Spela på hästar | Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah https://maharajah.sehttps://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
 • V75 tips
 • V86 tips
 • V64 tips
 • GS75 tips
 • Dagens Dubbel
 • Spela på hästar
 • Kontakt
 • Spela på hästar

  Betta på hästar och trav.
  Spelbolag med trav i Sverige

  Här listar vi de bästa spelbolagen där du kan spela på hästar och trav.

  Nordicbet

  • Höga odds på plats & vinnarspel
  • Fasta odds
  • Dagens Duo med boostat odds
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  100% upp till 100kr!

  Leo vegas

  • Höga fasta odds
  • Grym sportbok från Kambi
  • Insättning med Swish
  • Svagt utbud av Livestream
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  100 SEK GRATISSPEL
  Hämta Gå till hemsida

  18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och.

  Bet365

  • Stort utbud
  • Marknadsledande odds
  • Gratis stream
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  Upp till 1250 kr i spelkrediter
  Hämta Gå till hemsida

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  888sport

  • Enormt spelutbud
  • Grym bonus
  • Bra kundservice
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  100 kr freebet

  Unibet

  • Fasta odds
  • Grymma i mobilen
  • Snabba uttag
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  100% upp till 100kr!
  Hämta Gå till hemsida

  18+ |Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

  Betsson

  • Höga fasta travodds
  • Insättning med Swish
  • Dagens Duo med boostat odds
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  100% upp till 100kr!

  ATG

  • Ger tillbaka vinst till travsporten
  • Inga fasta odds
  • Svensk Spellicens
  VÄLKOMSTBONUS
  Ingen bonus

  Leva på att spela på hästar


  Kan man leva på att spela på hästar? Ja, det finns dem som lever på att spela på hästar. Dessa personer hör inte till vanligheterna, det normala är att man spelar på hästar för underhållningens skull. Dessa få individer har dock sina tillvägagångssätt som är imponerade. Eftersom vinsterna kan bli riktigt stora, framförallt i V75 så kan det räcka med en vinst om året. Dels för att täcka upp kostnaderna för systemen som inte vinner och ge ett överskott att leva på. Det finns de som drar in tillräckligt för att få vardagen att gå ihop precis men de allra bästa vinner så mycket att de tjänar miljoner varje år. Det finns även andra sätt att vinna på hästar utöver att vinna en stor jackpot. Att spela på enskilda hästar eller placeringar är ett annat sätt. Detta liknar mer att betta på sport men likväl är det ett sätt att leva på att spela på hästar.

  Spela på hästar tips

  En bra utgångspunkt när man spelar på hästar är att få så många rätt som möjligt med så få andra som möjligt. Allra helst skall man vara ensam vinnare för att få så mycket utdelning som möjligt. Dessa två faktorer måste man ta hänsyn till om man vill bli en vinnare på poolspel så som V75 och V64. Hur når man då dit? Att man ska ha med ett par skrällar är givet, gärna nere på enprocentiga hästar. Att enbart ha med skrällar gör att man förmodligen får vänta väldigt länge innan man får sin storvinst. Det är därför nödvändigt att ha med en del favoriter. Detta är viktigt för att dra ner på variansen plus att man har råd att en eller två favoriter kan vinna. Det går fortfarande att vara ensam på 7 rätt om man har tillräckligt bra skrällar i övriga lopp. Det är också väsentligt för att få ner kostnaden på ett system. Om man har med flera hästar i alla lopp kan kostnaden för systemet lätt skena iväg. För stora system kan leda till att när man väl får vinsten man drömt över har man redan lagt ner för mycket på sysyemkostnader.

  Olika sätt att spela på hästar

  Det finns många olika sätt att spela på hästar. De vanligaste som V75 känner de flesta till men utöver det finns massvis av andra sätt att spela på. Dagens dubbel, V64 och V5 är samtliga hästspel som skiljer sig från giganten V75. Spel på hästar har också blivit ett allt mer populärt spelsätt hos många spelbolag. De allra flesta spelbolag erbjuder odds på hästar när det är lopp. Det gäller bland annat vinnarodds, alltså odds på att en viss häst vinner loppet. Sen kan man spela på placeringsodds vilket innebär att man bettar på att en häst skall sluta top 3 till exempel. Head to Head är en annan populär gren där man kan spela på hästar. I denna spelform behöver enbart hästen man spelar på komma före den andra hästen i oddset. Häst X vs häst Y på lopp 7 till exempel. Är det jämnt skägg mellan hästarna är sannolika odds 1.90 på häst X och 1.90 på häst Y.

  Betta på trav

  Möjligheten att betta på trav har bredit ut sig bland alla spelbolag. Det är inte längre bara hos ATG man kan spela på hästar. I takt med att intresset för trav har vuxit så har även spelalternativen gjort det. På de stora loppen så erbjuder nästan alla spelbolag med odds att man kan spela på hästar. De stora loppen innefattar bland annat Elitloppet och Olympiatravet. För mindre lopp finns inte lika många odds men utbudet hos vissa spelbolag är ändå imonerande för en vanlig helg. Bet365 och Unibet är två spelbolag som har rikligt med odds varje gång det vankas trav.

  Spela på galopp

  Precis som att det finns odds på trav så finns det även på galopp. Galopp är inte en jättestor sport i Sverige men tack vare ett stort intresse från utlandet kan man hitta spel på galopp. Detta har att göra med att spelbolag ofta har kunder över hela världen. Med tanke på att efterfrågan är stor på galopp utomlands så erbjuder spelbolag sina kunder odds på galopp som man som kund i Sverige också kan ta del av. Så om man är ett stort fan av galopp och bor i Sverige behöver man inte trösta. Galopp är en enrom sport i övriga Europa och världen. Där av finns spelmöjligheterna även till för svenska spelare.

  Olika typer av hästspel

  Spela plats (1-3)

  Att spela på plats kan direkt översättas till att spela på pallplacering. Plats 1-3 innebär att man skall spela på en häst man tror kommer komma topp 3 i ett lopp. Det här kan vara intressant då man tror att en häst kan vinna hela loppet men att man är osäker på om hästen pallar trycket på upploppet. Om man har en stark tro att en viss häst skall vinna dock kan vinnarodds vara ett mer attraktivt alternativ. Oddset på plats 1-3 är av naturliga skäl lägre än ett vinnarodds. Det finns dock ett stort sug efter dessa odds då det dels är lättare att förutspå topp 3. Men även för att det kan uppstå saker på upploppet som den häst man trodde skulle vinna inte gör det.

  Vinnare

  Att spela på en vinnare är precis vad det låter som. Man bettar på den hästen man tror skall vinna loppet. Oddsen här varierar mellan alla hästar. Favorithästen har det lägsta oddset precis som vilken annan sport som helst. Det intressanta är dock hur höga oddsen kan vara på den övriga uppställningen. Här kan man fynda riktigt höga odds och med tanke på hur ofta det sker skrällar i trav kan det absolut vara av intresse. Det här måste självklart vara logiskt. Om man istället har högre tilltro till favorithästen är det bättre att spela där och acceptera ett lägre odds. De höga oddsen kan vara lockande men man måste också vara realistisk i sin bedömning innan man skjuter hejvilt på dessa höga odds. 

  Rörliga odds

  Dessa odds som kallas för rörliga odds går ut på att man spelar på den hästen man tror skall vinna. Det nuvarande oddset som man spelar på är vad oddset är just då. Det här oddset kan komma att ändras fram till start. Till skillnad från betting på sport där man får det oddset man har spelat till så kan ett rörligt odds ändras. Det här behöver inte spela jättestor roll om man bara vill spela på att en häst skall vinna. Det innebär även att oddset eventuellt skulle kunna vara högre vid start. Man bör dock vara varse om att oddsen är rörliga och kan ändras fram till starten. Oddsen är ofta ganska nära vad de kommer vara vid start om inget drastiskt händer, förändringarna är inte jättestora. Om man är noga med att vilja ha det oddset man spelade vid däremot kan det vara vanskligt att spela på rörliga odds. I så fall är fasta odds ett mycket bättre alternativ.

  Fasta odds

  Fasta odds är precis vad de låter som. Dessa odds ändras ingenting fram till start. Ifall man har placerat ett spel på att häst X skall vinna loppet till 3.00 gånger pengarna så gäller spelet. Det kommer inte att justeras fram till starten. Detta fungerar precis som om man bettar på en fotbollsmatch eller melodifestivalen. Denna del är att föredra om man spelar något mer seriöst. Det är givetvis skönt att veta att oddset man spelar till faktiskt gäller hela vägen oavsett vad som sker med de rörliga oddsen. Om hästen mot förmodan inte skulle starta behöver man inte oroa sig. För hästar som inte startar så betalas hela summan tillbaka.

  En annan bra sak med travsajter med fasta travodds är att du kan jämföra oddsen mellan olika sidor och på sått sätt få jämna ut oddsen mot spelbolagen.

  Poolspel

  Detta fenomen poolspel är vad vi kallar alla spel som innebär att man spelar i en pool. En pool består av många olika spelare som spelar mot varandra till skillnad mot ett spelbolag med oddssättare. V75 och V64 är båda spel där man möter andra spelare i jakt på utdelningen. Det samma gäller för Stryktipset och Europatipset när man spelar på fotboll. Fördelen med dessa spel är att man ska vara bäst mot andra spelare. Man behöver inte överlista någon oddssättare eller dylikt. Nackdelen med poolspel är att vinsterna kan variera väldigt mycket. Det kan skilja från några tusenlappar till flera miljoner i utdelning beroende på hur många som skall dela på vinsten. Hos en oddssättare vet man exakt hur mycket man kommer vinna om man lyckas pricka alla rätt.

  Harry Boy – lättaste sättet att spela på hästar

  Det enklaste viset att spela på hästar är att köpa en Harry Boy. Vid köp av en Harry boy så behöver man inte sätta ihop sitt system själv. Man bestämmer istället vilken insats man vill spela med. Efter det så slumpar Harry Boy ihop ett gäng olika hästar för ditt system. Dessa hästar väljs slumpmässigt. Dels för att det skall finnas med både favoriter och skrällar i ditt system. Den andra anledningen är för att just ditt system inte skall se ut som någon annans system och därmed har man chansen att vara ensam på 13 rätt.

  Andelsspel

  Att spela andelsspel är det enkla sättet att få ett system ihop satt av en expert och samtidigt ha ett större system. De flesta som spelar andelsspel gör det via ATG Tillsammans. I ett andelsspel så har man en del av ett helt system. På så sätt kan ett större system byggas och man har fler hästar i varje lopp. Den enda nackdelen är att man får dela vinsten broderligt med de andra andelsköparna. Fördelen är att man har fler att fira med om man vinner. Ett andelssystem sätts ofta ihop av en expert som sen säljer andelar i sitt system. Andelar säljs av väldigt många ombud och går att hitta på nätet eller hos din lokala spelbutik.

  https://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
  Sveriges bästa travportal.

  Webbutveckling och sökmotoroptimering

  Denna sida är byggd JSDigital

  https://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah