GS75 | Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah https://maharajah.sehttps://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
 • V75 tips
 • V86 tips
 • V64 tips
 • GS75 tips
 • Dagens Dubbel
 • Spela på hästar
 • Kontakt
 • GS75 tips

  GS75 travtips från Sveriges bästa travsajter samlade på ett ställe.
  Spelbolag med trav i Sverige

  https://travcash.sehttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travcash-2.jpg https://www.atg.se/GS75/tips/grand-slam-75-service-fran-vi-tippahttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/vi-tippa-1.jpg https://www.aftonbladet.se/story/grand-slam-75-tipshttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/trav365-2.jpg http://www.trottingwire.com/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/dagens-spel-2.jpg https://www.travrevyn.com/grand-slam-75-tips/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travrevyn-1.jpg

  Grand Slam 75

  Grand Slam 75 eller GS75 som många kallar det för, grundades den 5 mars 2017. Grand Slam 75 ersatte då Grand Slam 64 som gick under söndagarna. Första tanken när man grundade den nya spelformen var att radpriset skulle vara vara dubbelt så dyrt som på V75 d.v.s. 1 kr. Från början var det även tänkt att det skulle vara sju lopp med enbart autostart och 10 ekipage bakom startbilen i loppen. Man kom dock på rätt så tidigt att den idén inte höll då många lopp blev tunna och efter strykningar så var det ej så många ekipage kvar. 

  Ifall man var ensam med 7 rätt så fanns en garanti som sa att man då var garanterad 15 miljoner kr. Den regeln lever kvar ännu idag men man har korrigerat summan till 10 miljoner kr. Ifall GS75 omgången ligger på en utländsk bana är det 5 miljoner kr till en ensam vinnare som gäller. 

  Det kan förekomma galopptävlingar på Grand Slam 75. 

  Starttiden för GS75 är 15:00 på söndagar. 

  När du spelar Grand Slam 75 gäller det precis som på V75 att ha 7, 6 eller 5 rätt. Radpriset på GS75 är dock dubbelt så dyrt, vilket betyder att du inte får lika många hästar på systemet som t.ex. på V75. Generellt sätt så är det lite sämre hästar ute i loppen som brukar kunna göra det lite mer svårlöst. 

  Potten fördelas så här: 7-rättspotten 40%, 6-rättspotten 20%, 5-rättspotten 40%. 

  Det blir jackpot ifall ingen har 7 rätt eller ifall värdet understiger 15 kr på 6 och 5 rätt. De jackpot pengarna går då vidare till nästa söndags GS75 omgång. Skulle det t.ex. bli jackpot på Grand Slam 75 och det är en extra V75 omgång veckan efter så går alltså den jackpotten inte till V75 omgången. Utan man lägger du undan de jackpot pengarna till nästa Grand Slam 75 omgång. 

  GS75 tips

  Grand Slam 75 är ännu en relativt ny spelform ifall man jämför med t.ex. V75, V65, V64 och V86. Mer fokus har hamnat på Grand Slam 75 och många spelare gillar den spelformen. Utdelningen på Grand Slam 75 brukar vara rätt så bra då det rensar bra vid minsta skräll. Att som ensam vinnare vara garanterad 10 miljoner kr oavsett omsättning är såklart en extra krydda. 

  Det finns tips att hitta till GS75 och analyser ifall man vill läsa på inför GS75 omgången. På Travcash får du som sagt tips inför varje GS75 omgång helt gratis. Vill du ha fler tips så erbjuds du GS75 tips av Aftonbladet, Expressen, Travstugan, Travronden och ATG. En del tips får du betala för men det finns även gratis tips till GS75 att finna. 

  På ATG.se så finner du gratis tips från Vi Tippa och även Åke Olssons GS75 analys. De har även ett program som är relativt nytt som heter Uppdrag Grand Slam. I programmet som ofta består av Sandra Mårtensson och Jennifer Tillman får du följa med i deras analyser. De berättar om vilka spikar de tror på och vilka skrällar man ska passa. Även intressanta utrustningsändringar tas upp i programmet. 

  GS75 tips Travcash

  Travcash erbjuder gratis analyser till varje Grand Slam 75 omgång. En sida för dig som vill ha gratis tips och idéer. Travcash erbjuder gratis travtips till alla spelformer samt Dagens Dubbel. Även en del tränarintervjuer kan du som läsare ta del av där viktigt information kan tas upp. 

  I GS75 tipsen på Travcash får du ta del av spikförslag och en hel del skrällar. Viktig utrustningsinfo kan även förekomma ifall det nalkas intressant ändringar. Du får även en liten kort sammanfattning med omgångens bästa spik, omgångens bästa skräll och omgångens mest överspelade häst. 

  Det man kan tänka på när man läser tipsen är att de är skrivna någon dag i förväg och att man ska ta hänsyn till väderlek och strykningar. Ett vinnande koncept brukar vara att man blandar olika tips som man läser med sina egna idéer. Som spelare kanske man drömmer om att bli ensam vinnare och då gäller det att ha egna idéer som inte flera har. 

  Andelsspel på Grand Slam 75

  Vill du köpa andelar till Grand Slam 75 så fungerar det att göra det vid butiksandelar. V75 tillsammans erbjuder bara andelsspel i nuläget till V75 och V86. Vill du ha ännu fler valmöjligheter, kan du ta dig till närmaste spelombud för att se ifall de erbjuder andelsspel. 

  Butiksandelar hittar du på Atg.se och du kan välja bland flera olika spelombud. Du kan välja att följa flera olika och köpa andelar av dina favoritpersoner. Som köpare har du möjlighet att se preliminära system, bestämma vilket andelspris som passar dig och välja vilka system som är exklusiva. Ifall du vill köpa en andel i ett system som exklusivt står det tydligt att det systemet är exklusivt. Vill du delta i system som även spelar GS7 finns den information också tillgänglig. 

  När du valt den andel som du vill köpa så sätter du in pengar på ditt Atg konto och köper enkelt den andelen som du vill. Du ser ditt spelkvitto under dina hästkvitton och systemet borde finnas tillgängligt senast när GS75-1 drar igång. Ibland kan du få kvittot skickat via mejl men den funktionen kan tyvärr i nuläget dröja flera timmar efter att systemet lämnats in. 

  Vid eventuell vinst betalas den automatiskt ut till ditt Atg konto några minuter efter avslutad GS75 omgång. 

  Största vinsterna på Grand Slam 75

  De största vinsterna på Grand Slam 75 är just nu 15 miljoner kr. En ensam vinnare var tidigare garanterad 15 miljoner kr vid 7 rätt. Nu har man ändrat till 10 miljoner kr till en ensam vinnare. Den största vinsten på GS75 är än så länge 15 miljoner kr. En man lyckades 2019 den 5 maj att bli ensam vinnare och kammade hem 15 miljoner kr. 

  Den 14 oktober 2018 lyckades en man sätta alla rätt på Hamburg och bli ensam vinnare på Grand Slam 75. Han blev belönad med 10 miljoner kr då det var en utländsk bana som arrangerande travtävlingarna. 

  Resultat GS75

  Vill du finna ditt resultat och rätta din spelkupong så kan du göra det på olika sätt. Du kan rätta dina spelkvitton online på Atg.se. Klicka in på dina hästkvitton och leta upp den spelkupongen som du vill välja att rätta. Du kan välja att klicka i rutan “dölj utbetalt´´ för att inte avslöja något resultat. När du klickat in på rätt kvitto har du chansen att smyga fram dina vinnare, se loppen i efterhand eller rätta kvittot direkt. När du rättat kvittot står det tydligt hur många rätt du fått och hur stor din vinstsumma blev. 

  Har du memorerat spelkupongen eller har den nedskriven kan du rätta ditt kvitto via text tv. Du kan även rätt ditt spelkvitto hos ett spelombud ifall du har din rättningskod eller en handskriven spelkupong. Ifall du inte har möjligheten att följa sändningen live och se loppen i efterhand, är Atg.se online det bästa alternaitvet. 

  Spela GS75

  När du spelar Grand Slam 75 behöver du 7, 6 eller 5 rätt för att kunna vinna pengar. Du kan lämna in ditt system online via Atg.se eller lämna in en handskriven spelkupong hos ett spelombud. Vill du köpa andelsspel via butiksandelar fungerar även det. Harry Boy är ett annat alternativ som du har att tillgå ifall du vill det. 

  Radpriset för GS75 ligger på 1 kr d.v.s. dubbelt så mycket som V75 men samma kostnad som på V64 och V65. Det blir alltså svårare i praktiken att få 7 rätt, eftersom du har sju lopp att lösa. Du får färre streck för samma kostnad på GS75 än vad du hade fått på V75. 

  Utdelningen på GS75 brukar kunna vara rätt så bra och det kan bero på att radpriset är dubbelt så dyrt som på V75. 

  GS7

  GS7 är något som du kan välja ifall du ska lämna in ett eget system. Det fungerar precis som V6 gör på V64. Spelar du GS7 på Grand Slam 75 och lyckas pricka alla 7 rätt får du alltså multiplicera vinsten på 7 rätt med 2.5 gånger. Du får ingen vinst på 6 eller 5 rätt utan bara pengar på 7 rätt. Skulle du t.ex. få 6 rätt och du har kryssat i GS7 så vinner du alltså inga pengar trots att 6 rätt skulle kunna ge 3000 kr och 5 rätt 180 kr. Det finns såklart fördelar och nackdelar med att spela GS7. Fördelen är att du kan få en rejäl vinst ifall du lyckas sätta 7 rätt eftersom du får multiplicera den vinsten med 2.5 gånger. Nackdelen är att du kan bli utan pengar ifall det skräller mycket och du landar på 6 eller 5 rätt som skulle kunna ge bra betalt. På Grand Slam 75 fördelar man också jackpot pengarna i alla potter och inte bara i 7 rättspotten som på de andra spelformerna. Det är unikt på GS75 vilket gör att man inte behöver kryssa i GS7 vid jackpot för att alla extra pengar ligger i 7-rättspotten. 

  Ska du köpa andel och du vill veta vilka system som spelar GS7 och vilka som inte spelar det, står det tydligt på systemet. Står texten spelas som GS7 vid systemet som du vill köpa andel i så betyder det givetvis att GS7 gäller. Står det ingen text så betyder det att systemet inte spelar GS7 utan betalar ut vinst på 6 och 5 rätt vid utdelning. 

  Harry Boy

  Harry Boy grundades till en början för spelare som ej hade kunskapen eller tiden för att läsa på till V75. Det går ut på att du som kund beställer en Harry Boy och låter ett datorprogram lite slumpmässigt välja ut hästar åt dig. Harry Boy blev ganska snabb populärt och det finns många som spelar det än idag. Nu finns ju butiksandelar som fyller ungefär samma funktion som Harry Boy men att det istället är spelare som lägger systemen. 

  Ska du spela Grand Slam 75 och vill köpa en Harry boy så fungerar det alldeles utmärkt. Du kan låta Harry Boy välja alla dina hästar för den kostnad som du själv bestämmer. Vill du själv välja en del hästar för att sedan låta Harry Boy plocka ut resten fungerar även det. Som spelare kanske du inte har stenkoll på alla hästar som startar men några personliga favoriter. Du kan då välja att plocka med de hästar som du känner till och sedan låta Harry göra resten av jobbet. 

  Harry Boy har under åren delat ut mängder av miljonvinster på olika spelformer. Fördel med Harry Boy är att du är ensam på system och får hela kakan själv vid eventuell vinst. Det är en av de stora skillnaderna mot att köpa en andel i ett system där du kanske får 10% för 100 kr. Fördelen där är att du kan få ett system av en spelare som lagt mycket tid bakom systemet. En annan fördel är att din vinstchans ökar eftersom systemet är större och på så vis får råd med fler streck. Köper du Harry Boy så kan du få ett annorlunda upplägg och lite slumpmässigt valda hästar. 

  Matematiska system

  Matematiska system är det som de allra flesta spelar. Vissa kanske inte vet att de kallas för matematiska system. Gör du en spelkupong och lämnar in den online eller hos ett spelombud så har du gjort ett matematiskt system. Det betyder att du multiplicerar insatsen med så många hästar som du väljer att du ta med på ditt eget system. Man säger att att man betalar lika mycket för varje häst. Det spelar ingen roll vilka hästar jag väljer att skriva på systemet, kostnaden blir densamma ändå. Det spelar ingen roll ifall jag byter favoriten mot en skräll, oavsett hur mycket jag tror på hästen blir kostnaden densamma ifall hästen är med på kupongen. 

  Att spela matematiska system är ett enkelt val för de som ej är helt insatta i travet. Du behöver bara koncentrerar dig på att du har rätt vinnare på kupongen för att kunna vinna pengar. 

  Reducerade system

  Att spela reducerade system är något som många tycker är bättre än matematiska. Fördelen att spela reducerat är att du kan välja vilka hästar du betalar mer för och genom att sätta villkor får ned kostnaden för systemet. Ett av det enklaste sätten att lära sig spela reducerade system är att använda ABC ranking. Du väljer de hästar som du vill ha med på kupongen och rankar in dessa i A, B och C. A är de hästarna du tror mest på, B är dem du tycker är spelvärda och C är kanske de du tror kan vinna men som behöver tur. När du rankat dina hästar och skrivit ned dem på din spelkupong får du som vanligt en kostnad för systemet. Det kanske står att systemet kostar totalt 2000 kr. Direkt känner du att 2000 kr är alldeles för mycket och vill få ned kostnaden. På ett matematiskt system så hade du behövt tagit bort en eller flera hästar för att kostnaden skulle gå ned. Men det behöver du inte göra på ett reducerat system. 

  Vill du få ned kostnaden för ditt reducerade system kan du gå till villkor. Vid villkoren kan du bestämma t.ex. att minst tre av dina A-hästar måste vinna för att du ska kunna få 7 rätt. Kostnaden för systemet kanske sjunker till 1000 kr. Du tycker fortsatt att kostnaden för systemet är för dyrt och vill sänka den ännu mer. Då kan du lägga till villkor för B och C-hästar. Du kan t.ex. bestämma att endast en C-häst får vinna för att du ska kunna få 7 rätt. Genom att bestämma det villkoret kanske du får ned systemkostnaden till 400kr vilket känns mer rimligt. Du får ett spelkvitto sedan där du kan se flera olika rader och eventuella utdelningar. 

  Du kan spela reducerade system på GS75 antingen via Atg.se eller hos andra sidor som t.ex. Jokersystemet men den tjänsten kostar pengar. 

  Titta på Grand Slam 75

  Vill du följa tävlingarna till Grand Slam 75 live så kan du se sändningen på TV i TV12. Sändningen för Grand Slam 75 brukar starta vid 14:30 då de börjar med att snacka upp omgången och bjuda på en del information. 

  Du kan även följa loppen live på Atg.se via ATG live. Om du inte har möjlighet att se loppen live, kan du alltid se loppen i efterhand. På Atg.se kan du se loppen i efterhand och följa de med spänning. 

  frågor och svar
  Hur fungerar GS75?
  När du spelare Grand Slam 75 behöver du ha 7, 6 eller 5 rätt för att kunna vinna pengar. Lyckas ingen ha 7 rätt eller ifall värdet understiger 15 kr på 6 eller 5 rätt blir det jackpot. Du kan välja att spela GS7 för att bara spela för 7 rätt. Lyckas du ha 7 rätt så multiplicerar du vinsten på 7 rätt med 2.5 gånger. T.ex. ger 7 rätt 100 000 kr så vinner du totalt 250 000 kr. Får du 6 eller 5 rätt blir du dock helt utan vinst ifall du spelar GS7.
  När är starttiden för GS75?
  Starttiden är 15:00 på söndagar men vid vissa speciella tillfällen kan den variera.
  Hur mycket kan jag vinna på Grand Slam 75?
  Du kan vinna 10 miljoner kr ifall du är ensam med 7 rätt. Går tävlingen utomlands d.v.s. i Danmark, Norge eller Tyskland, är du garanterad minst 5 miljoner kr som ensam vinnare. Vid jackpot så kan den summan bli högre.
  Hur mycket är radinsatsen på GS75?
  Radinsatsen på GS75 är 1 kr, vilket är dubbelt så dyrt som på V75. Lika många lopp att lösa men dubbelt så dyr radinsats.
  https://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
  Sveriges bästa travportal.

  Webbutveckling och sökmotoroptimering

  Denna sida är byggd JSDigital

  https://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah