V64 tips | Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah https://maharajah.sehttps://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
 • V75 tips
 • V86 tips
 • V64 tips
 • GS75 tips
 • Dagens Dubbel
 • Spela på hästar
 • Kontakt
 • V64 tips

  Travtips till V64.
  Spelbolag med trav i Sverige
  https://travcash.se/v86-tips/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/travcash-2.jpg https://www.atg.se/V64/tips/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/v64-tips.jpg https://www.atg.se/V86/tips/v86-tips-fran-vi-tippahttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/vi-tippa.jpg http://www.trottingwire.com/https://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/dagens-spel-2.jpg https://www.aftonbladet.se/story/v86-tipshttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/trav365-2.jpg https://sportapp.travsport.se/race/calendarhttps://maharajah.se/wp-content/uploads/2021/05/svensk-travsport-banprogram-2.jpg
   

  Om V64

  Första gången man kunde spela på V64 var år 1999. Fram till den 23 november 2011 precis innan V86 hade sin premiär så gick V64 på onsdagarna. V64 omgången under onsdagen fungerade lite som nutidens V86 omgång. Nu kan du spela på V64 alla vardagskvällar förutom under onsdagen. 

  På söndagar så har travet oftast fokus på GS75 men det kan även vara en inlagd V75 omgång. Under vissa perioder av året så kan man spela på V64 galopp under förmiddagen innan GS75 eller en extra V75 omgång. Galopptävlingarna brukar kunna gå på Bro Park, Jägersro galopp och Göteborg galopp. Radpriset på V64 är 1 kr och du kan vinna pengar vid 6, 5 eller 4 rätt. Jackpot blir det ifall ingen har 6 rätt eller ifall utdelningen på 5 och 4 rätt understiger 7 kr. 

  V64 tips

  Tips till V64 omgångar är något som många letar efter men kanske inte finner. Eftersom det är V64 omgångar flera dagar i veckan blir det inte lika stort fokus kring varje omgång som på V75 och V86. Att utdelningen generellt sett är lägre än på V86 och V75 bidrar givetvis även det till att fler prioriterar större spelformer. Men det finns tips att finna om man vet vart man ska leta. 

  På ATG.se kan du hitta gratis tips från Vi tippa där man via datorn eller mobilen får systemförslag, samt spikar och skrällar till omgången. De lämnar även ut en ranking till varje enskilt travlopp som ligger på V64:an. Stallsnack finner du även på ATG.se där du kan läsa kommentarer från olika stall, om hur de ser på sina startande hästars vinstchanser. De kan berätta om nya utrustning eller ifall hästen varit sjuk inför den här starten. Det finns också en video som man kan kika på som heter V64 uppsnack. Oftast är det en person från kanal 75 som ringer upp en eller flera travtränare och ställer en del frågor om hästarna som startar under V64 tävlingarna. 

  Vill du ha mer V64 tips hittar du gratis tips på Travcash.se. Där får du den bästa spiken, det bästa draget och den bästa skrällen inför varje V64 omgång helt gratis. Vill du ha ranking och ännu fler tränarintervjuer så kan man köpa V64 tips av Spelvärde. Det kostar dock 99 kr men möjligheten finns. Du kan även hitta V64 tips hos Aftonbladet, Travronden och Expressen. 

  Spela på V64

  Att spela på V64 är rätt så populärt bland många spelare. De flesta som är intresserade av trav och inte kan hålla sig från att spela eller titta på det, så passar V64 perfekt. Som travfantast kanske du är sugen på V75 omgången redan när du smyger fram startlistan på söndagskvisten. Då finns ju V64 som ett alternativ. Det går att vinna miljoner och större pengar på V64 trots att omsättningen inte är den högsta. Oftast kan det bli jackpot på 4 rätt vilket resulterar i en större pott kvällen efter. 

  Att spela på V64 kostar 1 kr raden och du kan välja alternativet V6. Använder du dig av alternativet V6 får du bara pengar vid 6 rätt men du får då 2.5 sexor istället för en sexa. 

  Reservhästar

  Reservhästar på V64 kan vara bra att välja. Du har möjligheten att välja max två reserver i varje lopp på din spelkupong. Reserver är viktiga att välja ifall någon av dina hästar blir struken innan starten går. Om du inte väljer dina egna reserver får du de automatisk tilldelade. Vilka reserver som du får beror på när du lämnat in ditt system. Du får de reserver som är mest spelade, sett till procent vid den tidpunkt som du lämnat in ditt system. 

  Viktigt att tänka på när du väljer dina egna reserver är eventuella spårändringar. Har du en spik på häst nummer 5 som är väldigt startsnabb och som du tror vinner loppet från ledningen ska du nog välja en reserv som du tror tar ledningen ifall din spik stryks. T.ex. om värsta motståndarna fick spår 6. Många räknar med en tuff resa för den hästen och därför är procenten låg på den. Ifall din häst som har nummer 5 stryks blir ju häst nummer 6 nedstruken till spår 5 och kanske helt plötsligt gäller som spetsfavorit. Genom att välja dina egna reserver kanske du vill ha den hästen på din spelkupong vid en eventuell strykning. 

  V6

  Att spela V6 är en självklarhet för många. De allra flesta drömmer om att vinna stora pengar och bli ensamma på V64, V75, V86 eller GS75. Genom att spela V6 så kan du få en större vinstsumma men du kan även gå miste om en del pengar på 5 och 4 rätt. Utdelningen på V64 brukar oftast inte bli så hög då det bara är sex lopp och det kan ibland vara ojämna fält. Utdelningen på 5 och 4 rätt brukar oftast vara rätt så låg, vilket leder till flera jackpottar. När det blir en jackpot så hamnar de pengarna i 6-rättspotten och genom att spela V6 kan du få en eventuell vinst på 6 rätt multiplicerad med 2.5 gånger. 

  Vad innebär V6?

  V6 innebär att du endast vinner pengar ifall ditt system är 6 rätt. Har du  5 eller 4 rätt får du alltså inget vinstsumma utbetald. Fördelen med att spela V6 är att du kan multiplicera vinsten på 6 rätt med 2.5 gånger. Är det t.ex. 10 000 kr på 6 rätt vinner du 25 000 kr ifall du spelat V6. Har du inte spelat V6 få du 10 000 kr plus eventuella pengar på 5 och 4 rätt. 

  V64 är ett spel där det ofta är jackpot. Många tycker då att det känns givet att spela V6 eftersom de extra jackpot pengarna ligger i 6-rättspotten. Ibland kan man ju förlora en del pengar genom att spela V6 om omgången generellt sett varit svår. Men oftast lönar det sig att spela V6 på V64. 

  Kostnad

  Kostnaden för att spela på V64 är 1 kr raden. Du kan spela matematiska system och även reducerade system för att försöka få ned kostnaden. 

  Största vinsterna på V64

  Det går att vinna miljoner på V64 också. Du kommer inte upp i de otroliga summorna som det är på V86 och V75 eftersom omsättningen är lägre. Men du kan även vinna rejält mycket pengar. En av de största vinsterna på V64 ligger på 11 677 175 kr som spelades in 2009 av en Harry Boy för 192 kr. På topplistan hittar vi även en drös miljonvinster där samtliga ligger runt 6-7 miljoner kr. För att slå sig in på topplistan krävs det givetvis att det är en jackpot omgång. 

  Resultat V64

  Resultat till V64 går att finna som vanligt på ATG.se. Du kan även hitta resultatet på text tv. Vill du smyga fram dina vinnare så klickar du in på mina hästkvitton och tar fram ditt V64 kvitto. Du kan se loppen i efterhand eller att välja smyga fram dina vinnare. Att lämna in din spelkupong hos ett spelombud fungerar även det. 

  Rättningskod

  Vill du rätta din spelkupong med hjälp av en rättningskod gör du det enklast via ATG.se. Du klickar bara på meny och väljer sedan resultat & rätta. Därefter klickar du in på rätta med rättningskod. Du kommer vidare till en ny sida där du ska skriva in din rättningskod. Koden kan se ut t.ex. så här: JSU BNM TRA. När du skrivit in din kod och tryckt på rätta så kan du välja att smyga fram dina vinnare eller att se loppen i efterhand. Det fungerar att se loppen i efterhand och rätta dina spel med en rättningskod via mobil, dator och IPad. Har du en rättningskod så kan du även se ifall ditt system genererat någon vinst ifall du går till ett spelombud med den. 

  Andelsspel V64

  Det har ganska nyligen blivit möjlighet att göra och köpa andelssystem via butiksandelar. Under en längre period så gick det att skapa andelssystem till V64 men med begränsade andelar och begränsade villkor. Nu kan du köpa andelar till V64 via butiksandelar som till V75, V86 och GS75. Du kan enkelt välja att följa ditt favorit spelombud och dina favorit spelläggare. Preliminära system kan vara synliga och du kan välja att köpa andelar i alla olika prisklasser. Det står tydligt vilka system som är exklusiva och vilka som spelar V6. De system där det står V6 på betyder att de endast spelar för 6 rätt. Får ert system 5 eller 4 rätt blir det alltså ingen vinst. Lyckas ni däremot få 6 rätt, multiplicerar ni vinstsumman på 6 rätt med 2.5 gånger. 

  Jackpot på V64

  Jackpot på V64 blir det när ingen har 6 rätt eller ifall värdet understiger 7 kr på 5 och 4 rätt. Till skillnad mot V86, V75 och GS75 går inte den jackpotten vidare till veckan efter. Den jackpotten går oftast vidare till V64 omgången efter. Blir det t.ex. jackpot på måndagens V64 omgång så går den jackpotten vidare till tisdagens V64 omgång. Skulle det däremot bli jackpot på tisdagens V64 omgång så går den vidare till torsdagens, eftersom det inte är någon V64 omgång under onsdagen. 

  V64 på söndagar när det kan vara galopp är lite annorlunda. Blir det jackpot på söndag så går den alltså vidare till söndagen efter och inte till måndagens V64 omgång. Samtliga jackpotregler går att finna på ATG.se.

  Startlistor V64

  Startlistor till V64 omgångar finns att läsa in på ATG.se. Redan under måndagen kan du få upp samtliga startlistor till veckans V64 omgångar. Du kan se vilka banor som arrangerar V64 omgångarna, vilka hästar som ska tävla och vilka kuskar som ska köra. Sedan kan du såklart utöka startlistan genom att trycka på anpassa och välja den infon som du finner värde i. Skoinfo, tränare, hemmabana, vinster i livet och mycket annat som du kan ha användning för. 

  frågor och svar
  Hur fördelas V64 potten?
  Svar: Potten delas i upp 40% i 6-rättspotten, 20% i 5-rättspotten och 40% i 4-rättspotten.
  Vart kan jag se loppen?
  Svar: Du kan se loppen live via ATG live på ATG.se. Har du inte möjlighet att följa loppen live så kan du se loppen i efterhand. Loppen finns att se på ATG.se men även via TV4play ifall du har premium.
  När börjar V64?
  Svar: V64 har starttid vid 19:30 alla veckodagar men vid söndagar kan starttiden vara 12:20.
  Finns Harry Boy till V64?
  Svar: Ja Harry Boy finns att spela till V64. Du kan välja att spela en Harry Boy och du väljer helt själv vilken kostnad som passar dig bäst. Vill du välja ut vissa hästar själv för att sedan låta Harry Boy komplettera ditt system, så funkar det också.
  https://maharajah.sehttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah
  Sveriges bästa travportal.

  Webbutveckling och sökmotoroptimering

  Denna sida är byggd JSDigital

  https://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajahhttps://maharajah.se/wp-content/themes/Maharajah