Trots det så är V75 överlägset mest populärt och lär vara så även i framtiden. 

  V75 resultat

  Om du som spelare har gjort ett V75 system eller köpt en andel, vill du såklart veta ifall du vunnit några pengar. Många som spelar kanske inte har tid att följa V75 omgången live då andra saker kan komma i vägen som t.ex. familjen, idrott, middag m.m. Då kan du enkelt rätta ditt spelkvitto i efterhand på ATG.se. Du kan enkelt logga in på ATG.se med mobilt bank id eller med ditt användarnamn. Sedan klickar du på fliken “mina spel´´ och efter det “mina hästkvitton´´. Under mina hästkvitton finner du alla dina travspel. Det kan vara Dagens Dubbel, V5, V4 eller V75 kvitton som du har spelat. Har du spelat V75 så klickar du på V75 kvittot och sedan kan du välja att antingen smyga fram dina vinnare en i taget eller trycka på resultat för att få fram hela vinstsumman. Vill du se loppen i efterhand så kan du göra det med. Loppen finns tillgänliga att se på ATG.se och väljer du att smyga fram dina vinnare så finns en repris av loppet på kvittot. 

  Rätta med rättningskod

  På ditt spelkvitto så finns det en rättningskod som du hittar ifall du klickar på “visa kvittodetaljer´´. Då finns det en rättningskod längst ned som t.ex. kan se ut såhär: JKS USJ OLK. Du kopierar den koden eller skriver ned och trycker på meny. Under meny så finns det en flik som heter “Resultat & Rätta´´. Där klickar du för att sedan klicka vidare på Rätta med rättningskod. Då kommer du sedan fram till en ny sida där det står att du ska skriva in din kontrollkod och du skriver inte din rättningskod. Efter det så klickar du på “rätta kvitto´´ och så kan du sedan smyga fram dina vinnare eller titta på loppen i efterhand. Tycker du att allt det här verkar vara svårt eller krångligt så kan du rätta dina spelkvitton hos ett spelombud ifall du har din rättningskod. 

  Travtips till V75

  Ifall du letar efter travtips till V75 så behöver du inte leta länge. Mängder av olika tips sajter tidningar delar med sig av sina tips och idéer. Du kan hitta tips till V75 på ställen som, Aftonbladet, Expressen, ATG.se, Travcash, Travronden, Spelvärde, Twitter, Facebook m.m. Alla tips är inte gratis men du kan hitta flera tips utan att betala en enda krona. Vill du ha information från olika stall går även det att finna helt utan kostnad. Du kan antingen läsa intervjuer från stallbacken på ATG.se eller surfa in på olika hemsidor. Peter Untersteiner, Daniel Wäjersten, Jörgen Westholm, Frode Hamre, Conrad Lugauer och Oskar J Andersson är samtliga duktiga på att delge information kring sina startande hästar antingen på sin hemsida eller via Twitter/Facebook. 

  Björnkollen V75 tips

  Björn Goop är en av världens bästa kuskar och har vunnit nästan allt som går att vinna. Han har ett tipsprogram som heter Björnkollen där han delar med sig av sina tankar och idéer inför varje V75 omgång. Björn Goop har många hästar i sitt stall som syns rätt så frekvent på V75. I Björnkollen så bjuder han på information kring sina startande hästar och sina uppsittningar. Han går igenom hela V75 omgången avdelning för avdelning och säger vilka spikar samt skrällar som han tycker är bäst. 

  Björnkollen finns att hitta på ATG.se vid ATG play eller vid V75 sidan där du kan klicka på fliken “tips´´. Under fliken tips när du tagit upp V75 omgången finns det länkar till väldigt många olika tips. Du har Fem tippar, Hans G Lindskogs krönika, gratisprogram till V75, Hultmananalysen, stall info, Vass eller kass och så kan du lyssna på podden Lördag hela veckan. 

  Fem Tippar

  I Fem Tippar är det fem olika personer som varje vecka får göra ett system för 120 kr. Det är ofta några kuskar, tränare eller travexperter som gästar panelen. Om kusken eller tränaren har egen häst till start på V75 och tar med den i sina tips står namnet i fetstil. Det kan vara intressant ifall man funderar på att spika någon häst och kusken som själv kör spikar sig själv. Då kanske kusken tror lite extra på sig själv och har bra feeling inför tävlingarna. 

  Varje system som medlemmarna i panelen gör, i Fem Tippar kan man välja att spela själv.

  Största vinsterna på V75

  Drömmer man om att bli ekonomisk oberoende eller vinna enorma summor pengar så är V75 spelet för dig. Varje år delas det ut miljonvinster vilket ger dig chansen att bli miljoner. För att vinna mycket pengar krävs det att du har en hel del tur. Men det krävs också en hel del skicklighet. Du behöver även försöka gå emot spelarkollektivet genom att finna vinnare som få människor tror på. Om du spelar som alla andra minskar chansen att du är ensam om dina spelidéer, som i sin tur kan leda till lägre utdelning. Trav är inte alltid logiskt och varje år är det alltid någon omgång där ingen spelare lyckas ha alla rätt. 

  Här nedanför listar vi de fem största vinsterna på V75 genom tiderna just nu. 

  För att utdelningen ska bli så hög som på topp fem listan krävs det en jackpot som kryddar sjurättspotten. I en vanlig V75 omgång så är utdelningen oftast runt 25-29 miljoner kr ifall det blir en ensam vinnare. 

  ATG tillsammans / V75 Tillsammans

  Att sälja och köpa andelar har länge varit populärt men ATG tog den idén vidare till att göra det online. 2013 var året då V75 tillsammans skulle ha premiär. Tanken då var att alla som spelade V75 skulle kunna spela tillsammans över nätet. Det skulle finnas en plattform där du kunde med dina kompisar dela på ett större system. Det blev ganska snabb en succé som gjorde att ATG såg potentialen väldigt fort. Man utvidgade V75 tillsammans även till V86 omgångarna. 

  I dagsläget så finns det ATG tillsammans och butiksandelar. I ATG tillsammans så kan du fortfarande spela med dina vänner och köpa andelar av andra. Skillnaden där är att spelläggarna och spelombuden  inte får någon provision. Du kan bara välja att spela på ATG tillsammans under V86 och V75 i nuläget.

  Butiksandelar

  Butiksandelar blev den nya plattformen efter ATG tillsammans. ATG hade som tanke att låta andelsspelen växa ytterligare en nivå och erbjuda andelsspel till V64 och GS75. De flesta flyttade till den plattformen där både spelombud och spelläggare kan få provision på det man säljer. Intresset för att spela tillsammans är stort, framförallt på V75 och V86. Att då kunna få chansen att vara med på ett större system för en mindre peng lockar väldigt många spelare. Har du en spelkassa för 400 kr i månaden så kan det kännas tufft att göra egna system. Tanken är då att du kan köpa in dig i ett större system för ca 100 kr. Du kan investera dina 100 kr i en spelläggare som du tycker är duktig och få t.ex. 10% av vinsten. Gör du ett eget system för 100 kr så är ju fördelen att du behåller hela vinsten själv. Nackdelen är att ditt system ej rymmer så många hästar vilket minskar chansen att hitta vinnarna. Bestämmer du dig då att köpa en andel är fördelen ett större system med fler hästar som ökar vinstchansen. Men nackdelen att du får en mindre procent av vinsten. Väldigt många tycker det är roligt att spela tillsammans eftersom det ger en gemenskap. Det finns andelar som passar allas plånböcker så man kan enkelt välja den kostnaden som man tycker känns rimlig för en själv.

  Harry Boy

  Harry Boy grundades samma dag som V75. Tanken när man grundade Harry Boy var att spelare som vill vara med på V75 men kanske inte besitter kunskapen för att göra ett eget system skulle få chansen att vara med. Vill man vara med på V75 så kan man välja att köpa en Harry Boy så får du ett färdigt V75 system som skrivs av ett datorprogram. Du kan idag välja olika varianter av Harry Boy där du t.ex. väljer chans, original eller favorit Harry. Du kan även välja olika insatsbelopp där Harry bestämmer vilka hästar du får. Ju högre insats du har desto fler hästar får du med på ditt system. 

  Det finns flera spelare som har vunnit på Harry Boy genom tiderna och de tre högsta vinsterna ligger på: 

  Spik-Harry 

  Spik-Harry finns som ett alternativ för dig som tycker att du kan en del om hästar. Du kanske tittar ofta på V75/V86 och har några favorithästar som du tycker lite extra mycket om. På V75 så ska din favorithäst On Track Piraten springa men i övrigt har du inte någon större koll på hästarna i de andra avdelningarna. Då kan du välja Spik-Harry som gör det möjligt för dig att spika din favorithäst On Track Piraten. När du spikat On Track Piraten så väljer Harry sedan resten av hästarna i övriga avdelningar och du kan sedan njuta av en spännande V75 omgång. 

  V75 Boost

  I februari 2016 lanserades V75 Boost. Det är lite av ett lotteri som ger dig möjligheten att vinna 100 gånger vinsten. Du får tre siffror ifall du klickar i att du vill vara med på Boost. Det kostar 30 kr att vara med ifall systemet ej är dyrare än 300 kr. Vill du vara med på Boost fast systemet kostar mer än 300 kr får du betala 10% för att delta i Boost. 

  Hur mycket kan man vinna på Boost?

  Om du är med på Boost så kan du vinna på olika sätt. Du kan t.ex. bara vinna på ditt Boostnummer oavsett hur det har gått på V75. 

  Det som lockar många att vara med på Boost är dock ifall man vinner något på V75. Du får tre siffror och lyckas du ha alla de siffrorna rätt så ser vinstplanen ut såhär: 

  Du som har vunnit något på V75 har alltså chansen att få den vinsten multiplicerad med 10x eller 100x. Boostnummer dras efter varje avslutad V75 omgång. I Boost reglerna står det även att den maximala vinsten på 7 rätt med Boost är 100 miljoner kr. Maximala vinsten på Boost på 6 och 5 rätt är 50 miljoner kr. 

  Såhär spelar du på V75

  Att spela på V75 kanske låter knepigt för en nybörjare. Vilka hästar ska man välja? Vilka spikar ska man spika? Till din hjälp finns ju antingen Harry Boy eller så kan du köpa andelar via butiksandelar. Vill du komponera ditt egna system så går du in på ATG.se. Du väljer den spelomgång som vill spela till, t.ex. V75 på Halmstad. Sedan får du upp startlistan med alla hästar som ska starta i loppen. Om någon häst är markerad med ett rött streck så betyder det att hästen är struken och ej kommer till start. 

  Att spela på V75 kostar 50 öre raden. Det betyder att väljer du en häst i varje lopp så kostar det 50 öre. Väljer du sedan att lägga till en häst i något lopp blir kostnaden 1 kr. För varje häst som du lägger till så blir kostnaden för systemet högre. Om du tycker det är svårt att multiplicera hästarna och komma fram till rätt kostnad så står det annars hur mycket dyrare systemet blir för varje häst du lägger till. I alla fall om du spelar online. 

  När du är klar med ditt system så lämnar du in det och sedan är det bara att invänta V75 start som är kl 16:20 på lördagar. 

  Matematisk system

  De allra flesta som spelar V75 spelar matematiska system. Det betyder att dina system ökar i kostnad för varje häst som du lägger till. På V75 är det 50 öre raden men kostnaden varierar beroende på vilken spelform du spelar. Spelar du V86 så är det ju åtta lopp istället för sju. Där är radpriset 0.25 öre alltså dubbelt så billigt som på V75. 

  Att bygga matematiska system är det första man vanligtvis lär sig och det enklaste. Du betalar samma pris för alla hästar. 

  Reducerade system

  Att spela reducerade system kan låta krångligt men man lär sig rätt så fort. Nyligen har ATG börjat med ett reduceringsverktyg som gör att du kan lämna in ett reducerat system på alla flerloppsspel som V75, GS75, V86, V65, V64, V5, V4, V3, DD och LD. Det finns flera instruktionsvideor som hjälper dig som ny spelare att förstå dig på vad reducerat system innebär. 

  Tanken med ett reducerat system är att det kan bli billigare att lämna in då man kan ställa in vissa villkor. Du betalar inte lika mycket för varje häst som på ett matematiskt system. Har du en skräll som du tror väldigt mycket på och en favorit du tror mindre på så kan du välja att betala mer för skrällen än favoriten. Det finns olika reduceringsverktyg men ABC ranking är bland de lättare. Du delar in dina hästar i A, B och C ranking där dina A hästar är de du tror mest på. Man kan även lägga till D och E hästar men man kommer långt med A, B och C. När du valt dina hästar som du vill ha med på systemet så är det dags att välja villkor. För att få ned kostnaden på systemet kan du välja vissa villkor som t.ex. minst två A-hästar måste vinna för att du ska kunna få 7 rätt. Vill du ha ned kostnaden ytterligare lite till kanske du lägger till att max två stycken C-hästar får vinna. 

  Att spela reducerade system kan passa dig som är en inbiten travspelare och vill ha lite större system men betala lite mindre. Mer om reducerade system finns att läsa på ATG.se. 

  V75 multijackpot

  ATG samlar flera gånger per år till en multijackpot. Det betyder att ATG under en viss period tar ca 20% av alla jackpottar och lägger undan de pengarna. Varje nyårsafton har vi ju en multijackpot som ATG samlar ihop från olika V75 omgångar. Multijackpotten kan överstiga 100 miljoner kr till en ensam vinnare, vilket såklart skapar hysteri bland alla spelare som drömmer om att vinna mycket pengar. Alla får vara med och delta i multijackpotten trots att man kanske inte spelat varje V75 omgång innan dess. ATG har byggt vidare på den här idén och börjat med multijackpot vid påsk och även på V86 under sommaren. 

  Jackpot på V75

  Jackpot på V75 blir det om ingen har 7 rätt. Det blir även jackpot ifall värdet understiger 15 kr på 6 eller 5 rätt på V75 vilket är det vanligaste. Pengarna som då inte betalas ut läggs till nästa veckas V75 omgång men 20% kan då försvinna till en kommande multijackpot. 

  Dubbeljackpot

  En dubbeljackpot är när det inte blir någon utdelning i två av vinstpoolerna på V75, V86, GS75, V64 eller V65. 

  Superjackpot 

  Om ingen lyckas ha alla rätt eller att det inte blir någon utdelningen i högsta poolen så blir den en superjackpot. Pengarna flyttas då vidare till nästkommande spelomgång. 

  ATG mobilapp

  ATG har lanserat en mobilapplikation som ska vara en lättare och bättre version för dig som använder t.ex. mobilen eller Ipaden för att titta på trav. Du kan genom ATGs applikation titta på livesänd travsport, spela på hästar, läsa startlistor och använda lopparkivet. 

  ATGs applikation är helt gratis och den går att hitta både i Apple Store och Google Play. Appen är under ständig utveckling och uppdateras hela tiden för att den ska bli så bra som möjligt. 

  frågor och svar
  Vilken tid börjar V75?
  Svar: Starttiden för V75 på lördagar är 16:20 men den kan variera lite vid extra V75 omgångar.
  Var kan jag titta på loppen?
  Svar: Du kan följa loppen på V75 antingen via TV12 som sänder loppen live eller så kan du se loppen på ATG.se. Du kan även se loppen i efterhand på ATG.se.
  Var kan jag köpa andelar till V75?
  Svar: Andelar finns att köpa hos spelombud. Vill du köpa dem online så går du till butiksandelar där du kan följa ditt favorit spelombud och dina favorit spelläggare.
  Var hittar jag tips till V75?
  Svar: Du kan hitta gratis travtips till V75 hos sajter som t.ex. Travcash, Aftonbladet, Expressen eller ATG.se. Du kan även ta del av intervjuer från tränare, kuskar eller skötare på ATG.se. På ATG.se hittar du populära tipsprogram som Björnkollen och Vass eller kass.
  https://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
  Sveriges bästa travportal.

  Webbutveckling och sökmotoroptimering

  Denna sida är byggd JSDigital

  https://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah