V4

Nyhet!

Om V4

V4 går ut på att ha fyra vinnare i fyra avdelningar. Radpriset för V4 ligger på 2 kr. V4 grundades den 3 februari 2006 och V4 kan man spela alla dagar i veckan. Utdelningen på V4 brukar generellt sett inte bli så stor. Men det är en rolig krydda att spela både under helgen och vardagen. Med en liten kupong får du rätt så många hästar och skräller det friskt kan du också bli bra belönad. Ser det favoritbetonat ut finns också alternativet att lägga en enkelrad flera gånger för att på så sätt gå en hel del plus. 

Vinstpotten på V4

Alla pengar ligger i 4-rättspotten. Skulle däremot ingen ha alla 4 rätt vinner de spelare som har 3 rätt. Har ingen 3 rätt vinner de som har 2 rätt. Alla pengar i vinstpotten ska fördelas ut. Ingen jackpot som på V65, V64, V75, V86 och GS75. 

Kostnad

Radinsatsen på V4 är 2 kr. Väljer du en häst i varje avdelning blir den totala kostnaden 2 kr. Om du väljer att ta med flera hästar på din kupong får du multiplicera de som vanligt för att få fram totala kostnaden. 

Spela V4

Om du ska spela V4 kan du göra det via ett spelombud eller online. Harry Boy finns även det som hjälpmedel ifall du väljer det alternativet. Du vinner endast pengar ifall du har alla 4 rätt. Skulle däremot ingen ha 4 rätt vinner alla som har 3 rätt. Skulle ingen ha 3 rätt vinner de med 2 rätt o.s.v. Det är däremot högst ovanligt att ingen har 4 rätt på V4 men det förekommer. 

När du ska spela V4 kryssar du i de hästar som du vill ha med på ditt system. Även här kan du välja att kryssa i dina egna reserver eller låta datorn bestämma automatiskt vilka du får. Om du väljer att datorn ska plocka fram dina reserver automatiskt får du de som är mest streckade sett till procent vid den tidpunkt du väljer att lämna in ditt system. 

V4 Resultat

V4 resultat går att finna på atg.se. Du klickar enkelt in på hemsidan för att sedan ta dig vidare till resultat och rätta kolumnen i menyraden. Där finns det en flik som heter Resultatkalender. I Resultatkalendern finner du mängder av olika tävlingar på olika banor i världen. Leta upp den V4 omgången som du vill se resultat för. På atg.se finner du hur mycket pengar alla som fick 4 rätt vann. Det står även hur många system det var som lyckades få alla rätt. 

Rätta V4

Du kan rätta dina spelkuponger via atg.se med en rättningskod eller om du går till dina hästkvitton. Där kan du precis som vanligt välja att smyga fram vinnarna i avdelning för avdelning. Du kan också välja att se loppen i efterhand ifall du vill följa de med lite extra spänning. Vill du se resultaten på ett annat sätt än atg.se, kan du se V4 resultat på text tv. 

V4 tips

Tips till V4 är inte helt enkelt att hitta. Eftersom det körs V4 tävlingar varje dag och oftast på flera olika banor är det klurigt med tips. Till V4 som startar 12.20 på vardagar finns det en del tips att hämta. Till V4 som startar 14.45 på lördagar kan man få lite mer tips eftersom det väcker lite större intresse då den ligger innan V75. Tipsen till V4 hittar du på Aftonbladet, atg.se, Dagens Spel, Vi Tippa och i vissa fall på Expressen men det kan endast gälla premium kunder. 

Aftonbladet V4 tips

Aftonbladet ger ut tips till V4 omgången som körs klockan 12.20 under vardagar. De ger även tips till V4 under fredagen då V4 tävlingarna hamnar inom V65 spelet. I sina tips som är helt gratis bjuder de på ranking, systemförslag, LD förslag och en del kommentarer kring vissa startande hästar. Tipsen brukar publiceras samma dag runt 10.30 – 11.20. 

ATG V4 tips

På atg.se finner du en del matnyttig info ifall du ska spela V4. När du valt den V4 omgången som du vill spela finns det en flik som heter Tips. Där finner du stallsnack med intervjuer från aktiva inom travet som startar hästar på V4. Där finns det även länkar eller Pdf-filer som du ladda ned som innehåller tips från spelsidorna Dagens Spel och Vi Tippa. Helt gratis och det tar bara några sekunder innan du kan läsa igenom tipsen. I båda tipsen får du ranking, systemförslag, bästa spiken och mycket annat. 

V4 tips Vi Tippa

Vi Tippa är en sida som samarbetar med ATG för att kunna erbjuda alla spelare en del tips. ATG erbjuder spel till så många olika spelformer och olika banor som gör det svårt för alla spelare att hinna läsa på. Då kan man gå in på atg.se för att läsa deras tips. Du får en pdf-fil som du laddar ned och Vi Tippa är de som nästintill alltid erbjuder tips till flera olika spelformer. 

När du läser deras tips får du en ranking på hästarna i varje avdelning. Du får kommentarer kring flera ekipage där intressant utrustningsändringar kan tas upp. Systemförslag till V4 och även tips inför LunchDubbeln ges ut. Vill du ha ett tvilling spel eller någon vinnare kan det finnas också. 

Tipsen är helt gratis att ta del utav och de erbjuder tips till nästintill alla spelformer tillsammans med Dagens Spel. 

FAQ - frågor och svar
Vad är radpriset på V4?
Radpriset på V4 är 2 kr.
Vart kan jag se V4 tävlingarna?
Du kan se V4 loppen på atg.se. V4 tävlingarna på lördagar sänds på TV12 innan V75 tävlingarna drar igång.
När börjar V4?
V4 drar igång vid olika tidpunkter då det kan köras flera under en och samma dag. V4 till lunchen börjar dock vid 12.20 måndag, tisdag, onsdag och torsdag. På lördagar är V4 placerat med start 14.45 innan V75 tävlingarna.
Vart kan jag rätta mina spel till V4?
Du kan rätta dina V4 kuponger antingen online på atg.se. Har du lämnat in en handskriven V4 kupong eller har din rättningskod, kan du rätta via ett spelombud. På text tv finner du också resultat till V4.